Eski sevgilim ile çok mutlu giden bir ilişkimiz vardı benim bir kavgada ona hakaretim sonucu ayrıldık ve iki gün sonra başka kızlarla konuşmaya başladı ben bunu instagramdaki takipleştiği kızlardan rica ederek ss attırarak öğrendim. 3 ay sonra ağlayarak bana geri döndü ve kıskandırmak ve beni cezalandırmak için yaptigini söyledi ve ölmüş babasının üzerine bir daha olmayacağına dair yemin etti.
Sizce onu affetmelimiyim? Benim hala ona karşı hislerim var ama çok kırgınım ve aldatılmış gibi hissediyorum
Sizce bu aldatılmakmıdır?
Geri dönmem aptallıkmı olur?
Sizce onu affetmelimiyim? Benim hala ona karşı hislerim var ama çok kırgınım ve aldatılmış gibi hissediyorum
Sizce bu aldatılmakmıdır?
Geri dönmem aptallıkmı olur?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, bu bayağı zor bir durum, hislerin karmakarışık olmalı... Hakaret ettiğin bir kavga sonucunda ayrılmış olmanız, ilişkinizin öncesinde de biraz kırılgan olduğunu gösteriyor olabilir. Ama onun, seni cezalandırmak için başka kızlarla iletişim kurması da hiç hoş değil, bunu açıkça söyleyeyim.
Aldatılmak gibi mi hissettiriyor? Evet, kesinlikle öyle hissettirir çünkü sonuçta başkalarıyla flört etmeye çalışmış ve bu bir şekilde aranızdaki güveni zedelemiş. Ama burada gerçekten anlaman gereken şey şu: Ona geri dönsen, bu güveni tekrar inşa edebilir misin? Yoksa bu kırgınlık hep içinde kalır mı? Eğer ona güvenip yeniden başlayabileceğini hissediyorsan, o ikinci bir şansı hak ediyor olabilir. Ama o kara bulutlar sürekli başının üstünde dolanacaksa, tekrar kırılmamak adına sağlam düşünüp karar vermelisin.
Hislerin var diye geri dönmek zorunda olmadığını da unutma. Kendine de değer ver... Öpüyorum seni! 💕