Her bekar illa ki ister istemez farklı insanlarla tanışıyor ya da sohbet ediyor. Arayışta olunsa da olunmasa da. Peki sizin karşınıza daha çok nasıl karakterler çıkıyor?
Aşk hayatında kriterlerinize uyan insanlarla mı yoksa daha zıt insanlarla mı karşılaşıyorsunuz?
Genelde aşk gelişigüzel yaşanan bir duygu ve kriter barındıran bir şey değil. O sebeple de hayır genelde zıt kişilikte kişilerle daha sık karşılaşıyorum
Çok tanışmalara açık değilim. Tanışmaya karar vermişsem de zaten arada zıtlık olmadığı için ortak birşeyler olduğu için tanışmışımdır. Onun için pek zıt insanla sohbetim olmaz. Daha atılgan olduğum dönemleri konuşacak olursam da genelde zıt değil de bana uyum saylayan insanlar çıktı karşıma hep diyeyim.
Içki içen erkek istemiyorum. Icene karışmam sonuçta beni ilgilendirmez. Ama kocam olacak kişinin içmesini istemiyorum. Ama bir insanın karşısına hep mi içki içen çıkar ya. Ülkede icki içen sayısı fazla galiba ondan. Icmeyen galiba az var.
Genellikle zıt insanlarla karşılaşırız ve sonucunda ayrılık olur kriterlerine uyan birisi bi insanı doğru tanımadan geçer sen o kişiyi ne kadar iyi tanırsan hayatına alıcağını veya alamicağını görürsün.