Mesela ben. Çirkin olduğum için sevilmedim. Çok komik değil mi?
Annem bile dalga geçerdi benimle. Arkadaşlarım hatta arkadaşım bile olmadi benim. Hep bir burukluk. Hep bir sevgiye açlık. Kimse yüzümü okşamadı. Zaten kimsenin umrunda da değil ne hissettiğim.
24 yaşındayım. Az önce instagramda bir çift gördüm. Tamam. Sonra bir daha. Bir daha. Bir daha. Yalan yok. Deli gibi kıskandım. Özendim. Olmayacağını bile bile hayal ettim.
Şimdi kapattım hesabı. Bir daha açmamak üzere. Birkaç saate bu hesabı da sileceğim. Sonra da telefonu çöpe atacağım. Zaten pek kullanmıyorum. Ama her kullandığımda bana acı veriyor mutluluğunuz. Özür dilerim. Artık dayanamıyorum.
Olur da bir gün sevilirsem ve sosyal medya hesaplarına fotoğraf atarsam ben dünyadaki en adi şerefsiz adam sayacağım kendimi. Siz ne yapıyorsanız yapın gençler.
Hepiniz çok mutlu olun. Sevin, sevilin. Kendinize çok iyi bakın.
Annem bile dalga geçerdi benimle. Arkadaşlarım hatta arkadaşım bile olmadi benim. Hep bir burukluk. Hep bir sevgiye açlık. Kimse yüzümü okşamadı. Zaten kimsenin umrunda da değil ne hissettiğim.
24 yaşındayım. Az önce instagramda bir çift gördüm. Tamam. Sonra bir daha. Bir daha. Bir daha. Yalan yok. Deli gibi kıskandım. Özendim. Olmayacağını bile bile hayal ettim.
Şimdi kapattım hesabı. Bir daha açmamak üzere. Birkaç saate bu hesabı da sileceğim. Sonra da telefonu çöpe atacağım. Zaten pek kullanmıyorum. Ama her kullandığımda bana acı veriyor mutluluğunuz. Özür dilerim. Artık dayanamıyorum.
Olur da bir gün sevilirsem ve sosyal medya hesaplarına fotoğraf atarsam ben dünyadaki en adi şerefsiz adam sayacağım kendimi. Siz ne yapıyorsanız yapın gençler.
Hepiniz çok mutlu olun. Sevin, sevilin. Kendinize çok iyi bakın.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bak bi şeyin üstüne çok düşersen, ters tepebiliyor. Her insanın eline mutlaka bi aşk fırsatı geçer. Çok kafana takma kanka
Bir kere bile fırsatım olmadı. Gençken olmayacaksa ne zaman olacak.
Tanır bilir 🤷♂️ tabi hayatta herşey çabaya, inanmaya ve çalışmaya bağlı.
Niye ben cabalayınca olmuyor o zaman.
Merhaba,
Hak ettiğim için olabilir! 😅
Çok düşünmeye gerek yok...
Asosyalim tipsizim ezik pısırığın tekiyim ailem dışında asla sevilmedim sevilmeyecegimde
10 kilo fazlam var diye sevilmedim. Kilolu insanlar sevilmiyor sanırım. :(
Bu gereksiz ozguvensizlik why? Arizona kertenkelesi olan arkadaşlarımdaki ego justin bieber de yok
Özgüven dediğin şey ne bana bir söylesene.
İllaki karşına biri çıkacak kanka dış görünüşüne bakmadan sevecek
Bunlar bana masal geliyor.