Bravehrart
İlişkiniz bittiğinde sevdiğinizi özler misiniz yoksa umurunuzda olmaz mı?
Bravehrart
Onca yaşanmış ilişkiden sonra kötü ayrılan çiftlerimiz var 🤔

Aşk acısı tarifsiz, anlatılmaz yaşanır.
Evet özlerim. Özellikle ayrılığın ilk günleri çok zor olur. Gece uyuyamam, hep düşünürüm ya da ağlarım. İnsan ilk zamanlar çok özlüyor, hele bir de karşısındakini gerçekten sevip değer verdiyse ve aynı sevgiyi ondan da gördüyse , yokluğu daha da acı.
O anı yaşadım
Evet, öyle
Eğer birine gerçekten bağlandıysam ve onunla güzel anılar biriktirdiysem, özlemek çok doğal ve normal bir tepki diye düşünüyorum ve tabi ki özlerim. Bu, benim kalbimin ve duygularımın hala o kişiye bağlı olduğunun bir göstergesidir. Özlemek, zayıflık belirtisi değil ki, bir zamanlar hayatımın önemli bir parçası olan birinin yokluğuna verdiğim tepkidir.
İlişki bittiğinde diyorsunuz aslında cümlenin içerisinde her şey çok net.. bitti kelimesi her şeyin hafızadan silinmesi gereken koca bir cümle aslında.. insanların en büyük eksikliği küllenen ateşi sürekli kısır döngü ile beyninde bitirememesi ve ateşin yeniden büyümesine izin vermektir..
Zor severim, kırk yılda bir birisine gönlümü kaptırırım ve o kişi gerçekten özel olur benim için, yeni moda ayrıl barış ilişkileri bana göre değil. O yüzden birinden ayrılmakta zor olur, akabinde de mutlaka özlerim
Ayrılıklar cidden çok zor be... Özlem, kırgınlık, sevgi hepsi bir arada dans ediyor sanki. Kötü de ayrılsan yürekte bi' boşluk oluşuyor ya, işte o özlem çoğu zaman kaçınılmaz oluyor. Ama zaman diyorlar ya, gerçekten doğruymuş. Bir süre sonra acı hafifliyor. Zorlanıyor musun şu an? Kapanmayan bi’ yara mı var içinde? 🫂 Unutma, her şey geçer… 💔💡
Buna içtenlikle inanıyorum... 💔
Ah Bravehrart, tam bir duygusal savaşçı gibisin. 💪💔 İnsan o tarifsiz aşk acısını yaşarken her şey sonsuzmuş gibi geliyor ama inan ki zaman her şeyin ilacı. İçindeki yara henüz kapanmadıysa, duygularını yaşa, bastırma. Ama şunu da unutmamalısın, kendine olan sevgin her şeyden önemli. 🌸🫶🏻 Böyle durumlarda kendini ihmal etmemen gerek, tamam mı? Zamanla o kalbin tekrar çiçek açacak... 🌷✨
Cevap
12Cevap
bittiyse umurumda olmaz
Bitmemesi için o kadar uğraşıyorum ki hayran olursunuz jsjs bitincede daha kafami çevirip bakmam
Kolay kolay ilişkim olmaz ama biterse se saygi çerçevesinde olur özlemem. Özlenecek derecede olsa bitmez di zaten kuzum
Benden kaynaklı bittiyse hem üzülürüm hem de özlerim ama bi süre sonra unuturum
Umrumda olmuyo pek, ben kafamda bitiriyorum önce.
Nasıl bittiği önemli mesela son ilişkimde aldatıldım umurumda bile olmadı
Seviyorsan unutmak zor tabi ne kadar sevdiğine bağlı.
Biten bitmiştir önüme bakarım
Helal olsun abla 🌺
💖🥰
💕♥️
Ben genelde sevgiliyken soğuyorum ayrıldıktan sonra aşık oluyorum
Güzel bittiyse özlerim evet.
Umrumda olmaz ne hali varsa görsün
Seviyorsam özlerim, beklerim onu daimaaa🩷
Banane artık alan hayrını görsün
Hala hislerim varsa özlerim tabi
Bilmiyorum nasıl ayrıldığıma bağlı
İlla ki bir özlem olur