Ne olursa bir anda buza döner kalbin?

Ne olursa bir anda buza döner kalbin?
Çok aşırı bencillik yapıyorsa çok aşırı Egolu narsist bir yapısı varsa sürekli kendini yüceltip beni aşağı görüyorsa ne biliyim sürekli aşağılıyorsa benim ona verdiğim sevginin yarısını bile bana gösteremiyorsa çok aşırı sınırları olan bir insan ise çok aşırı derecede Türk kafa yapısına sahip olan bir insansa ben soğurum yani en önemlisi başta aşık olduğum kişiliği sonradan sonraya değiştiyse daha da büyük bir sebep yok. Heleki artık benim için birilerinden böyle soğumak o kadar kolay ki çünkü gerçekten aşık olmuyorum sadece maksimum beğeni biliyorum vazgeçmek artık benim için çok kolay tek bir yanlış hareketim de vazgeçiyorum artık kim olursa olsun hayatımın aşkı değil ya biri gider biri gelir
En başta yalan söylemesi, tutarsız davranması, yanar döner olması, bir böyle bir şöyle olması, sabah çok iyi davranıp akşam umursamaz olması, ilgisini ve de sevgisini esirgemesi (ki bu bitirme nedenidir benim için), hep benden beklemesi vs.
Cevap
54Cevap
Saygısızca konuşması, gereksiz tripler ve beni dış görünüşümden vurmak ♿
5 kişiden Red yedim ben engelliyim diye bana yalan söyleyerek reddettiler duygularımı hissetmediler ama şunu iyi biliyorum hiçbir zaman mutlu olamayacaklar
Benim gibi dürüst iyi kalpli adam gibi seven birisini bu ♿ haldeyim diye reddetmek? Kalpsizlere yakışır bir şey
Yalandan nefret ederim bana attığı bir yalanını yakalarsam soğurum birde düşüncelerimi önemsemezse kendimi değersiz gibi hissederim buda soğumanın en büyük adımı
Araya başkaları girerse ve sevgilimin bana karşı söylediği yalanlarını yakalarsam, ilgisi azalırsa, saygısızlaşırsa, anlayışsız olursa ilişkiden soğurum
saygısızlık ve istekleri konusunda baskın olurken benim isteklerimin görmezden gelinmesi soğumama neden oluyor
Gereksiz kıskançlık, baskı varsa, duruşunu bozarsa, gereksiz ve fazla konuşursa, yersiz davranışlar sergilerse soğurum
Verdiğim çabanın ve değerin hakedilmediğinin farkına vardığım an soğumaya başlarım.
İlişki sürdürmek zordur 2. Şahısları sokar ise aramıza bu bitmesine sebep olur.
Eğer bir yalanını yakalarsam anlık olarak kalbim buz kesilir..
Daha neler
İlgisizliği,3. Kişilere kur yapması, bencilliği
Umursamaz davranışlar buz gibi soğutur...
Beklediğim ilgiyi görmemek
her şey olabilir.
İlişki de olduğunuz kişinin isteklerinize karşılık vermiyor olabilir.
İlk zamanlarda davranma şeklinin sizin tarafinizdan değiştiğini gördüğünüzde,
Kişinin bir ilişki konusunda ne istediginiz konusunda en ufak bir fikrinizin olmaması.(Gününü gün etme modu)
Kendsine şiddet uygulanmasından haz duyan erkek/kadının buna maruz kalmaması,
Tek düze giden bir ikili beraberlikten sıkılıp aksiyon bulunamaması.
Başka hayatları yaşanmak istemesi,
(Özentilik, kıskançlık, kibir)
Dediğim gibi her şey.
Mutlu Huzur Sadakat Aşk aramayanlar soğumak için bahane bulmak için uğraşmalarına gerek yok.
Gözünün üzerinde kaş var demesi yeter.
Benim için bir ilişkiden soğumak daha çok güvensizlik ile başlar ve ilgisizlikten başlar kısaca bir ilişki eskisi gibi olmadığı zaman ben soğurum direk. karşımda ki kıza güvenemem ayda eskisi gibi benimle ilgilenmediği zaman sevgim giderek azalır ve eğer sevgimin bittiğini hissedersem de bu konuyu konuşurum yani düzelmesi için düzelmiyorsa sanırım ayrılırdım
Birçok farklı sebebi olabilir.
Kültürsüz biri olduğunu sezersem, bir şeyler izlemek okumakla ilgilenmiyorsa, önyargı oluşur bende.
Bencil biriyse ilk başta onu değerli görür peşinden koşturur sonra ne kadar yanlış bir şey yaptığımı anlar, ilişkiyi bitiririm.
Duygu ve düşüncelerimle ilgilenmiyor beni düşünmüyorsa soğurum.
Şiveli veya küfürlü konuşuyorsa buz gibi olurum.
Özsaygısı eksikse, bakımsızsa yine soğurum.
İlgisizlik sadece. Ben bunu ayrıldığım insana defalarca kez söyledim ama o buna hiç aldırış etmedi. Umrunda bile olmadı. Sonumuz da ne oldu biliyor musun? Onu köpek gibi sevdiğim halde bırakmak. Her şeyi, tüm yaşanmışlıkları, onlarca güzel anıyı... En acısı da hâlâ benim onu sevmem. Olmayacağını bile bile hala onu seviyorum. O da şu an bana bunca şeyi yaşatmışken, şu an başka birine benim istediğim şeyleri yapıyor. Benim ne istediğim varsa şu an hepsini o kıza tek tek yaşatıyor
iletişim kurulamıyorsa anlaşmak uzlaşmak yerine bağırıp çağrıyorsa, yalnızca kendisini haklı görüyorsa. Kurban yerine koyuyorsa. Hayatında ki problemlerin acısını benden çıkarıyorsa soğumaya başlıyorum.
İlişkiye başlamadan işini garantiye atan biriyim ben. Boşa kürek çekmedim çekmem de.:) O, yüzden otomatik olarak soğuma olmaz zaten kalp yok bende.
Yalan dolan şüphe değişik taktikler hareketler
Kimse kendi gibi olmaya çalışmıyorsa direk dönüyorum
Her şeyime karışılması, aşırı kıskançlık, kısıtlanmak, sözlü ve fiziksel şiddet, argo kelimeler, bel altına çalışan bir zihniyet..
Artık tartışmalarımızın sebebi saçma sapan şeyler yerine onun karakteriyle alakalı şeylerse buuuz gibi olurum 😌
Karaktersizlik. Çok net.
Her şeye tahammül ediyor insan ama karaktersizlik alameti olan davranışları kaldıramıyor.
En İyi Cevap