Öncelikle evli bir kadınım. Online oyundan biriyle tanışmıştım ve zamanla arkadaşlığımız ilerlemişti. İlerlemişti derken tel numaramı vermiştim zaten ayrı şehirlerdeyiz. Şöyle bi sorun var ki evli olduğumu sakladım. Dört yıldır hayatımda ama sevgililik vs olmadı. Hep reddettim. Kendime engel olamadım. Sevmiştim yani sohbetini ilgisini ne bilim. İyi hissediyordum. Sizce ben söylemesem bile öğrenir mi? Gerçi bitircem ama kafamı o kısmı karıştırdı. Ve çok pişmanım.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
11 ay4 yıl boyunca konuş sohbet et ilgi duy evli olduğunu söyleme kocamdan boşanma sonrada yaptığımdan pişmanım de. Erkek aynısını size yapıncada erkeğe demediğinizi bırakmazsınız ama (erkeğin yapmasını normalleştirmiyorum) kötü bir şey yazsam gereksiz nefes tüketeceğim denilecek çok şey varda aslında neyse.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Ablacım ne yaptın ya sen? 4 yıl boyunca sürdürmüşsün her ne kadar arkadaşım desen de arkadaşından bunu saklamazsın. Arkadaşlığı da aşmışsın zaten her ne kadar sevgili olmadım desen de o adamın ilgisini isteyip sevmenle beraber 4 yıl boyunca eşinden gizlice böyle bir ilişkiyi sürdürmen doğru değil. Eşini aldatmadığın anlamına da gelmez. Acaba yakalanır mıyım ne demek ya? Bir tek bunu mu dert ettin sdxjasxfghxjs
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Karşındakinin ne düşündüğü de önemli. 4 yıl boyunca konuştuğunuzu göre, sohbetlerin içeriği arkadaşça konuşmaktan daha öte. Yani siz sevgili gibi olmuşsunuz. Ama bu ilgiyi kocanla olan ikişkine benzetemezsin. Kocana da haksızlık yapma. Adamla son kez konuş. "Bu sohbeti bitirmemiz lazım. Eşime de sana da haksızlık yapıyorum. Daha fazla sürdüremem. Senden çok özür diliyorum. Bir daha görüşmeyelim." de ve bitir.
02 Yorumla
Soran11 ayBak şimdi o ileri gitmek istedi tabi ki ama ben istemedim. Çünkü durumum belli. Çoğu kez engelledim aylarca konuşmadım. Her seferinde geldi. Bazen başka numaralardan yazdı. Kulağa saçma geliyor ama böyle bi samimiyetimiz vardı.
Gizli Üye(36-45)11 ayŞimdiki kullandığın numara rehberde kayıtlı özel gizli değilse nerede olduğunu söyleyebilirler.. ara hemen Şebekeni ve numaranı değiştir hemen.. özellikle rehberde kaydım olmasın diye tembihle.. bir yanlış yapmışsın bu yanlışı sürdürmemenin en doğrusu..
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
11 ay
Ah canım, içinde bulunduğun durumu tahmin edebiliyorum ve bunun kolay olmadığını da anlıyorum. İnsan olarak zaman zaman duygularımız bizi farklı yerlere sürükleyebiliyor, buna yaşanmış bir gerçek olarak bakabilirsin. Ama dürüstlük her zaman iyileştirici bir etkiye sahip ve bu durumda sana ihtiyacın olan huzuru getirebilir. Söylemesen belki öğrenmez ama bu yükle yaşamak da seni yıpratabilir. Bitirme kararın doğru görünüyor, çünkü kendi iç huzurun için daha sağlıklı bir seçim olur. Pişmanlıklarının seni üzmesine izin verme, önemli olan bu hatalardan ders almak ve kendini affetmeyi öğrenmek 🌟
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
37Cevap
Gizli Üye(30-35)11 ayTelefon numaranizi ya da sadece adınızı dahi bilse panellerden tüm bilgilerinize ulaşabilir. Medeni durum dahil. Aklınıza gelebilecek size ait tüm bilgileri görebilir istese. Ve bu konulara biraz hakimse. Adamda fazla safmis. 4 yıl reel e tasiyamadigi bir ilişki içinde nasil olur uerirskin bir erkek ya da kadın. Akıllara zarar.
09 Yorumla
Soran11 ayPeki ulaştı diyelim yani bana zarar verebilir mi
Cevap sahibi11 ayO sistmeden sizin.. medeni durumuzu... TC.. kimliginizden tutupta adresinize kadar.. sülalenize kadar görebilir. Bız onu tanimiyoruz ki. Bu bilgilere ulaştığı taktirde.. size zarar vermek isteyebilirmi.. ne hali varsın mi der.. bileleyiz. nasıl bir kişilik oldugunu biz bilemeyiz.
