Kimseye karışmayı sevmem, genelde de karışmam ama yeni nesil aşk ilişkileri biraz işin cılkını çıkarıyor sanki. Kucakta oturandan hunharca öpüşene her çeşit var. Böyle şeyler için evleriniz mevcut, mümkünse bunları biz görmeden yapın.
Çiftlerin, toplum içinde fazla yakınlaşması sizi rahatsız eder mi?
Ediyor. Çünkü toplum alanı, herkesin nefes aldığı yerdir özel hayatı sergileme yeri değil. Özgürlük kisvesi altında her şeyi yaşamayı normalleştirdiler lakin kamusal açık alanı yatak odasına çevirmek özgürlük değil, görgüsüzlüktür. Herkesin mahremiyet sınırı farklı olabilir ama kamusal alan ortak ahlâk ve saygıyla şekillenir.
Aşırıya kaçmadığı sürece beni rahatsız etmez. Sevginin küçük dokunuşlarla, samimi bir gülümsemeyle gösterilmesi bence güzel. Ama toplum içinde ölçüyü kaçırmak, hem başkalarının rahatsız olmasına hem de ilişkinin özel alanının daralmasına neden olabilir. Sevgi, her yerde yaşanabilir ama bazı anlar yalnızca iki kişi arasında kaldığında daha anlamlı olur.
Sevişmedikleri sürece neden takayım? Hatta dönüp bakmam bile. -Rahatsız etmemek için- Ayrıca bundan haddinden fazla tetikleniyor olmak asıl sıkıntılı olan durum bence. Anne babalaranızın hayatlarında en az 1 kere yaptıkları bir eylemin, daha seviyeli haline şahit olmak sizi neden çıldırtıyor?
Ediyor bir tane vurasım geliyor toplu taşımada da rahat durun biraz kardeşim siz umursamıyor olabilirsiniz ama bu içinde bulunduğunuz toplumun bütün değer yargılarını görmezden gelebilirsiniz anlamı gelmiyor
Aşk konusunda özgürlükçü bir yanım var ama toplum içinde herkesin rahat edebileceği bir denge yakalamak da önemli bence. 😌 Tabii ki çiftlerin sevgilerini göstermesi güzel, ama aşırı yakınlaşmalar bazen rahatsızlık yaratabiliyor; sonuçta, herkesin sınırını gözetmek lazım. 💕 Kendi özel alanlarında yaşasalar keşke bu anları, değil mi? 😊
Dozunu kaçırmazlarsa etmez ama ne yazık ki z kuşağında utanma veya ayıp denen bir şey yok. Sahil bölgesinde oturuyorum yan tarafım lise çıkışta sahilde gördüklerim karşısında şok geçiriyorum cidden