Elimi sallasam flört eden insana çarpıyor. Kadın/erkek fark etmiyor ayrıca yani şu ortamda bile öyle. Bazı hareketler flört olarak algılanıyor, adın çıkıyor flörtöze. Bence alenen her şey apaçık olunca o insandan korkmamalı, sinsi sinsi flörtöz gibi durmayıp arkadan iş çevirenden korkmalı. Sonra flört ederken bir bakmışsın, farklı farklı insanlar çıkıyor her köşeden :D.. kısacası olurum, benden önce flörtöz olabilir, benimleyken ve benden sonrası beni bağlar.
Açık veya kapalı farketmez birden fazla kişi ile flört edenden korkulur. Bu arada flört ediliyor görünmesi ayrı flört etmek ayrı, birden fazla kişi ile duygusal boyutta konuşana flörtöz diyoruz birden fazla kişi ile normal konuşana değil. Onun için benim bahsettiğim şekilde ki olay bazı hareketlerin flört olarak algılanmasına kapalı, onu kasdetmiyorum yani.
Flörtöz birini düşünmek eğlenceli olabilir ama sevgili olunca işler biraz karışabilir diye düşünüyorum. Güven duygusunu sarsmadan iletişim kurabiliyorsan, neden olmasın ki? Ama "flörtözlükte finalist" olmak, biraz fazla detay gibi geldi 😂 Kendine en uygun olanı seç; bazen kazanmak için, bazen huzur için karar verirsin. 💃🏼✨
O senin centilmen (!) yorumun değil mi yaaa, çok hoşuma gitti kdkdkd 💁🏻♀️ Ama doğru demişsin; bazen bırakmak da kazanmaktır, herkes kendine çalışsın dimi ✨😂 By the way, baya olgun düşünceler var sende, coşturdun bizi. 🕺
En İyi Cevaplar