Aldatmak böylemi olur sizce?

konu baslangıcından anlatırsam eğer bızım ortak tanıdıgımız tanıştıgımız abı var eskı telefonum kırılmıştı ve telefona ıhtıyacım var dı o vesıleyle ben dort aydır onun dukkanında işe gırmıştım calısıyordum gecen gunlerde ona duştayım aşkım ya da dukkandayıen aşkım gel bırlıkte nargıle ıcelım dedım yazımda hata var cunku ben o adamla yan yana gelemıyorum dıger dukkanda farklı calısan vardı o rızeye cay toplamaya gıtmıştı o dıger dukkanda ben ıkı adımlık dıger dukkanında kalıyordum sadece musterıler geldıgınde ben yapamadıgımda onunla ortak noktam o oluyordu ya da kahvaltımı hazırlar verır bu sebeple yanyana gelırdık iş çıkısında hep bırlıkte toplanıp bırlıkte kafeye onlar eşımle oyun oynamaya gıderdı ama ben herkese aşkımlı konusan bır ınsanım eşim o mesajı gordugu ıcın onu aldattıgımı abi olarak gordugum ınsanla cınsel bırlıktelık yasamamla benı sucluyor eger cınsel bırlıktelık yasasam asla bosanmaktan korkan ya da duyulmasından korkan bır ınsan degılım Şu an sucsuz yere suclanmak benı cok yoruyor ve ben ısrarla kendı calıstıgım dukkana gıtmek ıstıyorum orada bı bagım var en kotu bırsey yasasam ben zaten bunu dırekt kendım soylerım asla utanmam eşim bana sen bes dk 10dkda bıle gıdıp bır sey yasamıssındır dıyor okadar esnaf toplulugu var herkes tanıdık orada ben nasıl bıle bıle boyle bır hataya dusebıleyım

Aldatmak böylemi olur sizce?