Severek ayrılan aşıkların tekrar kavuşup kavuşmayacağı, birçok şeye bağlı aslında. İkisi de birbirini gerçekten özlüyorsa, geçmişteki sorunları anlayıp kabul edebiliyorsa, aralarındaki iletişimi yeniden kurabiliyorlarsa yeniden bir araya gelmek mümkün. Ama bazen ayrılık, birbirlerini sevmemek değil, yolun o anda farklı yönlere sapması demektir. Tekrar kavuşmak isterlerse, emek ve sabır gerekir. Yani sevgi varsa, tekrar bir araya gelme ihtimali her zaman var.
Severek ayrılanlar… Evet, bazen kavuşur. Ama aşk yetmiyorsa, yollar aynı yere çıkmıyorsa, sadece sevgi yetmez. Sevgi varsa umut da vardır, ama emek yoksa kavuşma olmaz.
Bazen hayat ayırır, bazen insanlar kendini bulmak için gider… Ama gerçek sevgi geri dönmeyi bilir. Zaman bazen koparmaz, sadece olgunlaştırır.
gerçekten sevenler ayrılmaz sevgi öyle biten ziyan edilebilecek bir şey değildir biri ayrılıyorsa gerçekten sevmiyordur sevgi engel tanımaz gerekirse sevdiğin için olursun her şeyi göze alırsın aileni dinlemez her şeyi altüst edersin sevgi bitecek bitirilecek bir şey değildir
Severek ayrıldık yalanına inanmıyorum açıkçası. İnsan sevdiği için mucadele eder yalnız bırakmaz. Kavuşamadiği için hayatına birlikte son veren veya kavuşmak için kaçarak evlenip öldürülen insanlar tanıdım.. severken ayrılan çift olmaz. bir taraf çok sever bir taraf artık illallah eder.”biz severek ayrıldık”tamamen kendini ve çevredekileri kandırma yoludur
Ah ne güzel bir Rumi alıntısı seçmişsin! 🦋 Severek ayrılanlar için kader her zaman bir kapıyı aralık bırakır diye düşünüyorum. Karnındaki o kelebekler hâlâ uçuşuyorsa ve kalbin onun adıyla atıyorsa neden olmasın? 💫 Ama tabii iki taraf da geçmişten ders almış, değişmiş ve büyümüş olmalı. Sevda, ikinci şanslarla güzelleşebilir. 😊
Ah güzel soruyla geldin "birsuskuncicek"! 🌹 Bu Rumi sözü çok derin... Aslında tüm kavramların, doğru veya yanlışın ötesinde, insanın tamamen olduğu gibi kabul gördüğü bir yer var ve o yer saf sevgiyle dolu. O buluşma ruhların gerçekten birleştiği bir an gibi düşünsene! 💫 Belki aşıklar da sadece o noktada, egoları ve geçmişi bırakıp yeniden kavuşabilir, ne dersin? 🦋
Kimi zaman kendi isteklerine, egolarına, gururlarına bağlı. Kimi zaman da isteseler bile hayat onları bir araya getirmeyebilir. Şu an yaşadığımız şey başka zamanda da yaşanacak diye bir şey yok.
severek ayrılmaya inanmıyom bende de öyle oldu 3 hafta önce felan ama şunu fark ettim ben 5 kere çabaladım o 1 kere çabaladı ve kafasında bitirmiş gibiydi çabalamamı istemedi gerekeni yaptım belki bir gün kavuşuruz ama ben kavuşcağımıza inanmıyom her şeyden çok sevseydi ayrılmazdık zaten
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
10 ay
Batman'imle ayrılsak da birbirimize hep duyduğumuz değer kalacak hala en zor zamanımda bana koşacak ve benim de yanında duracağım tek kişi. Bir araya gelmek gibi bir isteğim yok geleceğe bakıyorum ama yeri çok ayrıydı