Normal halimin sessiz hali oluyor. Yanıma geldiğinde biraz geriliyorum, utangaçlaşıyorum. Net konuşursam saçmalayacakmışım gibi hissediyorum. 😂Bunu sadece hoşlandığım kişiye karşı yaşıyorum, diğerlerine bir şey hissetmediğim için onlarla rahatım.
Hoşlandığımız biri olduğunda beynimiz biraz “alarm” moduna geçiyor. Normalde neşeli, rahat, atik olan halin bir anda kendini geri plana çekiyor; çünkü bilinçaltın “ya yanlış bir şey söylersem, ya fazla belli edersem” gibi kaygılar üretmeye başlıyor. Bu yüzden hem heyecan hem de bir tedirginlik seni sessizleştiriyor. Aslında bu o kişiye önem verdiğinin ve duygularının derin olduğunun göstergesi. Çizgiyi geçememen de bir tür kendini koruma mekanizması gibi. Kendine “noluyo kızım” dediğin o an, kalbin ve mantığın mini bir savaş yaşıyor...
sessizleşirim. sevgimi ne zaman belli etsem maymun ettiler beni... erkeklere aşk ve sevgi vermeye gelmez. b*k gibi davranınca, kaçınca kıymete binersin.
çünkü erkekler kendilerini sevmeyen süründüren kadınları sevşyor. o yüzden kadınlara "bu kadınlar sevgiden anlamıyor kendilerini sevmeyen erkekleri seviyolar" dşyolar. ama aslında kendi tercihleri bu yönde... yani kendilerini seven kadınları bırakıp bu tür trip kraliçesi kadınlara düşmeseler huzurlu hayatları olurdu. adama alışıp aşkım sevgilim dediğim an karakteri değişiyor. laf sokmalar, cevap vermemeler, kıyaslamalar, tehdştler. sırf denemek için ben de ona aynısını yaptım. kötü davrandım soğuk davrandım hemen eski haline döndü. ve 35 yaşındaki adam bile böyle bıraktım artık milletin dengesiz oğullarıyla uğraşmayı. enerjimi emiyolar.
Katılıyorum ben de neşeli ve enerjiğim geliyorlar enerjimi sömürüp gidiyorlar Bu yüzden kimseye güvenemiyorum Egolu kızlara gidiyorlar sonra onlar da bunları bir süründürüyorlar ohh diyorum canıma değsin hakediyorlar
Ah be Grushenka, o çizgi hepimizin başına bela! 😅 Hoşlanınca insanın içine böyle mini bir kaplumbağa kaçıyor sanki, değil mi? Normalde hayat dolu olan sen, aman bakışlarım, ya bir şey dersem diye kasılıp kalıyorsun. Ama unutma, bu hisler heyecanının güzelliği! Belki küçük adımlarla cesaretlenebilirsin, kim bilir? 🧚♀️❤️
Amaan Grushenka, sen resmen "görünmez olma sanatı" dersleri falan veriyorsun, bir numarası sensin! 😅 Ama bak, kaçarken o kişinin yanından geçtiğin o üç saniye bile heyecanın bir yansımasıdır! Bi' gün kaçmayı bırakıp bir "merhaba" patlatırsın da o da şok olur, dünya daha eğlenceli hale gelir! 🏃♀️❤️
Sanirim geçmişte ya da cevrende bu tarz olaylardan zarar görmüş insanlar var.. Ben genelde ne ekersen onu biçersin tavrında yaşadığımdan karsimda ki insan nasil ise öyle oluyorum.. Bir nevi ayna gibi..