Başlarda çok ilgili davranıp sonrasında gelgit yapıp soğuk davranan erkek modeli? Amaçları ne? O öyle davranınca bir kere yazdım yine anında mesaja cevap verdi. Ben daha sohbetten çıkmadan. Sonra ertesi gün soğuk yaptı. Bende kendimi geri çektim. bugün gördüm günaydın dedim. Mesafeli bir şekilde. Dün yüzüme bakmayan çocuk bugün gülümsüyor bana falan. Anlam veremiyorum ya hani. Cidden?
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bu bir psikolojik şiddet yöntemidir. Love bombing nedir biraz araştırmalısın bence
Bakıcam. Bu kişi sence geri dönebilir mi?
İlgiyi kestiğinde dönebilir ama ilgilendiğinde yine bir süre iyi davranıp sonra kendini çekecektir
Amaçları ne ki bunların? Sadece masum kafa dengi her şey tıkırında sakin bi ilişki istemiştim. Hep o gelmişti yanıma. Ben arkadaşım olarak görüyordum. Sonra daha da ileri gitti buluşmalar falan. Bi yandan arkadaşız bi yandan flört sevgiliymişiz gibi davranmalar. Sonra gitti. Bu sefer ben buluşmaya davet ettim başta tamam kaç gibi falan yaptı. Akşam gelemeyebilirim yazmış. Ertesi gün yüzüme bakmadı. Bende bana nasıl davranıyorsa kendimi geri çektim. Mesafe koydum. Bugün arkadaşımmıl gibi sadece günaydın dedim yanımdan geçerken. Gülümsüyor falan. Çok ilgilenemedim. Aynı ortamdayız mesela sıradan biriymiş gibi davranmaya başladım. Gülümsedi yine beni görünce. 🧿 Bi yandan gelsin istiyorum ama böyle yapan biri beni başlarda değerli biri hissettirse bile değersizleştiriyor. O yüzden devam edemem. Sadece sıradan biriymiş gibi yaklaşıcam ama eğer dönerse bitmişim.
Dönerse de kabul etmemelisin, böyle bir ilişki uzun vadede sana çok zarar verir. Toparlanmak zor olur
Bi yandan sürekli aynı ortamdayız arkadaşız o yüzden nasıl yok sayıcam
Görmezden gelme, romantik bağı kes sadece
İşte bende bugün görmezden gelmedim. Sıradan biriymiş gibi karşıdan geldi bana gülümsedi bende günaydın dedim. Sonra iş çıkışı yine gülümsedi bende iki gözümü kırptım gülümsedim. Halbuki dün yüzüme bakmıyordu. Bugün böyle davrandı. Ve üzgün duruyordu.
Erkekler sanırım hep böyle… Hoşlandığı veya ilgisini çektiği başka bir kız vardır
Soğudu mu acaba anlamadım? Sanki en başımdan beri ben peşimden koşuyormuşum gibi davranıyor. Halbuki tam tersi? 1 günde mi olcak anlamadım. O kadar güzel gidiyordu ki. Kaç kere buluştuk. Hikayeme o yanıt verdi başta. Fotoğrafımı falan beğendi. Zaten konuşması flört gibiydi. Şimdi kendini geri çekti.
Bende bunu yaşadım yakın bir zamanda o yüzden seni çok iyi anlıyorum. Boşver böylelerinden fayda gelmez bu insanlar mutlu da etmez. Sadece zihnimizi kurcalayıp dururlar. Kaç gündür bende bu sorduğunu kendime soruyorum diyorum ki ne oldu bir anda değişti her şey ama değişiyor. Kendimi bu tarz bir insan için meşgul edemem sen de etme
Gizli narsit olabikri istedigini alamyinca geri ckeilmistir cikarcidir sevemyi bilmezz sadev kendinii dusunur boyle erkek cok bundan cok bukurus bnce birak bunu heryer böyle tiplerle doluu sokak
@Mavibeyaz12 yok valla çok güzeldik. Birbirimize bakıp gülmeler uzun uzun bakışmalar falan ama anlamadım hani bi anda neden böyle yaptığını. Cidden karaktersizlik. Dün yüzüme bakmadı bende geri çektim kendimi bugün gelmiş gülümsüyor. Çok ilgiliydi kaç kere buluştuk 🧿 peki şimdi nasıl davranmalıyım. Ve geri döner mi sizce? Merak ettiği için.
Baskasii olanilir onu tavlayamistir veya sekz istiyodrnondan gulumsuyordrr
Bazii erkkerler kadinalr cok iyi oynarr rol yapar gercekk sanirsinn asik sanirsinn hele narsistsee eyvahh uzakk dur
@Mavibeyaz12 öyle biri değil. Narsist mi bilmiyorum. Ama ben masum bi flört hikayesi sanmıştım. Nasıl davranmalıyımm? Geri döner mi?
