Aldatma gibi bişi?

Benim 6 aylık ilişkim bazı tartışmalar oldu vb toparlanmak amiciyla ara verdi o sora bekleme umut vermek istemiyorum sora konuştuk tekrar ölürüm senin işin vb şeyler işte yani bı yandan istiyodu biyandanda hep seni uzdugum işin kendimi kötü hisediyorum diyodu bı ara başka biriyle konuşuyorum demişti arkadaşıma sora şaka yaptım demişti falan ben yazdım kendisine onla çıkma gibi biniyetim var dedi sora onun sevgisi daha sıcak falan dedi inan madim mesaj lari kirpti atı ama tamamını deyil yine inanmadım çünkü msjda bişi yoktu yemin etti bende sinirlendim eski sevgilimle geçmişte olan bı fotom vardı çekmiştim ona gösterecektim aramızda böyle bişi vardı haberi olması amacıyla bende sinirden o an atimm kufretim falan kızda aklında şey vardı bana sürpriz yapmak bı anda olduğum şehire gelmek karşıma çıkmak gibi çocukta kuzeninin sevgilisiydi ben biliyordum unutmuştum ve sora o fotonun yeni olduğuna inaniyo hala o fotonun yeni olduğuna inaniyo napsamda öyle inaniyo ve ztn bana karşı fazla temas bağımlısı fazla özleyen biriydi sadece sınav stresi onu geriyodu ve böyle bişi oldu güzel dilede anlatım ama inanmiyo napsamda sizce kendimi ona nasıl afetirebikirim kız arkadaşıma napsam afeder elbet kizlar biliyodur napilsa afedilecegini heryerden engele di ama farklı bı numarada ben olduğumu bildiği halde hemen cvp veriyo direk napsam da ama afetmiyo bana ne sesini ne yüzünü görmek istiyorum diyo napsam da inanmiyo sizce napabilirim bana gerçekten yardımcı olabilecek bı çözüm lazım

Aldatma gibi bişi?