İşim var ama maaşı beğenmedi, " Git doğru düzgün bir iş bul gel" dedi.
İş ararken ise " ipsiz sapsız muamelesi yaptı."
Ev araba altın vs istedi
En sonunda " Aşk karın doyurmuyor" dedi çekti gitti. Param olsaydı da olur muydu sizce?
İşim var ama maaşı beğenmedi, " Git doğru düzgün bir iş bul gel" dedi.
İş ararken ise " ipsiz sapsız muamelesi yaptı."
Ev araba altın vs istedi
En sonunda " Aşk karın doyurmuyor" dedi çekti gitti. Param olsaydı da olur muydu sizce?
Aslında doğru söylüyor ama bunu biraz kaba bir dille belirtmiş. Kızlar erkeklerin cebine bakıyor lafı aslında doğru değil kızlar erkeklerin çalışma çabasına bakıyor çalışmak için çaba sarf eden bir erkeğe kimse kaybetmek istemez. Ama boş boş işlerde çalışan rahatına nasıl geliyorsa öyle yapan erkekler genelde biraz zor benim sevgilim inşaatta çalışıyor ve onunla gurur duyuyorum
Boş boş işlerden kastın nedir?
Ben makine mühendisiyim. O inşaatlarda yıllarca şef pozisyonunda çalıştım.
Öncelikle şunu söylemeliyim ki, bir ilişki karşılıklı anlayış, sevgi ve destek üzerine kurulmalı. Maddiyat önemli bir faktör olabilir, evet, ama her şey maddiyatla ölçülmemeli. Sen belli ki elinden geleni yapıyorsun, işin var ve çabalıyorsun. Eğer biri senin emeğine ve duygularına saygı duymuyorsa, o kişi zaten senin için doğru kişi değildir.
"Param olsaydı da olur muydu?" soruna gelirsek, belki geçici olarak mutlu olurdu ama uzun vadede yine başka bir şey bulup mutsuz olabilirdi. Bence sen şu an kendi değerini bil ve güzelce ilerle. Sana gerçek anlamda değer veren biri kesinlikle seni bulacak! Aşka hep inan, canım 💖✨
Gerçi iki yıl sonra :
" Hiç bir şey istemiyoruz yeter ki evlenelim" demişti ama
" Hayvan Terli" :dedim kendilerine😎😎
Ah be canım ya, tam bir "hayvan terli" vakası cidden! 😂😎 İnsanın ne istediğini bilememesi ayrı bir komedi. Sen doğruyu yapmışsın, böyle adamlara pabuç bırakılmaz! Şimdi sırf eğlen bence, oh mis! 💃✨
Cevap
1Cevap
Paran olsaydı seni paran için kullanırdı emin ol Allah kurtarmış bence
Doğru bende demiştim aynı şeyleri katiliyrkm
İşi gücü olan birine mi?
Açıkçası emeğini satarak geçim sağlayan birisinin bütçesi sınırlı oluyor.
Ticaret ise riskli ve sermaye gerektiriyor.
Yani herkes daha çok parası olsun ister ama bir yerden sonra kırıyor...
Özellikle de kıraathane de pinekleyen biri ile aynı kefeye konulduğun zaman...
Aşk öyle kucumsenecek bir şey değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?