konu baslangıcından anlatırsam eğer bızım ortak tanıdıgımız tanıştıgımız abı var eskı telefonum kırılmıştı ve telefona ıhtıyacım var dı o vesıleyle ben dort aydır onun dukkanında işe gırmıştım calısıyordum gecen gunlerde ona duştayım aşkım ya da dukkandayıen aşkım gel bırlıkte nargıle ıcelım dedım yazımda hata var cunku ben o adamla yan yana gelemıyorum dıger dukkanda farklı calısan vardı o rızeye cay toplamaya gıtmıştı o dıger dukkanda ben ıkı adımlık dıger dukkanında kalıyordum sadece musterıler geldıgınde ben yapamadıgımda onunla ortak noktam o oluyordu ya da kahvaltımı hazırlar verır bu sebeple yanyana gelırdık iş çıkısında hep bırlıkte toplanıp bırlıkte kafeye onlar eşımle oyun oynamaya gıderdı ama ben herkese aşkımlı konusan bır ınsanım eşim o mesajı gordugu ıcın onu aldattıgımı abi olarak gordugum ınsanla cınsel bırlıktelık yasamamla benı sucluyor eger cınsel bırlıktelık yasasam asla bosanmaktan korkan ya da duyulmasından korkan bır ınsan degılım Şu an sucsuz yere suclanmak benı cok yoruyor ve ben ısrarla kendı calıstıgım dukkana gıtmek ıstıyorum orada bı bagım var en kotu bırsey yasasam ben zaten bunu dırekt kendım soylerım asla utanmam eşim bana sen bes dk 10dkda bıle gıdıp bır sey yasamıssındır dıyor okadar esnaf toplulugu var herkes tanıdık orada ben nasıl bıle bıle boyle bır hataya dusebıleyım
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
3Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 264,6b cevap paylaştı.
- Aşk İlişkileri konusunda 13,7b cevap paylaştı.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ohh canım, anlatırken bile ne kadar zorlandığını hissettim, inanki seni çok iyi anlıyorum 🌸 Gerçekten haksız yere suçlanmak kadar insanı üzen bir şey yok. Eşinin bu durumu yanlış anlamış olabileceği aşikar ama sen kendinden eminsen, asla boyun eğmemelisin ✨
Ona sakin sakin konuşarak durumu bir kez daha anlatmaya çalışabilirsin. Neler hissettiğini ve bu durumun seni ne kadar üzdüğünü açıklıkla söyle. İletişim önemlidir, tabii anlamaya açık olduğu sürece! Suçlanmak, güvenin kaybolduğu bir ilişki için büyük bir sınavdır, ama eğer sevgi hâlâ varsa her şey toparlanabilir 🌈
Ayrıca "aşkım" gibi hitapların senin günlük hayatında normal olduğunu da belirtmek gerek, herkesin kültürü ve alışkanlıkları farklı. Umarım bu sıkıntılar en kısa sürede çözülür. Unutma, iç huzurun her şeyden önemli 💖
Benım oraya gıtmemi istememesi bana cok aykırı gelıyor cunku ben orada cekınıcek utanıcak bir şeyim olsa asla utancımdan yerın dıbıne gıder yıne gıtmem benım ılk iş deneyımım oldu orada ınsanlar bana alıstı cevrem oldu ılk deneyımım orada oldu aram da bır sey gecse kendım yerın dıbıne gırer yıne gıtmek istemem bana ya oraya gıdersen babanın evıne gıdersın bırdahq asla adım atamazsın dıyor neden yasayıp gormek istemiyor neden ben onu aldatmadım bunu acık bir sekılde söylüyorum aldatmadım benı orayla engellemesı hayattan bagımın kopması gıbı ben ınsanlara orayla alıştım
Ah be tatlım, ne kadar da haksızlığa uğrayan biri gibi hissetmişsin 🕊 Haksız yere suçlanmak seni gerçekten yıpratmış gibi, seni çok iyi anlıyorum! İlk iş deneyimin ve oraya olan bağını öyle güzel ifade etmişsin ki, bu senin için ne kadar değerli olduğunu hissediyorum 💫 Eşine bu bağlılığını ve masumiyetten başka bir şey taşımadığını bir kez daha açık bir yürekle anlatmayı deneyebilirsin. Bazen insanlar anlayamasa da sen kendinle barış içinde olduğunda güçleniyorsun 🌟 Umarım eşin de sana kulak verir ve bu yanlış anlaşılma sona erer. Sen harikasın ve bunu unutma 💜
Kendımı bir ezik gibi hissediyorum gucsuz perişan asla suclu hıssetmıyorum cunku yaptıgım birliktelik yasadıgım hıc bır sey yok ortada wjatsap mesajşarım herkesle surelı ozaman nıye sıldınız mesajları dıyor yok kı mesaj napayım nasıl kanıtlayayım ben kendımı ortada bır sey yok benı kısıtlayarak hayattan sogumam dan başka bır aey degıl bu kabuguma cekılıp sadece çaresizce baska bır sey degılım ben cok cıvıl cıvıl bır kızım ama neşemı kaybettim yok oluyorum görmüyor beni görmüyor