merhaba. Sırt dekoltesi giyen kızları beğeniyordur, sevgilisi giyince de eleştiriyordur. Gibisinden. Amacı ne olabilir?

Dipnot; soru olsun diye soruyorum, benimle bağdaştırmadan yorum yazın.
merhaba. Sırt dekoltesi giyen kızları beğeniyordur, sevgilisi giyince de eleştiriyordur. Gibisinden. Amacı ne olabilir?

Dipnot; soru olsun diye soruyorum, benimle bağdaştırmadan yorum yazın.
Merhaba,
Ben karışırım, geniş ya da çağdaş değilim, modern de değilim! 😅
Kılık kıyafet ile kişilik ve karakter olmaz, hani açık diye kötü kapalı diye iyi denmez kimseye! 😅
Ancak açık giyinen kızda hoşuma gidiyor yani, açık giyiniyor diye ne olmuş, hoşuma gidemez mi! 😅
Genel olarak bakmıyorum da hoşuma gittiği de oluyor! 😅
Tamam d
İsmi lazım değil baş harfi u @UykuHuzurr0o
Onu kazanan hiçbir şeyi kaybetmez,
Onu kaybeden çok şey kazanamaz! 🌸
Ben niye etiketlendim şimdi ya 😂
Senin için bir söz 😅seni kazanan hiçbir şeyi kaybetmez,
Seni kaybeden çok şey kazanamaz. 😅 İltifat değil hem kendi sözüm. 😅
Çok etkileyici giyiniyorsun da 😅genelde sevmiyorum ama sen giyince güzel oluyor 😅 yakışıyor
Tövbe yarabbim 😂 neyse ki seni tanıyorum şunu başkası dese tepkim başka olur. Teşekkür ederim iltifatın için 😂💐
Tövbe tövbe ya 😅
Teşekkür ediyorum 😅nasıl denir ki bilemedim 😅 fıstık gibisin, dehşetül vahşet, gökten düşmüş melek gibi, peri kızı gibi, prenses gibi, çok güzelsin işte tepeden tırnağa, ama kalbinde karakterin de çok güzel 😅 iyimser duygusal romantik samimi güvenilir insansın 😅her şeyine güveniyorum mesela ne diyorsan o'dur yalan aramam en ufak 😅
Saçlarını dağıtırsın, rüzgarlara bırakırsınnnn, kelebek tokası takarsınnn, seni sevmeyen ölsün, ölsün, gebersin 😂
Bende zaten seni tanıyorum biliyorum 😅 bildiğimden söylüyorum 😅
Anlayışlısında bak 😅
Sevgilisi olan bir kişinin başka bir karşı cinse bakması aldatmaktır❗Başka kadına bakan erkeğin sevgilisine karışma hakkı yoktur.
Bir insanın sevgilisinin vücudunu başka erkeklerin görmemesini istemesi, dekolte ve açık saçık giyim istememesi gayet normaldir.
Böyle biriyim benim sevdiğim kadın herşeyiyle bana özel olsun isterim.
Ama hayatımda biri varken başka bir kadına dönüp bakmam bile, benim için kadınlar sadece sevdiğim kadından ibarettir, dünyanın en güzeli odur😅
Ne güzel
Yobazın ta kendisi oluyor ,, bu tarz şeyleri çok fazla görüyorum yaşadıgım yer itibariyle. Yanındaki insanı nefes alan herşeyden kıskanır kendince korumacı triplere girer ama etrafta gördüğü dekolte nin de içine düşecek gibi agzının suyunu akıtarak bakar.
O kadar katılıyorum ki, açık giyen sevgili istemem derler, açık giyenlere ilgi duyar sürekli belirtirler
İşine geldi mi sen niye böyle bakımlı , güzel değilsin der işine gelmedi mi de o kadını ahlaksız ve o. İlan eder 🙂 sen böyle olma der falan işte
İşine geldi gibi işte..
Geldiği
İşini ssssevsinler
Ahahahaf
Yani bilemedim seni kıskandığı için karışıyor olabilir ama bir başkasına ilgi duymasıda kabul edilebilecek bir durum değil benim için. Birde bunu gelip bana söyleyecek anında engellerim her yerden.
Genel sordum. Benimle ilgisi yok 🩷
Bu konuda tek bir cevap vermek zor, çünkü kişiden kişiye değişen nedenler olabilir. Ama genelde böyle bir davranış, çifte standart ya da sahiplenme duygusundan kaynaklanabilir. Seni seviyor ama aynı zamanda toplumsal yargılardan veya kıskançlıktan etkileniyor olabilir. Kendi sevdiği tarzı dışarıda görmeyi hoş bulurken, sevgilisinin öyle olmasını istemeyebilir. Ama bu kesinlikle sağlıklı bir yaklaşım değil. Herkesin özgürce giyinebilmesi lazım. Bunu asla unutma 🖤✨ Sen her durumda kendin ol, sınırlarına saygısızlık yapılmasına izin verme. 🫶🏻
Cevap
32Cevap
O adam sapıktır gözü dışardadır ve hayatı sana zindan eder. Seni kapatıp millete ağzının suyu aka aka bakar. Zaten birini sevdiysen o haliyle seversin sonradan değiştirmeye çalışmak bence özgüvensizlik
Öyleleri zaten sevgiliye karışır çünkü kendi gözünden bakar dünyaya herkesi kendi gibi mikrop sanar..
Öyle insandan kapıma paspas dahi olmaz
Püsküllü paspas olur mu
Sen dersen olsun ddjjs
Olsun olsun. d
Kabul bebiş dkfk
Öyle sevgiliyi oklavayla kovalarım 🙄
Hak ediyor. d
Olmaz, olabilemez. d
😅🩷
Karaktersizdir neden olacak.. kadınlar direk arılın öylelerinden
Bir erkeğin böyle bir tavrı, çoğunlukla kendi içinde tutarsızlık yaşadığını gösterir. Bir yandan sevgilisinin sınırlarını çizmek isterken, diğer yandan dikkatini başka yönlere çevirmesi, ilişkiye dair netlik ve samimiyet eksikliğine işaret eder. Bu tip durumlarda karşılıklı dürüstlük ve açık iletişim olmazsa, sorun büyür. Çünkü insan ilişkisi karşılıklı saygı ve güven üzerine kurulur.
Birisi, "benim" olan, diğerleri "genel" ait düşüncesi olabili (r).
Bugüne kadar karışmadım, karışacaksam mantıken bana uygun biri değildir diye düşündüm, birisiyle ilişki yaşamak sadece ona arzu duyarak yürümek değildir. Arzu duyarsın aynı zamanda onu incelersin giyinişi oturuşu kalkışı vs zaten bunlarda kişiye uymayan bir şey varsa o insanla ilişkiye başlamamalı.
Kısacası kendi insanı gibi biri olduğunda bu tarz sorunlar olmaz.
Yav soru o kadar boş sırf sorulmak için sorular adam sevgilisini kısıtlıyor açık kızlara ilgi duyuyor istiyor eee kız gvat mı o zaman diğer kızlara ilgi duyuyorsa niye ilişkisi devam ediyor full saçma sapan mantık hatası
Niye boş? Fenomen olmak için soruyorum. Cevap yazmak zorunda değilsin
Hem kontrolcü hem de ikiyüzlüdür. Kendi arzularını bastırmak yerine sevgilisine baskı kurar. Amaç sevgi değil, sahiplenme ve yönlendirme.
Onun bakış açısından "Bu benim namusum başka erkeklerin ona bakmasını gururuna yediremem ama diğer kızlar namusum değil beni ilgilendirmez başkaları da ben de güzelse bakarız."
O da bakmasın. Namus kadına özgü değil, erkeğin göz kapakları da onların namusu
Soruda neden böyle yapar diye sormuştun. Ben de nedeninin anlaşılması için onun bakış açısıyla verdim. Benim görüşümü yansıtan bir şey değil. Erkeğin göz kapakları da onun namusu tabi. Kuran'da bile tesettür ayetleri bazılarının zannettiği gibi kadınlar kapansın erkekleri azdırmasın diye değil. Kadını korumak için "Böyle giyinmeleri kötü niyetlilerin şerrinden korunmaları için daha uygundur" diye geçiyor.
tamam.
Kendi igisini çeken o açıklığın herkesin ilgisini çekeceğini düşünür erkek kafası kadınlardan farklı çalışıyor. Bu konuda kısmen kıskanmalar normal ama bu baskı ve zorlamaya dönmemeli.
Değişik bakış açısı
Çoğu zaman kontrol arzusu ve çelişkili beklentilerle şekillenen güvensizliğini bastırmak olabilir... (halk arasında site kuralları gereği yazamıyorum)
Anladım ne demek istediğini
Düz mantık sevgilisi olduğu için onu kıskanır diğer kızlar hiçbir şeyi.
kendisininki giyince adamlık yapıyor ama baskasi oldu mu g. vatlik yapiyor
Shdhdjdjd
Hah işte bütün erkekler hepimiz böyleyiz.. bende bilmiyorum 🤷🏻♂️
Afafsds
Tutarsızlıktır. Öyle giyinmesini istemiyorsun öylelerine de bakmayacaksın ki zaten o kadar karışma hakkın da yok. Beğenmiyorsan baştan peşinden koşup kovalama o zaman. İlla değiştirmeye uğraşacaklar.
Bir amaci yoktur. Kohnelesmis lağım çukuruna dönmüş bı zihniyeti vardır kimse benim karıma kızıma bakmasın ama ben herkesin karısına kızına bakayım kafasindadir
Sevgilisi olursa o sırt dekolteli, ona da karışacak. İlişkidesiniz arkadaşlar. Anormal bir dekolte varsa karışılır.
Özgüven siz cahil biri işte... kendine güvenen, sevgilisini her haliyle olduğu gibi kabul eder ve gururla öyle taşır yaninda
Ayrılmalı bence. Seni kendinden ayrı görmüyor. Kafasında bir kadın imajı var o imaja uydurmaya çalışıyor..
Sevgilisini seviyor kıskanıyordur bir başkası baksın istemez normal... Ama kendinin bakışlarında hangi sıfatı diyeyim terbiyem müsade etmez
En tehlikelisi bunlar işte ha bide kendi her haltı yiyip kız kardeşine baskı yapanlar da aynı kafa (sızlık) da
Ana bacı sevgiliyi namustan sayıp geri kalan kısmı kendi istekleri için potansiyel görmekten başka bir şey değildir.
Sevgilisine karşı sahiplenme ve kıskanma duygusu vardır, onun olana başkası baksın istemez. Ama herhangi başkasına bu hisleri taşımaz
Açık giyineni beğenip yanındaki açık olunca karışıyor ise beyinsizsin önde gideni embesilden başka bir şey değil
Tamamen y@vşaklık, mil çekicen gözlerine kdkkf
şrfsizliktir peki karışmasına izin veren kız neyin nesi
Tutarsızdır, samimiyetsizdir uzak durulması gerekendir.
Adam olan ideali gereği diğer kadınlara bakmadan kendi eşiyle yetinerek yaşar.
Karakteri bozuktur madem açıklık dan rahatsız oluyor başka açık kızlara ilgi duymak hoş olmaz
Bir erkek neyi kısıtlıyorsa oraya bakıyordur , bu net
Öyle sevgili darağacında sallandir gitsin. 😀
Kendi bakıyo millette aç gibi kendisininkine bakacak diye korkudan ölüyo
Her erkeği kendi gibi sanmasından kaynaklı bir durum. Sen giydiğinde onun başkasına baktığı gibi , başkalarının da sana bakacağını düşünüyor ve buna seni kısıtlayıp aklınca bir çözüm buluyor
Kendisi hep başkalarına baktığı için sana da kendisi gibi tüm erkekler bakar diye seni sakınıyor olsa gerek
Amaç çok basit kontrol etmek. Özgüvensiz bi tiptir. Başkalarının seni fark etmesinden korkar. Yani mesele kıyafetiniz değil.
Ben gözümü alamıyorum senden de alamazlar demek bu
Diyorsun
Evettt
Dayak istiyordur :D
Zabaha Kadar
Giyimime asla karıştırmam bu arada açık giyiniyorum evet ama ben buyum 😉
Varoş görgüsüz kendine güveni olmayan zavallılar olarak görürüm başka bir amacı olduğunu sanmıyorum
Bilmem senle onun arasindaki sorun gibi geldi. konus bunu
Sevgilisi olunca başkası bakmasın istiyor iste
O biraz garip oluyor işte 😊
Gevşektir, amaçsız sürüngenler onlar 😃
İki yüzlü insandır. Uzak durmak gerekir
Sevgilisine ilgi duyulmaması
Birini elde tutup, diğerlerine yürüme çabasıdır.
Tam kanka kro tipler işte
Karaktersiz olur böyleleri ayrılmak lazım
İ b n e l i k tir. Nokta
Sapıktir uzak dur
Kahvelik^ tabi ki
Khpe evladidir
Ne denur bilemedim
Tam srefsz profili
İki yüzlülük
Kullanmak
güzel kardeşim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?