23 yaşındayım. Şimdiye kadar 2 kere büyük aşk yaşadım (platonik). Hiç sevgilim olmadı. Bu tür şeyleri nedense beceremiyorum, ailemin beni yetiştirme tarzından dolayı. Neyse. İlk sevdiğim kişiyi 2,5 sene sevdim. Diğerini ise 4 sene. Bu seneye kadardı. Nişanlandığını öğrendim. Mecbur unutmam gerekiyor dedim artık olmaz. Ayıba giriyor. 4 senem çöpe gittiği için ve beklemediğim için ilk bi ağladım duyduğumda. ve ilk defa bir erkek için ağladım. Bu yüzden aşırı canım buluyorum kendimi. Çünkü bi yandan feminist biriyim. Erkeklerin bu baskıcı, kısıtlayıcı şeylerinden bahsetmeme gerek yok. Evdede var bizde öyle biri. Çok kafa tutuyorum ediyorum. Neyse konuya dönelim. Nişan olayını duyduktan bir gün sonra tesadüf annemle tatil ayarladık. Anne kız antalyaya gittik. Kendimi şanslı buldum çünkü iki hafta detoks gibi yapmayı düşündüm. Bu olaydan sonra kendime gelmek için sürem vardı. İlk birkaç gün hep hüzünlü falan geçti tabii. Sonra animatörlerle zaman geçirmeye başladım arkadaş oldum ettim çok eğlenceliydi. Animatörlerden biri okadar gözüme çarptıki. Çok yakışıklı geldi. Tam tipimdi. Kumral, gamzeli falan filan. Normalde dış görünüşe bakan biri değilim. Daha önce aşık olduğum kişi gerçek anlamda maymuna benziyordu. Ama tanıdıkça çok kaptırmıştım kendimi. Bu çocuk ise, tam tipim olduğu için dikkatimi çekti. Tanıştık ettik. Adımı hep bağıra bağıra söylerdi. Peşinden çok ayrılmazdım. Sonra instadan ekledim ekledi benide. Ben bi mutlu oldum. Karnıma o kelebeklerin tekrar canlandığını hissettim. Okadar senelerden sonra. Sonra öğrendimki çocuk benden 3 yaş küçük. Benim için sorun değildi çünkü yaşıtım olarak gördüm ve 3 yaş çok değil bence. Ama o ne düşünürdü bilmiyorum. Tabii bide oteli ve onun işini değerlendirme olayı vardı. Bu yüzden peşimizdeydi zaten ama bi yandanda gerçekten bizi sevmişti. Hissetmiştim bunu. Daha öncede yaşamıştım aynı şeyi. O kişiden hoşlanmamıştım zaten. Hep değerlendirme için iyi davranıyor peşimizden ayrılmıyor sevimli hareketler falan. Acayip ayar olmuştum. O öyle değildi ama. Ortak noktamız yinede bu değerlendirmeydi ama. Bu çok üzücü aslında. Neyse. Resim çekilmek istedi üç kere çekildik. Sadece biri var bende. İnatla göndermedi. Neden bilmiyorum kafayı yiğcem zaten bu konuda. Sonra bana hediye aldığını söyledi, ama aynı akşam gidicektik veremedi. Ne olduğunuda söylemedi. Baya iyi vakit geçirdik ettik. Aşırı hoşlandım maalesef. Yani aşık olmadımda çok hoşlanıyorum. Bir ay oldu, belki daha taze diye unutamadım ama görüşmek konuşmak çok istiyorum. Otele tekrar gidicektim ama ayrılmış. Görüşme imkanı sıfır. Teklif etsem kabul etmez biliyorum. Ama içimde kaldı ya gerçekten içimde kaldı. Yaz aşkı gibi oldu biraz ama geçmiyor şu an. Naneyi yedim galiba. Ne yapacağım?😫rüyama bile girip duruyor. Gerçekten mesaj atmak görüşmek istiyorum. Nasıl yaklaşabilirim, yoksa hiç bulaşmayımmı? Bilemiyorum
Güncellemeler
11 ay
Bu kişiye konudan alakasız olcak, cinsel bişey teklif etsem acaba kabul edermi? Öyle birisine açıkçası benzemiyor. Ama erkek sonuçta. Ne diyorsunuz?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer