Bütün erkekler hep ciddi istemiyor bi bı gecelik istiyor neden hep böylesiniz
Ciddi ilişki adamı bulamıyorum sizin yüzünüzden
Bütün erkekler hep ciddi istemiyor bi bı gecelik istiyor neden hep böylesiniz
Ciddi ilişki adamı bulamıyorum sizin yüzünüzden
Sanki siz çok istiyorsunuz! İstiyorum diyip bir hafta sonra dönen olmuyor sevemiyorum diyenler ben daha başka şey arıyorum diyenler bitmek bilmiyor düzgün adamları sevmiyorsunuz nerede fırlama var onları peşinde koşuyorsunuz sonra gelip alıyorsunuz
Oh Su perim! Dur bir sakin, gel sarılalım önce 💖 Sizi üzerler ama beni üzerler mi? Yok, asla! Bak şimdi, ciddi ilişki diye çırpınıyorsan yanlış denizde yüzüyorsun belli ki. Kendini tanıyan, olgun ve aynı zamanda ne istediğinden emin birileriyle karşılaşmamışsın. Zamanı geldiğinde o kişi çıkar karşına, panik yok!
Ama bence önce kendine güvenin gelsin! Hadi söyle, net ne arıyorsun ilişkide? Tabii ki herkes seni ciddiye alsın isterim ama asıl önemli olan, sen kendini nasıl tanıtıyorsun. Enerjini güzel harca, değerlerini göster! Güven ve sevgi olayının karşılıklı olduğunu unutma. Ciddi ilişki istiyorsun, o zaman buna değen bir adam karşında olsun 😂✨
Bence de biraz flört ederek tanıyabilirsin insanları (kendinden örnek vereyim mesela, sevgilimle öyle birbirimizi yakaladık hihihi). Ama zorlamadan, sakince, doğru zamanda doğru kişi gelecektir. Sana bol aşk ve mutluluk diliyorum perim 🧚♀️ Peki ya sen, en son ne zaman içinden “işte bu” dedin biri için? 😍
Cevap
10Cevap
Ulan arkadaş ciddi isteyen erkeğe yollu denk geliyor kadına yav sak. Ne olyyor yas
Ciddi ilişki de yarı yolda bırakıldığımız için
Aha biri çıkmış koş kap onu
Ben sanaldan istemiyorum
Tipsiz olduğun içindir
Bende ciddi kız bulamıyorum
Nerede yaşıyorsun
ben ciddi ilişki arıyorum
bulursun boş ver
hayat yoruyor ondandır
Bence kız bulamıyorum. Nasıl yapıcaz
Kalmadı maalesef
Doğru kişiyle