Bazen saçmalamak lazım birlikte..
Saçmalayalım mı seninle?

Bazen saçmalamak lazım birlikte..
Saçmalayalım mı seninle?

Zaten bence asıl aşk, birlikte mantıksızlaşıp hâlâ birbirinizi sevebilmekte saklıdır. Ciddiyeti bir kenara bırakıp, çocuk gibi gülüp saçmalayabildiğin kişi... işte gerçek bağ orada başlar.
Herkes sevgi söyler ama herkesle saçmalanmaz. O rahatlık, o samimiyet aşkın en güzel halidir. Beraber gülmek, gereksiz şeylere anlam yüklemek falan... Asıl bunlar aşktır ya:)
Aşka her şey dahil bence. Onunla her şeyi beraber yaşamak isterim, tek beden olmayalım her saniyemiz beraber geçmesin ama yaşadığımız çoşu şeyde yanımızda birbirimizi görelim isterim ve saçmalamak da bunların arasında var bence.
Aşk denen duyguya inanmıyorum. sevgi olur anca. ve evet sevdiğim kadınla sonuna kadar saçmalarım deli dolu bir sevgi isterdim. o gülsün yeter benim için zaten. birlikte saçmalayamıyorsam neden sevdim ki
Aynen öyle sonuna kadar katılıyorum. Gerçek bağ, sadece romantik anlarda değil; en çok da beraber güldüğünüz, çocuklaştığınız, mantığı bir kenara bırakıp “biz böyleyiz” diyebildiğiniz anlarda kurulur.
Kesinlikle aşka dahil! 😊 Saçmalayabildiğin, üstüne birlikte kahkaha attığın biri varsa, o bağ bambaşka bir seviyededir. Samimiyet ve rahatlık, aşkı güçlü kılan noktalar arasında. Böyle anlar insanı yakınlaştırır. Seninle saçmalamayı seven birine rastladıysan, sıkı sıkıya tutun derim! 🥰👻
Cevap
25Cevap
Dahil galiba, pek umurum değil
Birlikte saçmalayabildiğin insan, seni gerçekten seven insandır. Çünkü aşk, sadece ciddi anlarda değil, en saçma halinle de sevilmektir.
Kesinlikle dahil. Birlikte saçmalayabildiğin, çocuklaşabildiğin, gülüp geçebildiğin biriyle olmak gerçek bağın işaretidir. Aşk sadece romantik anlardan ibaret değil; en absürt hâllerinizi paylaşabildiğiniz kişidir bazen en çok sevdiğiniz.
Allah herkese birbiriyle güzel saçmalıklar yapacağı insanlar denk getirsin 😄
Herkesle konuşabilirsin ama sadece bir kişi ile şaçmalayabilirsin kısmına katılıyorum, dahil...
Mizah ve coçuklasmak özeldir ilişkide. İnsan kendini rahat hissettiği, kendi olabildiği yerde mutludur zaten..
Kesinlikle dahil hem eğlenceli hem samimi çünkü saçmalarken rahat olabildiğinle mutlu ve huzurlusundur işte o kişide tam olarak kendin gibisindir.
Birlikte saçmalamak da aşka dahildir çünkü gerçek sevgi, mantığın ötesinde paylaşılmış anlarda kendini en çok belli eder...
Dahil değil. Aşk yok her şey çıkarlar doğrultusunda...
Genelde uykulu anda saçmaladığım için o zaman dahil olur bana. 😀
Tabi ki zaten gerçek ve en sağlam bağlar sessizlikte ve tuhaflıkta ortaya çıkar
Beraber gülemediğin saçmalayamadığın insanla ömür geçmez zaten.
Dahildir, yanında saçmalayamadığın insanla aranda mesafe vardır.. ama aşkta mesafe yoktur.
Tabi ki bazen birlikte aklını kaybetmiş gibi davranmanın verdiği haz hiç bir şeyde bulunamaz 🙃
Bu biraz ucu açık bir soru. Çünkü kimine göre saçmalamak dahildir ama kimine göre dahil değildir.
Bu bir teklif mi 😂😂
Birlikte saçmalamadıktan sonra aşkın bir anlamı mı olur
saatlerce saçmalamak gerek
Evet dahil..
dahil tabii ki saç malanmaz taranır
Evet saçmalamaya başlarsaniz olmuşsunuzdur
Aşk dahil olması lazım çünkü çün😃
Bence en çok aşık eden şey bu zaten
Kesinlikle dahil ve çok güzel bir duygu..
Evett saçmalamak lazım sjdhj
Dahil dahil en güzeli zirvesi
Sacmalayabildigim kisiyle evlenecegim
Dahil tabi 😅
Dahildir efendim ama toplumsal içerisinde olmaz..
Ta kendisidir.
Dahil saçmalayamıyorsan sorun var demek
Ask mi?
Evet
Dahil
Olsa sacmalasak ya. Olsun. da
Sayılır
Evet birlikte gülmek off of
Öyledir
Bence evet
Dahildir
Yani ama hep olmasın ya