Bi erkek neden böyle davranır?

Müzik uygulamasından tanıştık şansa ikimizde aynı şehirliyiz memleket olarak 10 gün sonra buluştuk çok güzeldi beni arabasıyla eve bıraktı hatta ilk buluşmamızda o kadar erildi ki çok korumacı hesap ödetmedi birlikte alışveriş yaptık falan ayrılacağımız zaman bana geçmişimi sordu ve bende daha önce olduğumu söyledim ve sarıldı bana sonra öptü vs eve gelmiştim sonra 3 gün her şey çok güzelken bana yaren bilmiyorum ilerde nasıl olur vs dedi bende bu muhabbetten sıkıldığımı konuşmak istemediğimi söyledim bana tamam istemiyorum dedi ve bitti ertesi gün için buluşuruz belki demiştik ve bana yazdı ki buluşuyor muyuz bende cinsel bişey bekleme dedim ve biz buluştuk kahve aldık arabada içtik aramızda tabiki bişeyler oldu şu an konuşuyoruz günaydın nerelerdesin vs okey fakat kızlar bu adam benimle o kadar gelecek planı yapıp evi şurda tutarız böyle yaparız deyip akşamları yok oluyor ve nedense sürekli uyuyor güneşin alnında çalışıyor ama akşamları asla ulaşamıyorum ne alaka ve sıkıldım artık bu sebepten hiç zevkte almıyorum konuşasımda gelmiyor
Bi erkek neden böyle davranır?