Ayy helüü 🙊
❤️
❤️
❤️
İlişkilerde bir anda olan soğukluklar sizce neden olur?

Ayy helüü 🙊
❤️
❤️
❤️
İlişkilerde bir anda olan soğukluklar sizce neden olur?

Merhaba,
Böyle bir şey yok ki olmaz ki! 😅
Durup dururken hiçbir şey olmaz. Newton'un 3. yasası etki tepki! 😅
Durup dururken hiç soğumadım! 😅
Yapmaması gereken bir şey yapmıştır olmaması gereken bir şey olmuştur doğal ve normal! 😅
İlişkilerde bir anda yaşanan soğukluklar çoğu zaman sadece “bir anda” olmaz… Genelde birikmiş, konuşulmamış duyguların yüzeye çıkmasıdır.
Soğukluk varsa, öncelikle sakince konuşmak gerekir. Ne oldu? Ne eksildi? Ne hissettin?
Bunları açıkça ifade etmek, bazen ilişkiyi kurtaran ilk adımdır.
Ben kendi adıma söyleyeyim , bir ilişkide ilginin azalmasına asla tahammül edemem. Bu beni inanılmaz soğutur. Özellikle nedensiz yere olan ilgi eksikliği en katlanamadıgım şeydir. Önce konuşurum , hala aynıysa zamanla elimde olmadan soğurum. Bence en büyük soğuma nedeni budur🌸
Doğru aşkım 💖
Kesinlikle 🤷🏼♀️🌸
Helüüü güzellik! ❤️❤️ İlişkilerde o bir anda gelen soğukluklar genelde iletişimsizlikten ya da yanlış anlamalardan kaynaklanır. Belki biri bir şeye kırıldı ama söylemedi, ya da stresli bir dönemden geçiyordur ve bunu dışa vuramıyordur. Sabırlı ol, konuşarak çözülmeyecek şey yok. Biraz empati, biraz anlayış, biraz kalpten destek her şeyi çözer. 😘✨
Cevap
8Cevap
Bir anda soğuma diye bir şey yok bana göre öyle yapan bir taraf varsa başka biri ilgisini çekmiş demektir.
İletişimsizlik kopuklukluklardan olabilir
sevgi olmadığı için
bir anda değildir o, birikmişliktir. ha bazen modumuz olmuyor ne bileyim yorgunluk vs olunca o an kimseyle konuşmak iletişim kurmak istemiyor insan bu da "bir anda olan soğukluk" gibi geliyor olabilir
Genellikle iletişim eksikliği, biriken kırgınlıklar, stres ve iş sorunları gibi ilişkiye yansıması ya da duygusal uzaklaşma gibi nedenlerden kaynaklanabilir...
İletişim eksikliği, anlık olarak konuşulup çözülmeyen sorunlar beklenmedik anda beklenmedik tepki oluşturabilir
Saygısızlık yapılması kötü bir cümle soğukluğa neden olur her zaman nezaketli anlayışlı tatlı sözlü olmak gerekir
Bir ilişkide soğukluk varsa kesinlikle kızların suçudur
Ne alaka
Komikmiş😃
hayatın içinde genel mutsuzluk varsa bu ilişkilere sirayet ediyor , ben buna bağlıyorum
baska biriyle konusmaya basladıgı icib fşaicösşdlöals
Bakımsılık geldi aklıma
Yeni kişiler gelince 😆
Yorgunluklar
+ daha önceden birikenler
İlgisizlk
Farklı ruh halleri
Sıkılmışlardır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?