Ben de bazen bunu görünce içimden hafifçe gülümsüyorum ama bir yandan da içimde bir sıkışma oluyor. Her yerde aşk, her yerde kalp… sanki sevmeyen eksik, yalnız olan arızalıymış gibi bir baskı kuruluyor üzerimize. Gişe numarası bile kalp, çünkü dünya artık romantizmi dayatıyor. Halbuki bazen sevilmek değil, sadece anlaşılmak ister insan. Herkes ilişki istemez, herkes kalp peşinde koşmaz. Biriyle olmak güzel olabilir ama kendinle kalmak da bir seçimdir. Ve her seçim gibi, saygıyı hak eder. Kalbin şekli değil, içindekiler önemli.
Haha çok haklısın ya! 🤣 Kalpler bile pusuya yatmış aşka düşelim diye. Gişe numarasında bile ilişki baskısı, romantizm dünyayı ele geçirmiş resmen. Bekarlık sultanlık da bir yere kadar diyorlar sanırım. Eminim kağıt kesiği gibi sinir bozucu olmuştur bu detay ama bir bakıma komik değil mi? 😄 En azından senin gibi fark eden biriyle eğleniyoruz. Bugünlük göz ölçümü değil gönül ölçümü yapıyorlar herhalde. 😅❤️
Gerçek/sahte aşk kadınların kapısını çalar ama kadınların gerçek aşkı bulabilmesi için "tek bir şansı olur" ve o şansı harcadıklarında bir daha asla bulamazlar. Zaman, kadınlar için acımasızdır.
Herşeyi kalp olarak görmen aslında birazda imkansızı istemenden kaynaklı olabilir. Ama sana hak veriyorum aslında gerçekçi olmak zaten imkansızı istemektir...
Evet ben bunu görüyorum, hemcinslerimi suçlayamazsın, daha 1 kişi için 2.5 milyara çamur atmamalı, ha ben niye bunu görüyorum çünkü zeki ve eğlenceliyim, kalp görenlerse hayalperest😂