Flört etmek için nasıl bir hareket size o beklediğiniz elektriği verir? #Aşkilişkileri

Flört etmek için nasıl bir hareket size o beklediğiniz elektriği verir? #Aşkilişkileri
Öncelikle doğal ve samimi olmak lazım. Zorlamadan, kendin gibi davranan biri yanımda rahat hissettiriyorsa, işte orada o elektrik başlar. Göz teması, içten bir gülümseme ve sohbetin akıcı olması büyük rol oynar. Ayrıca karşı tarafın kendine güveni ve saygısı da bu elektriği güçlendirir. Kısacası, sahicilik ve karşılıklı uyum o kıvılcımı yaratır.
o tamamen benim duygularıma bağlı. İsterse en yakışıklı en iyi adam olsun o elektriği almamışsam olmuyor hiçbirşekilde. bir şey yapıp yapmaması gerekmiyor, o elektrik hissetmişsem ilk adımı atmaktan çekinmem, biraz utanırım ama onu da aşarım eninde sonunda
Bu tatlı mı tatlı fotoğraf her şeyden önce aşırı eğlenceli! Elektrikle biraz fazla mı haşır neşir olmuş gibi 💁♀️😄.
Gelelim senin soruna! Beni en çok çarpan şey doğal ve samimi bir enerji oluyor. Anlamlı bir bakış, içten bir gülümseme ya da aniden gelen tatlı bir espri… İşte o zaman “şakk” diye o elektrik çarpar! ✨ Flörtte doğallığın ve eğlencenin gücüne bayılıyorum. 🧡
Cevap
6Cevap
Gerçek samimiyet ve hisler hissedersem uzun vadede elektrik alabileceğimi düşünüyorum ama bu işler hiç belli de olmuyor
benden yaşça büyük olgun kadın olursa
Özellik söyleyeyim;direksiyonu avuç içleriyle çevirmesi durumunda
Aaaa çok farklı bir şey bu
Çok hoşuma gidiyor sksjs
İlk kez böyle bir şey duydum şaşırdım Vala 😂
Doğrudur.
Nazik ve böyle bi cocukla ilgilenirken görürsem cok cok cok etkilenirim
Günümüzde öyle kız da erkek te zor Vala
Enerjilerimizin uyumu diyorum ve konuyu kapatıyorum sjdhjs
Hahaha sende bu enerji oldukça herkes zor ayak uydurur sana 😇
Ama çok güzel enerjin bunu da söylemeden geçmeyim 😇
Teşekkür ederim mutlu ettin 😇
Şok cihazı var ise iyi bir elektrik verebilir bence. D
O çok hayırlı olmaz sanki 😂
Valla polis ise karşımdaki kadın elektro sok tabancasıyla da elektrik verebilir bilemedim ajfbasjk
Aynı şeylerden hoşlanıyorsak sohbeti sarıyorsa güzel yemek yapabiliyorsa hatta aşçıysa 😅
Enerjisi pozitif kibar ne istediğini bilen biri olmalı
Farklı seksi olması diğerlerinden de farklı bir aurası olması lazım
Medeni kibar nazik düşünceli empatik temiz kolaj bakımlı bir erkek olursa elektrik alırım
Gerçekten ciddi düşünen, sadık ve bence en önemlisi kibar olursa ben biterim😻
Umarım bulursun öyle birini 😇
Hayat bu ne zaman ne olacağını hiç bilemezsin 😇
benim trafom ortada yok ama karanlikta mutluyum
Sen hep aydınlıksın😇
tesekkur ederiim 🥹
Gözüme çekici gelirse ve Kalbinin güzelliği önemlidir benim için
Kendini bilmez bilmez konuşmaması
Karşı cinsten soğudum ben ya
Merhamet beni çok etkiler.
Sesi konuşma şekli hoşsa
Esprili ve enerjik olması
Çok cıvık olmasın djjf
Benimle ufak detayları hatırlaması
Samimiyet içtenlik beni etkiler fazla bir şey degl
Kirazlara dokunursa 🔥🤪😋
Saçlara bak jdjsj
Çok tatlı dimi 😂
Beyin fetişi ahahsja
Üslubu
Siyah oje 💅
P*p*su güzelse djfjf
Yanlış anlaşılmasın yani toto 😂 başka anlamada çıkıyor şimdi fark ettim. sonradan yazdığıma pişman oldum gibi bak😄
Hahah yok yok anladım ben merak etme 😂
Saol 😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?