Erkek arkadaşımın ortaokuldan kız arkadaşına instadan istek göndermesi?

Merhaba.. Yaklaşık 7aylık bir ilişkim var daha ilişkimizin en başında yaşadığım eski kız arkadaşıyla iletişimi koparmama ve bunu yakalamamdan dolayı çok büyük bir güvensizlik yaşamıştım daha sonra benim güvenimi hep kazanmak için çabaladı aylarca ama benim başında güvenim sarsıldığı için sürekli kendim gardımı almış halde bekliyordum. Arada ufak tefek yine bir şeylerini yakaladım ama onları çok önemsemedim. Geçen gün instagramda bir kızın profiline bir kaç kere baktığını gördüm. Kim olduğunu sorduğumda ortaokuldan arkadaşı olduğunu arkadaş ortamında adı geçtiği için merak edip baktığını söyledi. Ama benim içime şüphe düştü ve kıza cesaret edip 1 hafta sonra instasından mesaj atıp sordum. Kız önce tanımadı daha sonra evet dedi aynı okuldaydık. İçim rahatladı ama sonra bana yanlış hatırlamıyorsam geçen hafta istek de göndermişti ama daha sonra geri çekmişti deyince benim beynimden kara sular aktı. Erkek arkadaşıma bunu sorduğumda evet başta istek attım ama ayıp olur diye geri çektim dedi. Ben de kime ayıp olur neye ayıp olur ne yapamaya çalışıyorsun sen deyip tartıştım. Çünkü kendisi benim instagramımda erkek sinek bile bırakmadı ilkokuldan arkadaşlarımı bile çıkartmıştı düşünün. İsteğini kabul etseydi ne yapacaktım dedim? Görürdün zaten dedi. Sorunca ne diyecektim dedim? Orta okul arkadaşım diyecektim dedi. Yani beni kenarda tutup o kıza mı yürüyecektin dedim ne alakası var çocukluk arkadaşım dedi. Ben de o zaman Ben senden ayrılıyorum sen de rahat rahat arayışlarına devam et dedim ve her yerden engelledim. Dün geceden beri 4saat aralıksız ağladım sabahtan beridir de beni gizli numaradan 50’den fazladır aramıştır. Ama benim artık güvenim tamamen bitti çünkü bunca zaman ona şans vermiştim güvenimi kazansın tekrar diye ama bu sefer artık umudum da bitti. Belki size bu ayrılma nedeni olmaz gibi gelmeyebilir ama başında bana yaşattığı travma çok kötüydü. İlişkimizin üzerinden 1 ay geçmesine rağmen eski kız arkadaşının iş yerinde peşinden koşup onun mini eteğine karışık kiminle buluşacağını sorgulayıp tehdit etmişti ve ben bunu öğrenmiştim. Simdi bunu da nasıl atlatacağımı bilmiyorum çünkü çok güzel her seferinde beni inandırıp manipüle ediyor😞Siz olsanız ne yapardınız?

Erkek arkadaşımın ortaokuldan kız arkadaşına instadan istek göndermesi?