Ben sınırlarımı baştan çiziyorum olmayacak birisi benim yaşıma giremez zaten ki siz kağıtlarınızı açmışsınız gelen herkese kucaklıyorsunuz tipi yapısı hoşunuza gidiyorsa bitiyor sonra onu almam bunu almam şöyle yaparım böyle yaparım ama yine aynı modeller yine aynı şekiller sadece tipler isimler değişiyor
Cahil ergen insanlara karşı kendi değerini gosteren ergen saçma insanar çoluk çocukla bir olup işletmek he buradakileri bilip ve susmak kizdırıp kızdırıp kendi değerleriyle birlikte alay etmek yadigerleri tanıyanlar hadi sevgi yalan dolandı anladık miyetlerini kişilerin Ya bilen aptallar peki susan kalleşler ya ikili oynayanlar vede boyle insanlara iyiliği dogru yolu arkadaşlığı veya sevgini teslim et basitmişler vallahi bende söz tabiri adam yerine koyup burada dogruya yöneltmeye calışim kimin arkasında ne yapmak istiyorsan git kendine kendin gibi insan bu zaman kötü zamanı gelince birileride sizlere uygular kim olursan ol.
Narsist, kendinden başkasını düşünmeyen benciller, toksit, kıskançlık yapıp hayatını Zindan edenler. Bunlar benim için her zaman kara listeden başka bir İşe yaramazlar.
Ah, aşk ilişkilerinde her yaşanan bir ders, değil mi? 🥰 Benim kara listemde kesinlikle yalan söyleyenler zirvede! Güven olmayınca hiçbir şey anlamını yitiyor. 🥀 Ayrıca empati yoksunu, sürekli kendi egosunu besleyen tipler de uzak dursun lütfen. 😅 Senin kara listen nasıl, anlat bakalım? 💕✨
Egolular, gel benim dediğim olur diyenler, ayran gönüllü kadın düşkünü olanlar, Sürekli küfür edenler, daha önceki ilişkilerinde aldatmış olanlar, çocuk bedenleri çekici bulan erkek, cimri, pinti, .. vs
Paraya karşı aşkını satan tipler ilk sıradadır ondan sonra aldatan kişiler gelir en sonra da sebepsiz yere çekip giden insanlar bunlar genelde kendilerinin de ne istediklerini bilmeyen tiplerdir