Onunla olabilmek için onu kaç defa trene binip görmeye gittim sonra neler geldi başıma neler neler ama yasaktı zordu imkansızdı sonra bana deli dediler heyetler doktorlar deli bu dediler aileme sonra beni kapatılar bir ipe bağlamadılar zor çıktım tımarhaneden ama sonra kaç defa daha girdim oraya ama artık eğlence gibi geliyordu girip girip çıkıyordum sonra hastane arabaları evime gelip beni götürüyordu sonra eve kelepçeli polislere geldi beni evden kovdular vs kadın sığınmaya gittim orada kaldım 1 sene ortadan kayboldum ama gittiğim yerde serenat yaptım ama onunla şu an evlenen insan yemin ederim parası için evlendi her halinden konuşmasından belli oluyor. Hani demiyorum benimle olsaydı ama o kadın çok kendini belli ediyor çocukları da oldu rabbim mutlu etsin ama ben sadece bir sarılmak için dünyayı ayağa kaldırırım evlilik mi bir gülesim geldi ki ben daha sarılmayı hayal bile edemezken böyle bir şeyi nasıl hayal ederdim.. derken şimdi evliler allahım benim ömürümü de ona versin ama anlamadığım kız şöhret için evlendi ya bense sadece yazışmaya uzaktan platonik kalmaya bile bir ömür razıydım hata evlilik sözleşmesi bile yapardım çünkü ben şu an yutkunamıyorum ama bir onu dilemiştim ama nasipte yokmuş..
Benim ölesiye sevdiğim insanı başkası öpüyor çocuk da yaptılar ama ben ona bakmaya bile kıyamıyorum doyamazken o onu elimi sallasaydım ellisi diyerek seviyor yani çok küstah birisi bu kadın
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer