Merhaba.. Yaklaşık 7aylık bir ilişkim var daha ilişkimizin en başında yaşadığım eski kız arkadaşıyla iletişimi koparmama ve bunu yakalamamdan dolayı çok büyük bir güvensizlik yaşamıştım daha sonra benim güvenimi hep kazanmak için çabaladı aylarca ama benim başında güvenim sarsıldığı için sürekli kendim gardımı almış halde bekliyordum. Arada ufak tefek yine bir şeylerini yakaladım ama onları çok önemsemedim. Geçen gün instagramda bir kızın profiline bir kaç kere baktığını gördüm. Kim olduğunu sorduğumda ortaokuldan arkadaşı olduğunu arkadaş ortamında adı geçtiği için merak edip baktığını söyledi. Ama benim içime şüphe düştü ve kıza cesaret edip 1 hafta sonra instasından mesaj atıp sordum. Kız önce tanımadı daha sonra evet dedi aynı okuldaydık. İçim rahatladı ama sonra bana yanlış hatırlamıyorsam geçen hafta istek de göndermişti ama daha sonra geri çekmişti deyince benim beynimden kara sular aktı. Erkek arkadaşıma bunu sorduğumda evet başta istek attım ama ayıp olur diye geri çektim dedi. Ben de kime ayıp olur neye ayıp olur ne yapamaya çalışıyorsun sen deyip tartıştım. Çünkü kendisi benim instagramımda erkek sinek bile bırakmadı ilkokuldan arkadaşlarımı bile çıkartmıştı düşünün. İsteğini kabul etseydi ne yapacaktım dedim? Görürdün zaten dedi. Sorunca ne diyecektim dedim? Orta okul arkadaşım diyecektim dedi. Yani beni kenarda tutup o kıza mı yürüyecektin dedim ne alakası var çocukluk arkadaşım dedi. Ben de o zaman Ben senden ayrılıyorum sen de rahat rahat arayışlarına devam et dedim ve her yerden engelledim. Dün geceden beri 4saat aralıksız ağladım sabahtan beridir de beni gizli numaradan 50’den fazladır aramıştır. Ama benim artık güvenim tamamen bitti çünkü bunca zaman ona şans vermiştim güvenimi kazansın tekrar diye ama bu sefer artık umudum da bitti. Belki size bu ayrılma nedeni olmaz gibi gelmeyebilir ama başında bana yaşattığı travma çok kötüydü. İlişkimizin üzerinden 1 ay geçmesine rağmen eski kız arkadaşının iş yerinde peşinden koşup onun mini eteğine karışık kiminle buluşacağını sorgulayıp tehdit etmişti ve ben bunu öğrenmiştim. Simdi bunu da nasıl atlatacağımı bilmiyorum çünkü çok güzel her seferinde beni inandırıp manipüle ediyor😞Siz olsanız ne yapardınız?
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
4Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 596 cevap paylaştı.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım gerçekten içinin ne kadar dolu olduğunu hissettim, yazdıklarından çok üzüldüğünü ve yıprandığını anlıyorum. Güven bir ilişkide temel taşlardan biri ve o kırıldığında toparlamak gerçekten zor oluyor. Sen zaten başından beri çabalayan taraftasın, ona şans vermişsin, güvenmek istemişsin ama tekrar tekrar aynı döngüde kendini bulmuşsun. Bu his çok yıpratıcı, anlıyorum.
Eğer karşındaki kişiden sürekli bir şüphe hissi ile gereksiz stres yaşıyorsan ve o kişi geçmişte yaşattıklarıyla bu hisleri iyice tetikliyorsa, ilişkide huzuru yakalamak çok zorlaşır. Kendi mutluluğunu ve huzurunu da düşünmelisin. Çünkü sürekli aynı şüpheyle yaşayan biri olarak aşırı yorulmuş bir halde hissedersin ve bu ilişkinin de tadını çıkaramazsın.
Böyle bir durumda yaptığın gibi kendi sınırlarını net bir şekilde çizmeyi düşünmek en doğru adım olabilir. Tabii ki karar senin, ama eğer bu güveni bir daha serbest ve rahat yaşayamıyorsan, belki de gerçekten bir şeyleri tekrar gözden geçirme vakti gelmiştir. Unutma canım, öncelik kendini sevmek! 💜 Eğer yanımda olsaydın bir kahve eşliğinde iki lafın belini kırar, pozitif enerji yaymaya çalışırdım. Seni büyük bir sarılmayla destekliyorum! 💕