Soran11 ayDört yılda yapsaydı yapardı sanırım. Zaten ben kesinlikle kestim iletişimi onla. Umarım bişey olmaz. Gerçi olursa da hak ettim yani ne diyebilirim ki
Cevap sahibi11 ayBişey yapmaz merak etmeyin. Yani şöyle. Adamın 4 yilinimi aldiniz? Size kanalize oldu. Başka kadinlarla iglilenmedimi? Ne boyutta bir durum yasadiniz? Çok bilmiyorum.
Soran11 aySevgili olmadık. Buluşma olmadı. Görüntülü olmadı. Sadece mesaj sesli konuşma. O farklı şeyler istedi tabi ki ama reddettim. Tuhaf bi şekilde bunu kabul ederek dört yıllık bi arkadaşlık çıktı ortaya
Cevap sahibi11 ayArkadaşlık çıksın sorun yok. O esnada başka hanimlar ile iletişimi varsa.. gönül kapisi açıksa.. hayatında biri varsa sorun zaten yok. Onun icin sorun. Size umut bağladiysa olabilir. Ama bir erkekte 4 senedir reel de görüşme imkanı bulamadığı bir kızla ilgili.. görüntülü görüşme de yok. Beklenti yükseltti ise. kusurumuza bakmasinda.. saftır bence.
Soran11 ayAşk hayatında kimsenin olmadığını söylerdi. Orasını bilmiyorum. Ya fazla saf veya özgüvensiz olabilir.
Cevap sahibi11 ayOnun için üzüldüm aslında. Sağlık olsun. Size zarar vermeye çalışmaz bence. Yaşanmış bitmiş.
Soran11 ayTeşekkürler
Aşk İlişkileri konusunda 596 cevap paylaştı. Bitiremeyeceksin kafanda, çünkü iyice yerlestirmissin.
şu an bile kocanın ogrenmesinden değil adamın evli olduğunu öğrenmesinden çekiniyorsun, kocan umrunda bile değil aklına gelmiyor adam.
Dürüst ol, işler cirkinlesmeden kocanla konuş00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 689 cevap paylaştı. 4yil boyunca numaralarınız olmasina ragmen kocandan saklayabilmene mi şaşırsam, 4 yıl boyunca ayni sehirde olup hoc gorusmek istememesine mi, kocanin bu kadar m4l olduguna mi bilemedim
02 Yorumla
Soran11 ayTeşekkür ederim eksiksiz okuşşun ama bi kısım aceleye gelmiş. Aynı şehirde değiliz
- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
11 ayYa oluyor işte bazen kadınlar ilgisiz kalınca başka yerde İlgi arayabiliyor. Eşlere büyük görev düşüyor
Doğru demiyorum
Ama eşlerin ihmal etmesi de yanlış06 Yorumla
Soran11 ayAslında ilgiden ziyade asosyal biriyim. Ailem zaten yok yani hayatımdaki tek insan eşim. Ama onla kafalarımız uyuşmuyor. Genede aşırı kötü diyemem. Sadece yalnız kalmak istemedim
- 11 ay
Bir arkadaş aradın anlaştığın. Olabiliyor tabi.. Kaç yaşındasın
Soran11 ayYirmi altı
- 11 ay
Çok da gençsin. Kaç yıllık evlisin
Soran11 ayAltı yılcık
- 11 ay
Keşke istediğin gibi. Bir evliliğin olsaydı. Umarım ailem yok diye ilk karşına çıkan kişiyle evlenmemişsündir
- Aşk İlişkileri konusunda 10,1b cevap paylaştı.
11 aySeni rahatsız eden konu nedir? Sana ulaşmasını istemiyorsan onu engelle ve herseyini değiştir
00 Yorumla Sevgilin olup saklasam neyse, evliyim diyorsun , eşine yaptığın çok büyük yanlış, hatani düzeltmen gerekir doğrusu.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 977 cevap paylaştı.
11 ayPişman olmamayı öğrenin sadece deneyimdi hoşuma gitmedi bıraktım deyin ruhunuza eziyet etmeyin insan mükemmel değildir
00 Yorumla Seninkisi hayal görmediğin birine aşık olamazsın sevemezsin
04 Yorumla
Soran11 ayAşık olmadım ki zaten
Soran11 ayKendimi olduğumdan farklı gösterdim bekar gibi ve çok iğrenç bişey aslında tek derdim utancım
- Aşk İlişkileri konusunda 10,8b cevap paylaştı.