Bn bilmem donermi flört mu iliskii sizinki birsey yasanmadysa donebilirr ama ne zaman doner kimseyii bulamyinca sana yazar sosyal medyada takiplesiyormusnuz takipten ciktimii cikmadysa yazar
@Mavibeyaz12 Sadece masum kafa dengi her şey tıkırında sakin bi ilişki istemiştim. Hep o gelmişti yanıma. Ben arkadaşım olarak görüyordum. Sonra daha da ileri gitti buluşmalar falan. Bi yandan arkadaşız bi yandan flört sevgiliymişiz gibi davranmalar. Sonra gitti. Bu sefer ben buluşmaya davet ettim başta tamam kaç gibi falan yaptı. Akşam gelemeyebilirim yazmış. Ertesi gün yüzüme bakmadı. Bende bana nasıl davranıyorsa kendimi geri çektim. Mesafe koydum. Bugün arkadaşımmıl gibi sadece günaydın dedim yanımdan geçerken. Gülümsüyor falan. Çok ilgilenemedim. Aynı ortamdayız mesela sıradan biriymiş gibi davranmaya başladım. Gülümsedi yine beni görünce. 🧿 Bi yandan gelsin istiyorum ama böyle yapan biri beni başlarda değerli biri hissettirse bile değersizleştiriyor. O yüzden devam edemem. Sadece sıradan biriymiş gibi yaklaşıcam ama eğer dönerse bitmişim. Bi yandan arkadaşız da o yüzden.
Sizin is karismiss bosver bunu senn takiliyoo bu senlee ciddi duusnmedigi kesin ya da seni cok begenmiyor tipi degislin oylesine arada takiliyo seninlee deger vemriyoo yanii narsist olabikit onlar basta cok yukariilara tasir sonra birden ilgiyi keserler degersilestirielr
@Mavibeyaz12 napcam şimdi
ya da seninle birine nispet icin takiliyordr
@Mavibeyaz12 yok ya ben hemen yüz vermedim baya bi konuştuk o kadar uğraşmazdı
Başka biri olsa sadece ikimizin olduğu konuşmalarda bu kadar yakın davranmazdı
Belli olmaz bazen erkeklerin ugrasmasi tavlama asamalri hosuna giderr
Ne kadar konustunuz mesela
Takma bnce konusma sallama mesaj atarsa cvp verme
@Mavibeyaz12 1 hafta full reel konuştuk hem arkadaş gibi hem de baya yakınız görenler bir şey var zannediyor iş çıkışı beraber yürüyoruz falan 1 hafta geçti hikayeme yanıt verdi sonra buluştuk falan 1 ay oluyor. Fotoğrafımı falan beğendi. Arkadaşı istek attı. Daha doğrusu arkadaşının hesabından o istek atmış. Arkadaşı ne zaman görse bakıyor. Hep bir şeyler yapmayı teklif ediyordu. Yemek yiyelim falan. Güzel sözler. Sevgiliymişiz gibi senin yanına gelirim görmeye falan filan. Konuşurken gözlerinin içi gülüyordu. Anlam veremiyorum.
Boyle yapn cok varr tecrubeye guven erkek kadin troll iyi yapiyorr bazilari
@Mavibeyaz12 yani hoşlanmadı mı bile senden diyorsun
Peki bundan sonra geri dönüp yazar mı? Sence
Yazmqssa reelde goruruse konusr bnce reelde karislasrisniz belki
@Mavibeyaz12 karşılaşıyoruz sık sık aynı iş yerindeyiz çünkü. Bugün gördüm gülümsedi günaydın dedim günaydın dedi o da. Sıradan biriymiş gibi davrandım. İş çıkışı yine gülümsedi falan. 🧿 Ama bından sonra noluruz bilmiyorum
🥺🥺🥺🥺🥺 hadi be. Soğudu mu acaba anlamadım? Sanki en başımdan beri ben peşimden koşuyormuşum gibi davranıyor. Halbuki tam tersi?
Aman erkkelr takiliyo kziim sen cok ciddiye almisin seninle takiliyorr bellui kafasina eserse yaziyoo esmesse aman salla diyo
@Mavibeyaz12 yok valla çok güzeldik. Birbirimize bakıp gülmeler uzun uzun bakışmalar falan ama anlamadım hani bi anda neden böyle yaptığını. Cidden karaktersizlik. Dün yüzüme bakmadı bende geri çektim kendimi bugün gelmiş gülümsüyor. Çok ilgiliydi kaç kere buluştuk 🧿