Sizce bir gün tekrar olur mu?

Hatalar yaptım 4 yıllık bir ilişkiydi. Çok kez ayrılıp barıştık. Sürekli yalan söyledim. Ama gerçekten bilerek isteyerek kaybetmeyi göze alarak değil. Sonra ayrıldığımız dönemde biriyle tanıştım konuştum çocuk hoşlandığını söyleyince eski ilişkimden bahsettim olmaz dedim kestim konuşmay. Bu çocuğu o ilişkim öğrendi yokluğumu baikasıyla doldurmaya çalışmışsın ben yokkende yapabiliyomuşsun vs dedi ayrışdık ben yanına gittim dün annesiyle berabermiş aradım ben geldim dedim. Bağırdı sinirlendi konum atıyom oraya grl dedi almaya bile gelmedi. Gittim yüzüme bakmadı telefonla ilgilendi sinirliydi sonra bıraktı konuş dedi yapma dedim bumları konuştuk bitti dedi sevmiyonmu dedim hayır dedi yalan söylüyosun dedim geçenlerde sevmemek değil vazgeçmek diyodun dedim istemiyoeum dedi olmuuo sensiz dedim olduğunu gösterdin bulursun yeni birini dedi zıt zıt konuştu sonra sinirlendim kalktım peşimden gelme dedim anneside kapıdaydı kendim gidicem gelme dedim tekrar kalktım tuttu kolumdan bırak dedim kapıya çıktık ilerliyodum yine tuttu ben götürcem terminale bekle dedi istemiyom binmiycem arabana ben gitcem tek dedim görmek bile istemedim o an sinirden hayır dedi tek gidemezsin annesi geldi koluma girdi sakinleştirmeye çalıştı bi yandan ağlıyodum noldu dedi annesi ne konuştunuz dedi o biraz önden yürüyodu istemiyomuş abla dedim kızım şu an her şey üst üste geldi drfi biraz zaman ver ona dedi sonra arabaya bindik terminale geldik tam incez annesi bidaha konuşum güzelce vedalaşın dedi anne konuştul dedi o da annesi dediki bugün burada kalsın gece gider hayır dedi bende korkma kalmam başına dedim arabadan indi kapıyı çarptı kapadı anneside bana dedi damarına basıyon yapma tam yumuşıycakken olmaz dedi neyse işte indik bileti aldık yarım saat vardı oturduk kenara hepimiz sustuk gözümden yaşlar aktı annesi güldürmeye çalıştı sonra dedi zaman verin o kadar yılınız geçmiş uaomayın düşünün falan sonra onu kenara çekti konuşmak için bişeyler söyledi sonra yanıma geldi konuşalım dedi tamam drdim olmuyo tuğba dedi helalleşelim bitirelim dedi kolayı seçiyon dedim bende çok uğraştım dedi güven vericem dedin yola çıktık yine yaşan söyledin dedi olmuyo sen alışmışsın dedi hayır dedim göstericektim düzelticektim dedim ikimizde düşünelim dedi öyle diyince bi umutlandım tamam dedim kpnuşmaya geldin yüzüme bile bakmıyon dedi semde yapton dedim sinirliydim dedi bidaha dedi bakamadım bidaha söyledi baktım hakkını helal et dedi helal olsun dedim sarıldı bende sarıldım ağlayarak nolur sende düşün dedim ağlama dedi lütfen dedim bence sen düşün yaptıklarını drdi sende düşün dedim bişey demedi giderken yine sarıldık bidaha böyle yapma dedi habrrsiz gelme dedi annesi ikinizde kafanızı toplayın falan dedi bu defa ne olur bilmiyom

Sizce bir gün tekrar olur mu?