Eski sevgilimin babası kansere yakalandığı ve onun ona bakması gerektiği için ayrıldık. Ona mesaj atmak istiyorum ama 20 gün oldu?

1 senelik bir ilişki ve 20 gün önce ayrıldık, aslında daha öncesinde bitmiş bir şeydi bizim için ama bir umut belki tekrar oluruz diye düşünüyordum. Beni aradı ve vedalaşmak istediğini söyledi, yanında olmak istedim inanın. Bir ilişki olmasına gerek yok sadece yanında olayım dedim ve hatta arabadan inerken de yanında olduğumu bil başka bir şey demiyorum dedim. 1 hafta biraz kafasını toplasın belki ani bi karar almıştır diye yazıp bunaltmak istemedim ama 20 gün oldu ve gerçekten babasının durumunu süreci merak ediyorum. Sizce mesaj atmalı mıyım yoksa bu süreçteki sessizliğimi korumalı mıyım? Bana sen de yoluna kendine odaklan ben odaklanamadım sen odaklan dedi ve başka bir şehirde sıfırdan kendime bir hayat kurdum bunu biliyor. Ben de 20 gündür telefonum çalar belki diye bekledim ama ne biliyim en son çare buraya yazıp akıl danışmak oldu.

Eski sevgilimin babası kansere yakalandığı ve onun ona bakması gerektiği için ayrıldık. Ona mesaj atmak istiyorum ama 20 gün oldu?