Otelde aşık oldum:(?

Her sene aynı otele tatile gideriz ailece. Bu senede gittik ve döneli 2 hafta oldu. Animasyon ekibi değişmişti. Bu sene olanlar 16-21 yaşlarındalardı. Aralarından birine ilgi duymaya başladım. Bizim aileyi çok seviyordu. Sürekli yanımıza geliyordu. Başta onun işi bu herhalde gelecek diyordum. Fakat sonra benim yanıma gelmeye başladı. Aynadan kendime bakarken ''güzelsin anladık'' diye güldü bana. Sonra benim anneme o da annecim demeye başladı. Bir gün ailecek Türk gecesinde dans etmeye başladık. Sahneye çıkıp animatörlerle birlikte. Birden slow müzik çalmaya başladı. Dans ettik onunla. Müzik bittiğinde de tekrar masamıza gelip ''şarkı aklıma takıldı ya'' dedi ve mırıldanmaya başladı dans ettiğimiz şarkıdan. Kaydıraktan kayarken benimle konuşuyordu. Kendinden bahsediyordu. Bir gün lobby deydim. İnternetten arkadaşımla mesajlaşıyordum. Yabancı ve erkek bir arkadaşımdı. Arkam dönük oturduğum için telefonumda yazanları gördü. Sonra animatörlerin en büyüğü ''abi derim kendisine'' Kız sevgilin mi yoksa dedi. Tabi o sırada benimkide yanımızdaydı. Yanıma oturdu. Konuşmadık sonra dağıldık. Gideceğimiz son gün onunla konuştuk. Telefon numarasını verdi. Ben ona ''beni unutma'' dedim. O da yok ben unutmam ama sen beni unutursun kesin dedi. Sonra İstanbul'a birkaç kez geldiğini söyledi. Bende annemle birlikte gelirse tekrar bize gelmesini söyledik. Oda anneme tabi annemmm dedi. Sonra fotoğraf çekilmek istedi benimle. Sonra gitme vakti geldi. Ailemin hepsi lobbye gitti ve ben onunla tek kaldım. Sarıldık iki kere. En son dayanamadım üçüncü kez sarıldım ama bu farklıydı. Sımsıkıydı oda çenesini kafama koydu bana sımsıkı sarıldı 20 saniye falan öyle kaldık. Sonra ben lobbyegittim. Öpücük yolladı bana. En son adını bağırarak söyledim. O da geri gel dedi bende araba bekliyor diye bağırdım ve İstanbula geldim. Benimle mesajlaşmaya başladı. İlk 5 gün gayet konuştuk. Bana açılmaya karar verdi ama yaş farkından dolayı sanırım vazgeçti. Benden 5 yaş büyük. Sizce tekrar yazmalımıyım ona?
Otelde aşık oldum:(?