Aşk İlişkileri Karşı cinsten çabuk mu elektrik alırsınız? Justelviraaa__ Takip Et Guru Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 35 Yapay Zekaya Sor Karşı cinsten çok çabuk mu elektrik alırsınız arkadaşlar? Ben almam nedense 😂 Karşı cinsten çabuk mu elektrik alırsınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
AçarakŞah Takip Et Master Yaş: 29 , eic 80% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Bak şimdi elektrik alırım ama voltajı çok yüksek ama amperi çok düşük. Anladın? 1 1 Yorumla Justelviraaa__ +1 yıl Anlamadım sjwjjw Yorumla
Rawad_dem Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl normal konuşuyorsak hayır. flört falan etmeye başlıyorsaken az bir hafta içinde böyle🥰 oluyorum. yalan yok sjsjsj 1 0 Yorumla
athena_anthea Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 96% +1 yıl Mesele arkadaş olmak ise biraz daha hızlı bir süreç fakat kastın aşk ise beden ve zihin bütünlüğüne ihtiyacım var buda baya zaman alıyor. 1 0 Yorumla
MünihTürkgücü Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Elektrik alamadım diyip paravan açtırmayan konuk adamlığı var üzerimde. 2 0 Yorumla
soulslock Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 92% +1 yıl alacağım insan zaten belli olur. her önünüze gelene elektrik direği muamelesi yapamam. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Sevilmeyeceğimi bilirim mesafemi korurum. Ben elektirik almam yalıtkanım. 😂😂😂 1 0 Yorumla
Savagexx Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Çok zor elektrik alıyorum 2 3 Yorumla Justelviraaa__ +1 yıl Elektrik problemin var senin de, elektrikçi lazım. Yorumla Savagexx +1 yıl Yok işe yaramıyor o elektrikçiler :d Yorumla Justelviraaa__ +1 yıl Bizdensin o zaman, geçmiş olsun xd Yorumla
wolverinediye Takip Et Guru Yaş: 85 , eic 99% +1 yıl elektrik problemim var 1 1 Yorumla Justelviraaa__ +1 yıl Benim de sjsjsj Yorumla
Deepsiz Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 33% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Elektrikçiyse tabiki 😁 1 1 Yorumla Justelviraaa__ +1 yıl Aynen Yorumla
Burbie Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 65% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 873 cevap paylaştı. Yani hayır güvenmem genel olarak 1 0 Yorumla
Kyuubis Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Hayır almam 🥳 1 1 Yorumla Justelviraaa__ +1 yıl Güzel 🥳 Yorumla
windman107 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 15,4b cevap paylaştı. Bilmiyorum fark etmiyorum 🤣 1 0 Yorumla
çevrimiçiiii Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Hayır 1 0 Yorumla
hasandldl Takip Et Guru Yaş: 26 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Genellikle almam 1 0 Yorumla
yolcu3434 Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 31,3b cevap paylaştı. Çabuk iyidir 1 0 Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 64,5b cevap paylaştı. Hiç alamam 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Bak şimdi elektrik alırım ama voltajı çok yüksek ama amperi çok düşük. Anladın?
Anlamadım sjwjjw
normal konuşuyorsak hayır. flört falan etmeye başlıyorsaken az bir hafta içinde böyle🥰 oluyorum. yalan yok sjsjsj
Mesele arkadaş olmak ise biraz daha hızlı bir süreç fakat kastın aşk ise beden ve zihin bütünlüğüne ihtiyacım var buda baya zaman alıyor.
Elektrik alamadım diyip paravan açtırmayan konuk adamlığı var üzerimde.
alacağım insan zaten belli olur. her önünüze gelene elektrik direği muamelesi yapamam.
Sevilmeyeceğimi bilirim mesafemi korurum. Ben elektirik almam yalıtkanım. 😂😂😂
Çok zor elektrik alıyorum
Elektrik problemin var senin de, elektrikçi lazım.
Yok işe yaramıyor o elektrikçiler :d
Bizdensin o zaman, geçmiş olsun xd
elektrik problemim var
Benim de sjsjsj
Elektrikçiyse tabiki 😁
Aynen
Adamına göre değişir 😂
Kişiden kişiye değişiyor
Almam,çok tipe önem vermem aslında
Elektriğin akımına bağlı
2 3 kere görmem lazım
Cabuk elektirik almam