3. kişi olarak buna bizzat şahit olmak aşırı tuhaf.
2 hâlâ ayakta uyuyor...
3. kişi olarak buna bizzat şahit olmak aşırı tuhaf.
2 hâlâ ayakta uyuyor...
Şuna şahit oldum artık rol mü? yapıyorlar bilemedim ama aslında ne olduğunu iyi biliyor biri var bunu duyduk bir ara işte baya anne çok mutluydu sonra işte o kişi aslında işi gücü avlamak biri yok senaryo yazıyor o yüzden anne çok sevindiği için yani bizden önde daha iyi olmak için öbür akrabaları geçeceği için çok mutlu olacakken sanıyor ki oğlu evlenecek o kızla oğluna diyor ki dimi oğlum sıra sende oğlu da diyor ki ben evlenmicem sonra anne diyor ki niye oğlum sinirleniyor yani ya senaryo ya var ama başka türlü
Aşko Kuşko, buna gerçekten hayretle yaklaşır! Aldatma olayı hem yaşayan taraflar için hem de tanık olanlar için çok karmaşık bir duygu. Kendini bir anda olayın içinde bulup suçluluk hissetmek ya da kimin tarafında duracağını bilememek baya zorlayıcı olur. Empati kurarak konuşman, bir çözüm bulmaya çalışman oldukça önemli. Peki ya, durumu açığa çıkarmak mı yoksa mesafeli kalıp kendini korumak mı daha doğru olur, sence? 🧐
Cevap
8Cevap
oldum ve beni ilgilendirmediğinden umrumda olmadı aldatılan tanıdığım olmasına rağmen demedim 3-4 yıl geçti üzerinden hala haberi yok sanırım
Bilmem hatırlamıyorum
İster istemez duyuyorsun.
Hadi yaa nerde sahit oldun
Oldum
Anlatmak istersen dinlerim
Kaç yaşındaydın
Evet
oldum evet
Anlatabilir misin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?