11 aybiz bu zamanda nasıl evleneceğiz ya şuraya bak rezillik
05 Yorumla
Soran11 aySen rezillik görmemişsin
- 11 ay
utanma da yok
Soran11 ayAbart
- 11 ay
aynısını eşin yapsa bakalım böyle konuşur muydun
Soran11 ayEğri oturup doğru konuşmak gerekirse kimse böyle bi şeyi istemez tabii ki üzülüp kıskanırdım gururum incinirdi elbette
11 ay4 yıl sürdürdüysen zor bitirirsin, dürüst olup söylemek gerek.
04 Yorumla
Soran11 ayOnu birazcık olsun tanıdıysam sizin gösterdiğiniz anlayışı kesinlikle göstermez. Bende söylesem mi diye çok düşündüm ama yapamadım
- 11 ay
Erkekleri azıcık tanıyorsam bir süre trip yapar o kadar.
Soran11 aySana güveniyorum şu an nedensizce
- 11 ay
Dediğim gibi olacaktır, içinde atıp tutup kendini yormaktır iyidir söylemek öyle düşün.
11 ayÖncelikle seni buna ne itti onu araştırmak lazım.
Yaşın kaç?
012 Yorumla
Soran11 ay26 yaşındayım. Sosyal biri değilim. Ailem yok eşimle zaten pek iyi olduğumuz söylenemez.
- 11 ay
Kötüymüş üzüldüm senin adına. Evde ilgisiz kalınca başka yerden gelen ilgi kafanı karıştırmış. Unuttuğun kadınlığını hatırlatmış.
Hangi oyunda tanıştın peki?
Ben yıllardır gamerım ama hiç biriyle tanışmadım ya
Soran11 ayPubg
Soran11 ayAhahah cümlenin sonuna bittim 😄
- 11 ay
Ben de oynuyorum da nasıl tanışıyorsunuz ki?
Sen telefondan mı oynuyorsun bilgisayardan mı?
Soran11 ayTelden oynuyordum. Sadece profiline girmiştim. Ardından istek atmıştı. İşte selam selam derken samimiyet oluştu. Sonrası da bu
- 11 ay
Ne kadar zamandır oynuyorsun?
Soran11 ayAltı
Soran11 ayYılll
- 11 ay
İyiymiş birlikte oynayalım mı? Oyun arkadaşım yok bu aralar. Herkes evlendi dağıldı grup
Soran11 ayTeklif için sağol ama tövbe ettim artık
- 11 ay
Oyun oynayalım dedim yani peki
11 ayNitelikli dolandırıcılık 😂
Adamın 4 yılını çalmışsın
09 Yorumla
Soran11 ayGüldürdün😂 ama öğrense ne olur. Sen olsan napardın?
- 11 ay
Savcılığa veririm 😂 dört yılımı iade edin derim 😂
Soran11 ayBeni korkutma
- 11 ay
Yazık değil mi çocuğa dört yıl be dört yıl.
Soran11 ayAma ben onu zorlamadım umut vermedim. Arkadaştan ilerisi olmaz dedim öyle de oldu. Zaten şimdi tamamen bitti.
- 11 ay
Tüm bunları söylemek yerine evliyim deseydin. Sana yine aşık olur muydu?
Soran11 ayOlmazdı ve aşık değildir zaten muhtemelen benim verdiğim değeri vermemiştir bile..
- 11 ay
Piyuvvv bahane bahane
Soran11 ayHangisi bahane
11 ayLibidon mu yükseldi? Başka bişey olöaz evli kadında
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ayOyunlarda çok görüştüm arkadaşlık yaptım kadınlar oldu ama evli olduğumu hiçbir zaman saklamadım ilişkiye girdiklerimi bile baştan söyledim evli olduğunu
05 Yorumla
Cevap sahibi11 ay@Lidya432 seninle ilgilendiriyor
Cevap sahibi11 ay@Lidya432 gelen sensin salça olanda sen gidecek biri varsa buyrun önden alalım sizi
Gizli Üye(30-35)11 ayEvli insanın ne işi var online oyunlarda hatta oyunlarda? Ne boş insansiniz işiniz gücünüz yokmu evlenmişsin evi temizle yemek yap ütü yap
06 Yorumla
Soran11 ayNiye evli olunca hayat duruyor mu
Cevap sahibi11 ayHayat durmuyor ama sorumlulukların oluyor görevlerin oluyor
Soran11 ayOnları yapıyorum tabi ki boş kaldıkça da oyun oynuyordum dost eş akraba yok bende maalesef
Cevap sahibi11 ayAnladım keşke eşinizle daha çok muhabbet etseydiniz ya da kadın arkadaş edinseydiniz.. bu zamanda kadınlarda kötü niyetli artık ama en azından sohbet ihtiyacı giderdi
Soran11 ayAşırı içine kapanık biriyim ortamlara giremiyorum o olayda keşke olmasaydı ama oldu. Sonuç olarak pişmanım bir daha bu şekil işlere karışmamaya söz verdim kendime.
