Çiftlerin kendine ayırdıkları zaman, tek başlarına yaptıkları aktiviteleri olmalı mı?
Yoksa anca beraber kanca beraber mi takılmalılar.
Sizce hangisi ilişkiye zarar verir?

Çiftlerin kendine ayırdıkları zaman, tek başlarına yaptıkları aktiviteleri olmalı mı?
Yoksa anca beraber kanca beraber mi takılmalılar.
Sizce hangisi ilişkiye zarar verir?

Özel alanı olmalı diye diye b... çıkaranlar tayfası kendilerini bilir. Tüm gün ortadan kaybolup tek sms atıp gece geç saatlere kadar arkadaşlar ile takılıp size 2 saat ancak ayıran tiplerdir. Kesinlikle size öncelik vermeyenlere zaman ayırmayın. Herşeyin orta şekerlisi iyidir. Fazla anlayışın sonu hayırlı değil, çünkü siz yaranmıyorsunuz, ağzına edenler yaranıyor
Spontane gelişir bazı şeyler,
Bana göre , anca beraber kanca beraber.
Nitekim, zaten kendi özel alanları öyle veya böyle oluşuyor. Zorunluluk yok.
Örneğin, erkeğin halı saha maçına gitmesi, kadınında gideceği anlamına gelmez.
Veya hatunların altın günleri falan..
Çiftlerin özel alanları olabilir ve özel alanlarını çiftler bir birleriyle paylaşırlarsa bir birlerine güven aşılamış olurlar, tabiki birlikte yapacakları şeylerde olacaktır ama her şeyi değil, bu çok derin bir konu.
İnsanların özel zamanları da olmalı. Kendine zaman ayırmak sağlıklı bir birey için de sağlıklı bir ilişki için de önemlidir bence.
Cevap
20Cevap
Her şeyi birlikte yapmak zarar verir bazen yalnız kalmak lazım
Çiftlerin özel alanları olması zarar verir.
Özel alanda bir iş yapılıyorsa eğer ilişki içindeki kişi buna saygı duyması gerekir aksi taktirde evet zarar verir
Bence arada mesafe olması çiftlerin birbirine duyduğu saygıyı artırabilir diye düşünüyorum ilişkide bir engel teşkil etmez
Özel alanları olmalı, her şeyin birlikte yapılması sıkıcı olur. Ne öyle popiş g*te yapışık ikiz gibi?
Sabah ve geceleri aktivite dışında haftada bir iki beraber birşeyler yapılabilir bana göre
Her şeyi beraber yapmak.
Özel alan olmalı ve saygı duyulmalı
Herşeyi birlikte yapmaları zarar verir biraz yanlız olsunlar özlesinler birbirlerini
İkisi de zarar verir bence denge olmazsa. Orta karar yani.
Yerine göre özel anları da olmalı yani insanların.
farklı yaşam tarzları olması ıyıdır , herşeyi beraber yapmasak olabılır yani herhangi bir olayını gördüğüm an uzaklaşayım ya da görüne anlamaya çalışmamayım vs.
Herseyi birlikte yapmak zarar verir. Ozel alan her zaman daha iyidir. Cift olmak disinda birde ayri ayri bireyleriz aradaki cizgiyi korumak lazim.
Tek başınada olmalı, birlikte olduğun insanlada olmalı
Senın hayarında bırılerı var mı
Özel anlar muhakkak olmalı yapışık ikiz gibi etkinlikler sıkıcı
Genelde özel alanları olmalı kesinlikle her zaman dizdize olmuyor
napak?
wc sigara yakıp birlikte mi girelim?
aynen mesafa koymak lazım
Özel alanları arada olmalı
özel alanda ne yapıldığı karşı tarafa bildirilmesi haber verilmesi gerekir bekarkenki gibi özgür olmak özgür alana sahip olmak istiyorsa bastan evlenmeseydi evlilikte her şey paylaşılır
Vermez bence
Oha kaç yıllık soruya cvp vermişsin 😀
Canın sıkıldı galiba 😀
Ala ala eski sorular nasıl çıkıyor ki karşına ben hiç görmedim 🙄
özel alanları olmasınn zararlı
Herşeyi birlikte yapmaları ilişkiye zarar
Her sey birlikte yapilirsa o iliski patlar
her şey beraber yapılmalı
Özel alanlar olmalı
Olabilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?