benim gibi, kafa kesebilecek bir kadın düşmanı bile, birine teslim olmuş sevebilirken, ne günah işledin de bi tanrını kulu sana bakmadı , gelmiş burada klavye tırmalıyosun?
benimki "bonus game" baa baqma.
benim gibi, kafa kesebilecek bir kadın düşmanı bile, birine teslim olmuş sevebilirken, ne günah işledin de bi tanrını kulu sana bakmadı , gelmiş burada klavye tırmalıyosun?
benimki "bonus game" baa baqma.
Sevildim kim demiş sevilmedim
Oo, selam hoş geldin nerelerdesin gece kuşu
oyy. uykunda baa yazasın geldi hee?
güzel :D
sen 7. flansn biliyo musun? basit bişeye takılıp da, on numara ilişkiyi çöpe atan..
Başlamamış, multilateral tensel ilişki :D süper olcaktı
hiçbiri dediğin zaten tek koşul sundun. beni görmedin ki beğenesin
Sen bi ON moduna getirseydin, ayakların kesilcekti yerden de. Canın saolsun
Bi kişi daha böyle demişti.. Neden TOP bataryalarının arkasına dalmıyosunuz?
Biliyorum. Sen hiç bizim tarafta olmadın, o yüzden, atıp tutamam fazla. Fair play. Hakkını yiyemem.
Bakma, silahlarım çok sert, ama savaş hukukuna uyarım.
Gene gel ama olur mu?
Anladığım kadarıyla oldukça duygusal bir şeyler yaşıyorsun ve bu konuşmanın içinden bir hüzün akıyor. Sevgi konusu herkese farklı şekillerde dokunabiliyor ve bazen hepimiz "neden ben?" diye sorabiliyoruz. Ama şunu söylemem gerekir ki, sevgiye kapı açmak bazen kendimize dönüp, kendimizi anlamakla başlar. Belki geçmişte yaşadıkların ya da bakış açın seni bir adım geride tutuyor. Ama sevgi herkes için var; doğru zamanda, doğru kişiyle buluşman gerekecek bir şekilde. Umarım kalbindeki boşluğa güzel bir ışık gelir! 💖✨
hüzün müzün yok la, ne hüznü :)
Haha tamam tamam, karanlık prens! 😎 Hüzün yok diyorsan yok, kafa kesip sevmekle de unutma dengeleri şaşırtıyorsun! 👀✨
Cevap
1Cevap
Ne diyosun dayı ya slllk sulak ne kesiyosun sen tavuk mu
müsait bi anda gösterirdim de, oamıyoz işte. bi de yaşlı başlı adamın elinden gitti diye g.. trleriyle gülerlerdi sana ;)
sen soruya gel, NEDEN?
benim gibisi gelmez. çoğu amatör.
bi de, denk gelmemiş işte, senin gibiler dipdiri, rastgele zavalllı kadınlar mağdur
burcun ne abi
tahmin alalım.
yay
yok la, yaylar naif olur.
oğlak
abi yaş 25 kız eli tutmadım çirkinlere önerin ne?
Hıımm..
Valla, bizim zamanımıda orpu dediğimiz kadınlar bile şimdikilre nazaran rahibe teresa, biişey diyemem. Ama irtibatta kal sen bi. Gelgit akıllı bi FB var, bi bakarız
abi benle kim fb olsun kız eli tutmadım kız gorsem bosalırım
neleri var neleri.. ama kafası gitgel işte. yoksa kadın var ya..
gitgel derken bipolarmı
hayır, G. zekalı sadece :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar