+1 yılEvet geri gelir. Sevgide geri gelir , aşkta.
Etmediğimiz küfür , Beddualar kalmamıştı. Hatta bana elini bile kaldırdı ama asla vurmadı. Bu böyle 1 - 2 sene sürdü. Bu arada ben çok ama çok yıprandım. Eşimden o ara nefret ediyordum. Bırakın aşkı sevgiyi , saygı bile kalmamıştı. Yüzünü bile görmeye tahammül edemiyordum. O dönem oğlumuz 4 yaşında. Zaten 1 - 2 sene dayanabildiysem sırf oğlumun hatırınaydı. Sonra anladım ki bu kavgalar bitmeyecek, ve eşime ayrılmak istediğimi söyledim. Ayrılmak istediğimi dememle Büyük bir sessizlik çöktü. Eşim bir kaç gün konuşmadı benimle. Ama o ara onun ne düşündüğü umrumda bile değildi. Kafama koymuştum ayrılmak istiyordum artık. O kadar kararlıydım ki feriştahı gelse beni kararımdan caydıramazdı. Zaten ne sevgi kalmıştı nede saygı kalmıştı. Benim için sadece oğlumun babasıdır başka bir his bulamıyordum eşime karşı. O ara aynı evde olmaktan bile midem bulanıyordu. Daha öfkemi nasıl anlatabilirim bilmiyorum.
Sonra birgün beklemekten sıkıldım. Tamam kavgalarımız azalmıştı ama hiç birşey olmamış gibi davranması beni deli ediyordu. Adam bir anda melek kesildi başıma. Tamam kabul ediyorum hoşuma gitmiyor değildi ama hoşuma giden o şekil sürünmesi mi yoksa gerçekten düzeltmek istemesi mi onu anlayamıyordum. O dönem gerçekten hiç birşey daha his etmiyordum eşime karşı. Ve aklımdan durmadan şu soru geçiyordu, düzeltmek istese bile neden şimdi, neden herşey bittikten sonra bu savaş bu istek bu azim. Buna sevineceğime dahada kızıyordum aslında. Yani aslında daha da soğutuyordu beni kendinden. Çok garip bir his değil mi. Okuduğunuzda kesin bu kadın delirmiş , kocası doğru yolu bulmuş daha ne istiyorsun diye düşünüyorsunuzdur.05 Yorumla- +1 yıl
İşte herşey aslında burda saklı. Beynim o kadar dolu ki , ben eşim hakkında ne kadar iyi düşünsem o kadar çok sinir oluyordum o na. O an dünyaları serse bile önüme umrumda olmazdı. Eşim yarım sene belki biraz daha fazla direndi boşanmamak için. Sonunda anladı , kabul etmeye başladı. Bunu vücut dilinden anlar haline geldim. O pes ettikçe ben sevinir oldum. Ama garip bir sevinçti. Daha önce his etmediğim bir sevinç. Derin ohh çeker oldum. Sonunda kurtuluyorum bu adamdan diyordum kendi kendime.
- +1 yıl
Ve evet, beklenen zaman gelmişti. Eşim pes etmişti. Boşanma İşlemlerine başlamıştık. Artık aynı evde kalmak uygun olmaz diye baba evine geri döndüm. Ve ne olduysa zaten burda oldu. Yalnız kalmak ilk başta iyi geldi. Sonra fazlasıyla iyi gelmeye başladı. Eşimi bu ayrılma sürecinde sadece gercekten gerektiğinde görüyordum. Bu yalnızlık nedense zaman geçtikçe beni rahatsız etmeye başladı. Oturup uzun uzun düşünmek için zamanım oldu. Ve bu noktadan sonra olan oldu.
Özlem yeni ve farklı duygular-hisler sokmaya başladı beynime-kalbime. - +1 yıl
Kabullenmek zordu ama evet özlemeye başlıyordum kocamı. Kaçtığım ve boşanmama sebeb olan kavgalarımızı bile özlemeye başlamıştım.
Nasıl olurda birinden bu kadar nefret ederken özleyebiliyorsun. Ve sonunda anladım ki nefretim aslında sevgimin ta kendisiymiş. Onca zaman kocama beslediğim öfke aslında kendi kendime söylediğim büyük bir yalanmış. Demin de yazdığım gibi ne kadar iyilik yapsada o an , sevgim nefretim olduğu için sevgim yerine nefretim büyüyordu. Olan olmuştu işte , az da olsa tekrar birşeyler his etmeye başladım eşime karşı.
Zaten biraz olması yetiyordu. Çünkü eşim zaten o kadar çabalıyordu ki evliliğimizi kurtarmak için. Önümdeki perde kalktığında herşeyi daha net görmeye başladım. Ve tabi bu zamanla kocamı tekrar eskisi gibi sevmemi sağladı. - +1 yıl
Yani hanımlar demem o ki, siz siz olun nefretle , bir anlık öfke ile , o karamsar ( artık sevemem ) duygusu ile yola çıkmayın.
Çünkü insan ( bir kadın ) tekrar sevebiliyormuş
En İyi Cevaplar
+1 yılGelir bence
120 Yorumla
Soran+1 yılUmarim gelir=/
- +1 yıl
gerçekten sevdiyse gelirrr inş seninkide gelirr :)
Soran+1 yılInsallah.. Yoksa sonsuza kadar tas kalpli birisi olarak kalicam
- +1 yıl
kalamazsın korkma gelir gelirr benim kalbim temizdir içime doğdu ya :)
Soran+1 yılYani sence simdi ayrilmayayim mi?
- +1 yıl
ayrılma tabiyki... eski anılarını paylaş eskisi gibi olalım de nikah tazeliyor millet...
Soran+1 yılBen zaten eskisi gibi olalim istiyorum, o zaten ayrilmak istemiyor.. Ama ben eskisi gibi hissetmiyorum. ve o boyle davrandigi surece de eskisi gibi olmayacak=/
- +1 yıl
hımmm ayrıl desem ayrı ayrılma desem ayrı seviyorsan o içindeki dertleri unut takma ama yapamam diyorsan ayrıl temız bır sayfa aç kendine dünyada başka kız mı yok bende 8 yıllık çıktıgımdan ayrıldım yeni sayfa açtım ve daha çok mutluyum...
Soran+1 yılCiddi misin 8 yillik mi? Peki hic ozlemiyo musun? Ne bileyim sonradan gelenler onun yerini doldurabiliyor mu?
- +1 yıl
o beni aldattı ve bir oro*pu için ilk başta alışamadım... ama mecburdum yeni sayfa açtım balık etliydim ameliyt oldum sıfır bedenim daha güzel ve alımlı şu an ki çıktımlada gayet iyiyiz 8yıl öncesi o yoktu alışıyorsun öldüğünü farz et o benim için öldü geride asla gelemez.
Soran+1 yılGecmis olsun ya, toparlayabildigine sevindim.. bir insan 8 yillik sevgilisini nasil aldatir, bir insan 6 yillik sevgilisini nasil yipratir.. Sanirim cok yanlis kisiler cok yanlis kisilerle beraber oldugu icin boyle oluyor..
- +1 yıl
ben onunla evliliği düşünüyordum ama allah büyük 8 yıllada ne oldugunu anladım sende şüphe duyuyorsan ayrıl iledide daha büyük sıkıntı yaşarsın..
Soran+1 yılTesekkur ederim tavsiyen icin. Insanin akli almiyo boyle baska birisi olma ihtimalini falan ama 8 yildan sonra bile oldugunu soyledin, bana ibret oldu acikcasi=/
- +1 yıl
ben bitirme taraftarı değilim ama kalbini dinle o sana yolunu gösterecektir... arkadaşım
Soran+1 yılCok tesekkur ederim tavsiyelerin icin, kusura bakma kafani sisirdim=/
- +1 yıl
hayır canımm ne şişircen ben senin kafanı şişirdim asıl hayatta ders ala ala anlıyoruz bazı şeyleri geç olmadan ya da geç paylaştım bende seninle :)
Soran+1 yılÇok tesekkur ederim paylasimlarin icin
- +1 yıl
yararlı olduysa ne mutlu bana
Soran+1 yılHic tanimadigin birinin hicbir menfaati olmadan dinlemesi cok guzel bisey, cok yarari oldu gercekten
- +1 yıl
:))
+1 yılKesinlikle geri gelmez dostum.. Zamanla onu değil de, ona duyduğun sevgiyi ozlemeye baslıyorsun sadece..
21 Yorumla
Soran+1 yılSanirim şu an beni en cok uzen seyde ondan ayrilacak olmam degil, bir daha o duygulari hic yasayamayacak olmam
+1 yılbenımde 6 senneydı ayrılırken agzıma sıçdı kız :D sen ıyı bır son çiz :D
014 Yorumla
Soran+1 yılNe yapti ki? Sen mi ayrilalim dedin o mu?
- +1 yıl
:D yahu taaa ne zamanın konularını ayrılırkenn cıkardı meydana işte. yok ben sogudum sevmıyorum sen yaptıne ttın
klasık bahaneler olum işte seven bahanemı görür...
ugraşdım çabaladım koşturdum daha kötü oldu ! yanı baska bırıde olabılır arada kız gerçekten bıkmışda olabılır bılınmez.
Soran+1 yılDurumu benimkine benziyo, kiza 6 yil zulmettiysen bikmis olabilir=)
- +1 yıl
ne yapım başka.. biz herşeyi yaşadık sen yaşadınmı? (bekaret) İlkmisn
Soran+1 yılYok evlenmeyi bekliyorduk.. Ama ilk elele tutusma, ilk opusme falan filan ikimiz icinde ilk birbirimizleydi
- +1 yıl
nasıl ilkinin gerçek yüzünü görünce morallerin yerle bir oluyormu şahsen ben görünce şeytan görmüş gibi olmuştm :D
Soran+1 yılHala gercek yuzunu gordum o kotu biriymis demeye dilim varmiyor ki=/ Ama herseyin ilkini yasadigin nerdeyse beraber buyudugun birisinin bu kadar umursamaz davranmasi moralini alt ust ediyo tabi ki
- +1 yıl
walla kanka bıryle gizli gizli konusuyordur bence ! bı kız durduk yre öyle olmaz.. anladın sen onu uyar benı aldatıyorsan hemen ayrılmayı bıl ! acıkcada söyle bırısınden hoslanıyorsan.
Soran+1 yılAldatmiyodur ya, evlenme planlari yapiyorduk yani o kadar karaktersiz bir insan degil, 6 yildir taniyorum.. Belki beni sevmiyodur ama aldatmiyodur da heralde. Yani umarim
- +1 yıl
ulan oglum bende 6 yıl? kız benden sogudugunu söyledı sevmıyorum dedı ! :D
altını eşeledim iyice sıkıştırdım köşeye kardeşinden duydum ınternetten bryle knsdugunu !
yanı kızı bıyerden yakalıcaksın yoksa anlayamazsın ! ama sen kıza keşke çaksaydın dıyecemde kızacaksın en azından derdınkı yaşadım arkadaş ohbe.. dönersede verırsın yolu yurugıtlan de :D
Soran+1 yılEn iyisi oturup eni konu konusmak, eyvallah tavsiyelerin icin, biraz gaddarca ama kizlar sanirim bunu hakediyo
- +1 yıl
:D yanı kız aldatmış bıle olsa siklemezdın cunku nasılsa evlenemıcek uzun bı sure :D o sekılde zor.. ben 6 sene pompiş ! :D kıza ayrılırkende dedım kendıne yapıyorsun kızım ben sana cıddıyetımı sundum ıstemıyorsan eywallah ben pısman olmam benden demesi ama sen olacaksın.. buda kapak olsun :D
Soran+1 yılYok hocam ya ben oyle bisey yapmis olsaydim sirf onun baskisiyla evlenirdim heralde. bir kizin bekaretini bozup hayatta yapamam o tarz bisey. Ama yapmak lazim gercekten gorunce anliyorum
- +1 yıl
bende öyle yapıcakdım hatta sevmesem de yapardım. ! Sırf alıştıgım ıcın
https://www.youtube.com/watch?v=X5u_npI1ft4
ama kız gel görki iplemedi şok oldum ! :D allah kurtardı dedım sonra böyle umursamayan kız yarın evlıykende sıktır olur gıder.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
bende onu çok kırdım o da beni kırdı biraz demiyim fazlasıyla kavga ettik hep bir bahane buldum o da seviyodu ama ayrıldık çok sonra barıştık filan 5 kere 8 aydır tanıyorum sonra son 3 ay cinselliğe vurdu ayrıldık çünkü bana kötü davrandı hırpladı diyim hat geçmişime bakıcağını söyledi bende kızgınlıkla ayrılıyoruz bitti dedim ve bitti ve bir daha birleşmedik ama konuşuyoruz ayrıyız ama cinsellikden başka hiç bişey etkilemez oldu istediği zaman mesaj atar oldu filan yaptıklarıma karşılıktır heralde zamanında öküz gibi mesaj atan insan gitti
020 Yorumla
Soran+1 yılIste iki tarafta sevgisine sahip cikmayinca sonucu hic guzel olmuyo, tek bir tarafin cabasiyla da isler bir yere kadar yuruyor:/
Soran+1 yılOnce sen baglanmadin, sonra sen baglaninca bu seferde o tuhaflasti oyle mi? Senin baglanman ne kadar surdu o surecte nasildi acaba?
Soran+1 yılZaman? Kac ay kac gun? O mu baristi sen mi baristin, kim teklif etti kim baristi?
Soran+1 yılBelki sen kusturmussundur=/ Belki de sen hic bisey yapmasanda boyle olucakti=/ Bunu ayirt etmek icin bence ona sor neden eskisi gibi degiliz diye
Soran+1 yılHimmm.. Hat yuzunden ayrilmaniz cok kotu olmus aslinda haksiz sayilmazsin kabul etmemekle, ayrilma sebebinizin bu olmasi bence küsmek ve geri dönmemek icin yeterli bir sebep degil. Eger 8 ay boyunca cocugu hic sallamayip hobi olarak ilgilendiysen iste buna küsülür.
Soran+1 yılBilmem ama 7 ay bikmak icin biraz kisa bir sure
Soran+1 yılTek sorun senin davranislarin olsaydi biraz daha tolere edebilirdi sanirim, ya da kirildiysa cinsellik icinde yaklasmazdi
Soran+1 yılAldatmamaya sesinin cikmamasi olgunluk mu oluyormus yani?
Soran+1 yılBosver o zaman sen olgun olmamayi sec
- +1 yıl
1 kitap 1 kere okunur pitircik
Sevgilin olsaydı ayrılıktan sonra gelir derdim ama 6yıldır platoniksen ve artık soğumaya başlamışsan bitirmenin vakti gelmiştir
05 Yorumla
Soran+1 yıl6 yildir sevgilim, yani 6 yilda sevmistir heralde beni bir insan niye sevmedigiyle o kadar zaman gecirsin ki=/
Soran+1 yılSanirim ayri kalmak en iyisi
Soran+1 yılKeske dogru kisi olsaydi
Ne kadar kotu bir durum.. Ama onsuzlugu gorsen ozlesen ya da onu gercekten kaybetsen sevgin yerine gelir
05 Yorumla
Soran+1 yılBeni onsuzluga alistirdi kendi elleriyle.. Varligi belirsizin anlasilir mi yoklugu diyor ya tam o durum iste:((
Soran+1 yılBu ucuncu ciddi konusmamiz olucak, onun disinda defalarca bak bize zarar veriyosun deyislerim cabasi:( Bir ay iki ay iyi gidiyor sonra ayni sekilde devam.. Evlenince de boyle devam ederse hersey icin gec kalmis olucam cok aradayim:((
Soran+1 yılHaklisin, ben bu kadar kafa patlatiyorum ama eminim o şu an keyfine bakiyordur:(
bir kere soğuduğunda eskisi gibi olmuyor. Hissizleşiyorsun. Ve ilk sevdiğin gibi kimseyi sevemiyorsun. Ben en azından böyleyim :|
11 Yorumla
Soran+1 yılBende oyle olucam iste daha da kimseyi sevemem=( bir kizi sevdim simdiye kadar. Liseden baslayip universite bitene kadar sadece bir kiz arkadasim oldu, ilk tek ve son kisi.. Onunla evlenip mukemmel bir ailem olacakti ama herseyin icine etti=(
+1 yılbayankurukafadiyorki bn niye feminist oldum sanıyosun.
06 Yorumla
Soran+1 yılNiye feminist oldun? Erkegin biri canina okudugu icin mi?
- +1 yıl
bayankurukafadiyorki aynen.
Soran+1 yılBu durumda bende her gordugu kizla gonul eglendirme pesinde olan, umursamaz, sorumsuz bir adam mi olayim? Sonucta birini adam gibi sevdim ama adam yerine konmadim=/ Demekki kizlara adam gibi sevilmek yaramiyo
- +1 yıl
bayankurukafadiyorki kendin ol.
Soran+1 yılKendim olmadigimda daha cok sevildigimi hissediyorum=/
- +1 yıl
bayankurukafadiyorki bna mesaj atsana bir .
Aşk İlişkileri konusunda 401 cevap paylaştı. Giden sevgi bie daha gelmez bence
28 Yorumla
Soran+1 yılbir yolu yok mudur
Soran+1 yılOyle oluyor zaten, eskiden tahammul edebildigim seylere artik edemiyorum, dile kolay 6 yil, yoruldugumu hissediyorum
Soran+1 yılHaklisin:(
Soran+1 yılIyice kafayi bulup oyle gidicem yoksa onu gorunce yine fikirlerim degisiyo.. Sirf guzel bir son olsun diye son kez yuzyuze goruselim dedim zaten, tesekkur ederim tavsiyelerin icin
+1 yılKesinlikle o ilişki yürümez yaşadım ve ayrılıp sonradan barışmada sırf pişamanlık.
13 Yorumla
Soran+1 yıl6 yil gecince kolay olmuyo iste o karari verebilmek, ama haklisin sanirim
- +1 yıl
Benim ilişkide 3 sene falanda ama yeri geldiğinde siktiri çekmeyi biliceksin ayrıldıktan 1 sene boyunca onu sevdim ama sonra geçti. Alışıyosun.
Soran+1 yılHaklisin:/
Biten sevgi geri gelmez
13 Yorumla
Soran+1 yılSanirim haklisin, hic bir zaman eskisi gibi olmayacak=((
Soran+1 yılUzuluyorum cunku ilk goz agrimdi ya, bir daha hic kimseyi o kadar icten sevebilecegimi sanmiyorum, ben hayat boyu oyle asik kalmak isterdim ama sanirim asik olma hakkimi yanlis insanla kullanmisim
o iş bitmiş geçmiş olsun
14 Yorumla
Soran+1 yılDesene bekar olucem
Soran+1 yılYok be hocam baskasini boyle evlenecek kadar sevemem elin kizinin da basini yakmayayim bu kizin yuzunden
çok zor
13 Yorumla
Soran+1 yılBelki degisse duzelebilir mi
Soran+1 yılDogru soyluyorsun aslinda defalarca denedi ama bir ay surup sonra eskiye donuyodu
+1 yılGelir
01 Yorumla
Soran+1 yılUmarim gelir
Belli olmaz
04 Yorumla
Soran+1 yılIlk defa birisi belli olmaz dedi, ya biliyorum hic bir zaman ilk gunlerdeki gibi serseri asik olmicam ama baskasini da sevemem, ya onunla olucak ya da kendimi kariyere vericem.. Ben bu kadar isterken aslinda bir adim atsa belki olur ama atmiyo iste atmiyo lanet olsun
- +1 yıl
Şu yasadigimiz hayatta hic bir zaman kesin net bir sey soylenmez. Kimin ne zaman ne olacagi, kimi sevecegi, bitti sanan sevginin aslinda bitmedigi icinde hala bir seylerin oldugunu belki simdi degil baska bir zaman fark edecegini kimse bilemez. Ben kac sevgili gordum sevgim bitti deyip hala icinde kucuk bir ozlemle yasayan.
Soran+1 yılIcimde kesinlikle bir ozlem kalacak ve o ozlem kimseyi sevmeme izin vermeyecek farkindayim o yuzden olucaksa onla olsun istiyorum ama bu kosullarda imkansiz..
glmz ayrlk vktı glms
01 Yorumla
Soran+1 yılBu kadar kesin yani
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler