Eximle nasıl barışabilirim?

şimdi kısa özet geçeyim eximle lise zamanlarında tanışmıştık 4 yıla yakın oluyor ben okumuyorum bıraktım o işinde başarılı hep arkadaşlarının aklıyla hareket ediyor ikimizde birbirimize zarar verdik ama ben onunla güzel zamanlar geçirdim o benimle hani bu devirde onun gibi iyi huylu birisi olmaz hani aşk gözü kör ediyo derlerya öyle ondan başkasını görmez gözüm şu an ciddi ilişkisi var bana söylemeden önce yani haberim olmadan önce buluşalım dedi ve gelmedi sonrasında öğrendim işte annemin en sevdiği oğlu gibi gördüğü birisiydi hani kız arkadaşlarımdan dahada çok severdi bi ego ne bileyim öcü alır intikam alır gibi benim hatayı yapması felan bizi çok yıprattı evet ikimizinde hatası oldu ilk başlarda güzeldi hayatımı kurtardı o günden belli gönlümü tek ona açabildim tek onunla gülebildim ama büyüdükçe çok değişti işleri iyiye gittikçe ünlüleşince çok değişti belki bana kırgın bilmiyorum ama ben onsuz yapamıyorum abimi kaybettim sevdiklerimi elimde kaybettim piskolojim iyi değil tek onunla kendimi huzurda beynimin içi boş hissediyorum uyuyamıyorum rüyalarıma giriyo uyursam dahada kötü oluyorum ama bi yandanda fotoğraflarına bakmadan duramıyorum ne yapıcam nolur akıl verin kafayı yemek üzereyim hiç iyi değilim çok yıprandım artık...

Eximle nasıl barışabilirim?