Affedebilir miyim?

Geçen yaz biriyle tanıştım. Her gece görüşür olduk. Her akşam o işten çıkınca sabahlara kadar sokaklardaydık. İşin içine tutku girdi öpüşlerimiz s ve ten uyumumuz. Daha sonra o üniversite için Kıbrıs'a gitti. Değişeceğini biliyordum içime doğuyordu öylede oldu. O gittikten 2 ay sonra onun yanına gittim. Bir hafta hem kavga ettik hem çok güzeldi her şey. Döndüğümde tamamen ona kaptırmıştım kendimi. Ama onda başka bişey vardı. Çok kısa bi süre sonra benim küçük hatam sonucu beni hayatından çıkarmak istedi. Ona çok bağlanmıştım. Sabahlara kadar uyuyamaz hale geldim. Benimle yine konuşuyordu ama çok soğuk ve isteksizce. Ben yazdığım aradığım sorduğum içindi zaten konuşmasıda. Hayatımın en büyük hatasını yaparak onu tepeme çıkardım. Bir ay sonra Türkiye'ye döndü. Benimle buluştu çok soğuktu ama hala beni etkileyici şeyleri yapıyordu farkında olmadan. Bi iki kez daja buluştukça hareketleri daha kötü olmaya başladı. En son ben zaten gidicem görüşmeyelim bundan sonra dedi. O kırdığı sanırım son hevesimdi. Birdaha onu ne aradım nede mesaj attım. Sosyal medyadan beni hala takip edip fotoğraflarımı beğeniyordu. 5 ay sonra geri döndü Türkiye ye bişekilde yeniden konuşmaya başladık ve buluştuk. Biriyle bişey yaşadığını sordum. Biriyle öp*ştüğünü ama kimseyle yatmadığını söyledi. Yalan olmadığını biliyorum çünkü beni kaybetmekten korkmuyor yalan söylemeden olduğu gibi çıkıyor ağzından her şey. Fakat bu kez bana daha samimi davranıyor ve galerisinde sosyal medyadan paylaştığım bi fotoğrafımı gördüm. Sadece ben vardım. Siz olsanız bu durumu affedebilir misiniz?
Affedebilir miyim?