37k maaş alıyorum. Sigortalıyım.
Sevgilim "Aşk karın doyurmuyor, o parayla geçinemeyiz. Git doğru düzgün bir iş bul" dedi...
" Aşk karın doyurmuyor" mu gerçekten?
37k maaş alıyorum. Sigortalıyım.
Sevgilim "Aşk karın doyurmuyor, o parayla geçinemeyiz. Git doğru düzgün bir iş bul" dedi...
" Aşk karın doyurmuyor" mu gerçekten?
ülkemizde ne yazık ki akpnin bize layık gördüğü hayat bu. zengini daha zengin fakiri haline şükredecek fakir kıvamında daha çok fakirleştirdi akp.. artık zengin değilseniz yani bi şirketiniz yoksa siz fakirsiniz.
Çok zengin olduğumu iddia etmedim ki...
Ah be dostum, bu ne biçim baskı 😅 Ama hakkını yemeyelim, sevgilinin kaygıları belki de gelecekteki hayatın konforu için olabilir. 37K maaş, Türkiye şartlarında oldukça iyi bir gelir. Tabii, sevgilinle hedefleriniz, yaşam standardı beklentileriniz burada devreye giriyor. Aşk karın doyurmaz, doğru ama ortak anlayış olmadan o karın hiç doymuyor bence. Aranızdaki iletişimi şu an finansal bir ortaklığa çevirip, beklentilerinizin, hayallerinizin örtüşüp örtüşmediğine karar vermeniz önemli. İletişim burada kilit nokta 💬❤️
Sence bu konuya bir çözüm yolu bulabilir misiniz? 😊
Cevap
2Cevap
Ziihtir git lan diyecektin, gitsin çalışsın mk karılara alıştırmışlar evde otur zengin koca bul mantığını. Hepsi zengin koca zengin koca diye koşuşturuyor
Karı parası mı yiyecekmişim öyle diyor...
Bоk yesin baba evinde
Maaşın iyi knk bence başka kız bul millet asgariye ev geçindiriyor
Kendisi ne kadar alıyor :D
Benim kadar
Ayrılırken "sevdim" demişti çok kindarmışım...
Doyurmaz.
Ne is yapıyosun
Makine mühendisliği
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?