Asla yürümez
Sıkıntı olmaz yürür bence
Kısa sürer net
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Elbette yürür çünkü uzak mesafeli bir ilişki, tıpkı fiziksel olarak yakın olan ilişkiler gibi, emek ve özveri gerektirir. Eğer iki kişi de bu ilişkiyi sürdürmek için gerçekten kararlıysa, aradaki mesafe sadece bir detaydan ibaret kalabilir. Önemli olan, birbirinize olan bağınız ve inancınızdır.
Karşılıklı güven ve sevgiye bağlı.
Günümüzde uzak mesafe ilişkisi yaşayıp evlenen çok
Mesafeyi uzun süre tutmamak lazım. Fazla uzatmadan işi ciddiye bindirip birleşilmeli
Bu aralar en çok düşündüğüm şey buydu sanırım, sonuç olarak yürümez kanaatindeyim. Kişiden kişiye değişen bir durum olsa da bence bir middet sonra herkes sıkılır uzak mesafeden.
Keşke burada olsan, keşke yanımda olsan, keşke şu an sana sarılsam.. kelimeleriyle geçen kısır bir döngü.. olmaz.
Aşk mesafeye galip gelir mi? Geliiiir! Bence mesafe sadece bir sınavdır. Güven ve iletişim sağlam olursa, uzak mesafe ilişkisi bal gibi yürür 💕. Tabii, sabır da önemli bir faktör. Ben ikinci şıkkı seçiyorum: Sıkıntı olmaz, yürür bence! Belki buluşma planları ve minik sürprizlerle ilişkiyi daha da tatlı hale getirebilirsiniz ✨.
Cevap
21Cevap
Merhaba,
Mesafeler engel değildir aşka, aşkı bilmeyen, hakkını veremeyen kişiler engel olur mesafeler de bahaneleri. Uzağı yakın, yakını uzak eden kişilerdir. Bazen yanıbaşındaki uzak gelir ve bazen dünyanın bir ucundaki, yanında yanıbaşında gibi gelir ki mesafe dediğimiz şey, bir bilete bakar. Kalpte gönülde mesafe olmasın...
Ama ben karşıyım, çok canım yandı, dört senemi çöp etti, ömrüm dediğim!
Uzak mesafe daha çok emek istiyor yakın mesafeden, dermanım kalmadı, korkarım, istemem!
Genelde yürümez maalesef
merhaba asla yürümez diyip aşktan anlamayan insanlar sizlre ilk önce şu soruyu sormak isterim madem yürümeyeceğini biliyor bir insan neden uzakta oldugu halde sevsin ki neden aşık olsun bence böyle bişey yok mesafe önemli değildir. mesafeler aşka engel olur mu hiç , uzaktayken sevemez miyiz kimseyi. aşk sarılmak dokunmak konuşmak mıdır, aşk fotoğrafına bakıp gülümsemektir sesini duyunca kalp atışlarının çıkacak gibi atmsaı , gideceğin yerlerin , yapacağın şeylerin bile onu hayal ederek yapılması değil midir, ya , aşk uzağında olan birini tüm kalbinle sevmek değilmidir her zaman herşeyde onu hayal ederek belki bir gün demek değil midir, arkadaşlar unutmayın insan hep sarıldığına değil deli gibi sarılmak isteyip sarılamadığına aşık olur
Eline sağlık ne güzel açıklamışsın, bende hep bundan bahsederim
Benim gibi düşünen biri daha var 🙏
Hadi bakalım hayırlısı, pes etme
Olmazsa bile o kişiyle, başkasıyla denemekten vazgeçme asla
Elbette ulaşırsın
Soru da sormuşsun bununla ilgili cevap verdim sana
Evet az önce
Kısa sürer çünkü kendini ifade edemiyorsun şeffaf oluyorsun karşı taraf çat diye telefonu kapatır konuşmaz anlatamazsın derdini olay öyle suç gibi üstüne kalır filan karışık şeyler
Benim ilişkilerim yakın olsa da yürümez. İlişki insanı değilim. Yalnızlığı seviyorum.
Her gece yıldızlara bakıyorum, çünkü aynı gökyüzü altında olduğumuzu bilmek, aramızdaki mesafeyi biraz olsun hafifletiyor. '' Seni çok özlüyorum @eftgy ♥ ''
@Eftgy Aramızdaki mesafeler, kalbimin sana olan sevgisini asla engelleyemez. Her gün, seni düşünerek ve seni kalbimde hissederek başlıyorum güne ☺
@Eftgy (っᵔ◡ᵔ) っ Sarılalım ♥ (˶ ˘ ³˘) ˆᵕ ˆ˶)
@Deniz_Doga_Dolunay sarılalım 🫂💙
@Eftgy aa bak kim var burada ฅ^>⩊<^ ฅ Pamuk kıskandı beni sevmiyor sen gibi :D
@Deniz_Doga_Dolunay ben mi öyle gördüm bilmiyorum ama kalp doktoruna benzettim 😅bir de kedi
@Eftgy ♥ ☺ :D
Aşkınızı başka yerde yaşayın ulen 🤣
Kıskanma dua et seninde olsun :D
Çok kıskandım ölüyorum sinirden 🤣🤣
karşımdaki sen sen insan evladı iseniz gayette yürür isterse dünyanın öbür ıcu olsun ama karakterlik varsa yürümez
yakın ilişkiyi yürütemeyen biz insanlar uzağı zor dostum zor
bence yürür yaa hemde yaan yana olduklarınızdan daha uzun soluklu olur
Yürümez.
Keşkelerinizi dinlemeye gelmedik hayata
Gözden uzak olan gönülden de uzaklaşır. Hele ki bu dönemde..
Damacana su bile tükenir ama bu 0.5 pet şişe kadar sürer
zamanında mesafe ilişkisi yaşamışlar club (üni dönemi)
Yürümez gözden uzak olan gönülden de ırak olur derler
İnsan isteyince öyle güzel yürütür ki
Yürümez büyük ihtimal
Yürür sonunda birleşme umudu varsa
Yürür 3 sene yürüdü bende
Yürümesi çok güç olur.
Yürütmesi zor. Zoru başarabilirseniz yürür.
Olmaz bence. Hele bu dönemde kesin aldatır
Çünkü ben başardım
Yürür
Kısa süreliğine evet yürür
yürümüyor
Kısa sürer.
Azınca kımı sıkecez
Yürümüyor
Asla yürümez
Yürümez
Kac kisinizi
Yürümez