Nasıl ciddi ilişki yapabilirim?

20 yaşındayım ve üniveriste okuyorum. Çok iğrenç bir huyum var o da 2. Bir instagram hesabim var. Kimseyle takiplesmiyorum o hesabı insanlarla konuşmak için açtım. Bazen normal sohbet ediyorum , bazen cinsellik konuşuyorum, bazen dertlesiyorum. Tamamen yalnızlığımı gidermeye çalışıyorum. Hesabi kapatmayı çok denedim. Ama kapattıktan bir hafta sonra başıma gelen en küçük olayda yine açıyorum o hesabı ve konuştuğum kişilerden teselli bekliyorum. Çünkü gerçekten yalnızım yani bazen başıma bir şey geldiginde teselli edecek birilerini arıyorum.

Ve biliyorsunuz ki 1 erkekle max 2 dakika normal konuşabilirsiniz sonra konu cinselliğe kayıyor. Bende de böyle oluyor sürekli ve inanın 1 senedir falan duruyor bu hesap. 200-300 kişiyi bulmuştur konuştuklarım. Çoğu kişiyle 1-2 konuşup engelliyorum kimliğimi belli etmeden tabiki. Bu sayı vicdanımı acıtıyor açıkçası kendimi or... hissediyorum oysa kimseyle görüşmedim ve ses atmadım fotoğraf atmadım. Vazgeçemiyorum da bu huyumdan. Bu yüzden hayatıma birini almayı çok denedim ama o da olmadı. Napabilirim? Nasıl ciddi ilişki yapabilirim? Ya da ciddi ilişki dışında bir çözüm olabilir mi?

Güncellemeler
10 ay
1 haftadır hesabımı kapattım üzülünce ya da sıkılınca chatgpt ile konuşuyorum ama kendimi biliyorum ben yine açarım o hesabı ileride.
Chatgpt bazen çok boş yapıyor canımı sıkıyor
Nasıl ciddi ilişki yapabilirim?