Cevap sahibi11 ayAnladım pismansaniz ve birdaha yapmicaksaniz tövbe istiğfar edin ve onu oyundan engelleyin ya da direkt oyunu silin başka bir aktivite bulun. oyun bulun telefonda ama sohbet olmayan sizi hataya suruklemicek olan oyunlar örnek veriyorum kelime oyunları çok zevkli ve bir sürü zeka oyunlari var onları deneyin
Gizli Üye(25-29)11 ayKendimi gördüm sende, bende buna benzer bir şey yaşadım
Devam ediyor musunuz
14 Yorumla
Soran11 ayBitirdim çünkü sonu yok ve gereksiz çirkin bi durum
Soran11 ayAnlatmak istersen dinlerim
Cevap sahibi11 aySevindim senin adına
Bende bitirdim, kafam rahat
Cevap sahibi11 ayBuradan mı anlatayım? Anlamadım
Ayrıca tek benim anlatmam doğru olmaz
Gizli Üye(36-45)11 ayNumaranı neye göre verdin benim 2 sene sansl oldu sadece hiç vermedim
06 Yorumla
Soran11 ayHemen vermedim tabii ki kendime yakın buldum ve oyuna girerken haberleşiriz ederiz diye verdim.
Cevap sahibi11 ayBen hiç vermedim 2 sene boyunca çok istediği
Cevap sahibi11 ayNe yapmayı düşünüyorsun
Soran11 ayHiç engelledim tekrar bu sefer başa sarmıcam bitti yani
Cevap sahibi11 ayBilmiyorum bende öyle diyorum ama içim farklı diyor
Soran11 ayAşık mı oldun
Gizli Üye(36-45)11 ayBu saatten sonra evli olduğunu desen bile Vazgeçmez alışmış sana kolay mı hemen bitirmesi
04 Yorumla
Soran11 ayBen bitirebiliyorsam o hayli hayli bitirir. Zaten aşk meşk olmadı ki. Görüntülü bile konuşmadık. Öyle saçma sapan bişeydi
Cevap sahibi11 ayYazılı bilr bağlanır insan ve 4 yıl diyorsun
Soran11 ayTamamen benim hatam pişman olmak için fazla geö kaldım. Dört yıl çok fazla... Yazdığına katılıyorum bu arada. Mesaj bile yeterli bizzat yaşayan biri olarak çok haklısın
Cevap sahibi11 ayAynısını bende yaşadım mükemmel bir liderdim çünkü asla kızların rencide Olmadığı birbirine kimsenin yürümediği güzel bir ittifak kurmuştum 20 kişilik ekipte 18 kız vardı
Hep beraber geleni geçeni yenerdik ilk üçte yer alırdık wp grubumuz da vardı şakalaşmalar filan
Aynı senin gibi evli olduğunı sonradan öğrendim bir kız telden aradı anlattı neyse bir sevgi bağı sempati zaten oluyurdu sohbetinde kocası içermiş işlere o bakarmış çiftlik idaresi filan neyse baktım bunu öğrendim ama 2 yıl filan olmuştu bana şunu demişti seni üzmeme izin verme
İsteme asla fazlsısnı konuşmak yeterli hatta çocuğum olmasa hiç düşünmeden sana kaçarım demişti ki ben bunu istememeöe rağmen baktım olmuyor evlide bunu da öğrendim aklımı kurcalayan bir sürü vicdan yapmalar sonra oyunu bıraktım kızın birisine devredip
Girmedim 6 ay sonra girdim tekrar doğru düzgün kimse kalmamıştı istemeye istemeye oynadım bir gün baktım bir mesaj yeni oyuncu birisi beni unutamamış ve oydu bana teşekkür etti haklıydın doğru olanı yaptın kendimi toparladım ama seni unutamıyorum hep aradım oyunda dedi kusura bakma lütfen senin için bıraktım başarılı oyunu hesabı satsam iyi para ederdi ama gittim Olmsdı dedim yine gideceğim bekar olsaydın bilmiyorum bir şeyler olur muydu ama diye bende teşekkür ettim dahada girmedim oyuna muhtemelen yoktur artık aramaz bunca yıl geçti
Gizli Üye(36-45)11 ayErkekler yufka yüreklidir böyle şeyleri dert etmez 😀😀
00 YorumlaBoşanma zamanının geldiğini düşünmüyor musun? Yapamıyorsan bunu eğer başka insanların da dört yılını alma sebeplerini bilmiyorum ama
00 Yorumla
11 ayEşine nasıl 4 yılda yakalanmadın ona şaşırdım ona alışıp bağlandıysan zor bırakırsın onu
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)11 ayHayat senin. Git yat sevişelim de. Birlikte ol. Esim olsan o erkeği cstirir seninle yatırırım.
00 Yorumla
11 ayUmarım eşin de aldatır seni
01 Yorumla
Soran11 ayHiç umrumda değil
- Aşk İlişkileri konusunda 543 cevap paylaştı.
11 ayHangi oyundan tanıştınız hiç buluştunuz mu
02 Yorumla
Soran11 ayBuluşmadık sadece sesli konuştuk ve mesajlaştık. Oyun adı pubg
- 11 ay
Valorant oynayalım artık pubg eskidi
- Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
11 ayDerhal uzaklaş kafan daha fazla karışmasın
04 Yorumla
Soran11 ayÖyle yaptım lakin bi şekilde öğrenirse diye korkuyorum utanıyorum daha doğrusu
- 11 ay
Utanacak bir şey yok boşluğuna gelmiş , farklı biriyle konuşmak iyi gelmiş
Soran11 ayBenim tarafımdan olay masum duruyor ama kim inanır ki
- 11 ay
Kimse bilmez zaten merak etme , olur bazen yalnız hissedersin konuşmak anlatmak iyi gelir , karşındaki kişi de saygıyla bitip konuşmak istemediğini anlamadı gerekir
Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı. Biran önce uzaklaş kendi evine işine kocana yönel
04 Yorumla
Soran11 ayÖyle yaptım inanılmaz pişmanım zaten
Soran11 ayTeşekür ederimmm yargılamadan yardımcı olan insanları çok seviyorum 🌸🌸
- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
11 aypişmanlık ne var. sevişmediysen.
04 Yorumla
Soran11 aySonuçta o da bi aldatma sayılır. Sadece sesli konuştuk. Hepsi bu ama gene de rahatsızım
- 11 ay
çünkü eşnde aynı şeyi yapamaz?
Soran11 ayKim isterki eşinin gizliden bu şekil iş yapmasını
- 11 ay
hocam. sana tavsiyem. çok iyi niyetlisin. ama oyun kötü bir hastalık. sigara ve içki gibi. başka uğraşlar bul. çocuğunla ilgilen eşinle daha çok seviş. ama eşinde başka bir kadınla sadece arkadaşlık ediyorsa suçlama onu. çünkü bazen bu bir ihtiyaç
Evli olup arkadaşlıkta bu kadar ilerlemek , yazık
00 YorumlaÖğrenmez ama bitir yani
00 YorumlaKafa yorma kullanmana bak.
00 Yorumla
11 ayArkadaşlık düzeyinde kalın
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 18,3b cevap paylaştı. Uzaklaşıp bitirirsen hiç bir sorun olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 aybir şey yaşadın mı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ayYanlış olmuş bence üzücü
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)11 ayAllah uzun ömür versin
02 Yorumla
Cevap sahibi11 ayO…pu
Cevap sahibi11 ayAllah blnı versin
O…pu
11 ayyani ins anlamaz ama ayril
01 Yorumla
Soran11 ayÖyle yaptım sonu yok
11 ayYaş doğru mu ablam mausu oynatabiliyon mu
02 Yorumla
Soran11 ayYaş 26 evlat
- 11 ay
tamam çıtırım
- Aşk İlişkileri konusunda 403 cevap paylaştı.
11 ayEşimle aran mı kötü
02 Yorumla
Soran11 ayBazen iyi bazen kötü bide çok sosyal biri değilim
- 11 ay
Hmm ondan gelmeyen ilgiyi başkasından görünce kapıldın sende
telefon numaranıdeğişi
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,4b cevap paylaştı.
11 ayBence de uzak dursun
00 Yorumla
11 ayGeçmiş olsun 💐
00 YorumlaSevgili durumuna getirme
00 YorumlaHangi kısım
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayOkumadim
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayPişman olmuşsun zor bir durum
00 Yorumla
11 ayEvliliğin nasıl
00 Yorumla