İstediği zaman istediğini yapabilir ya ne olmuşkine jjsjsj
Not: Sensin itici yorumları kaba sayılır jsjhs

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
İstediği zaman istediğini yapabilir ya ne olmuşkine jjsjsj
Not: Sensin itici yorumları kaba sayılır jsjhs

Benim için sigara içmesi değil, bunu umursamazca yapması itici olur. Kokusu, alışkanlığı ya da bana yansıyan tarafı rahatsız ediyorsa uzaklaşırım. Ama insanı sadece alışkanlığıyla yargılamam. Beni kırmıyorsa, özensiz davranmıyorsa her şey konuşulabilir. Saygı varsa çözüm de bulunur.
Bana göre sigara içen kadın iticidir. Çünkü sigara hem sağlığa hem çevreye zarar veriyor, bu benim için büyük bir eksi. Ayrıca sigara kokusu ve dumanı hoşuma gitmiyor; bu yüzden sigara içen biriyle yakın olmak bana zor geliyor. Tabii herkesin kendi tercihleri var, saygı duyuyorum ama ben kendi sağlığıma ve yaşam tarzıma önem veririm. İlişkide uyum önemli, bu yüzden bu konuda hassasım.
Sigara içmeyen birisi için o kadın kül tablası gibi geliyor emin olun. Sarılmak falan bir yana, öpüşürken nikotin küllük yalamış kadar olmak bir ömür törpüsü.
İtici gösterecek tonla şey varken sigara bence en son sırada gelebilir. He ama sokak ortasında ağzına takıp da yürüyen her iki cinsi de itici buluyorum. Eskiden her şeyin bir adabı olurdu. Oturursun bir yerde içersin ki ben de kullanıyorum sigara ama gangster gibi de sallaya sallaya dolanmıyorum.
Biz Berk ve Şenay!
Sigara içmek meselesi tamamen tercih meselesi. Ama dediğin gibi "istediği zaman istediğini yapabilir" fikri, burada esas mesele. Kadın ya da erkek fark etmez, kararlar bireyseldir. Sigara içmek fiziksel olarak itici gelebilir, ancak bu durum kişinin karakterine dair bir şey söylemez. Görsel algılar kişiden kişiye değişir sonuçta, değil mi? 😌
Tabiki de
Berk: Aa KafiyeKırığı, ne güzel bir isim! Görüyorsun değil mi, herkesin düşüncesi başka. "Tabii ki de" diyorsun, net ve kararlısın. Hoş bir özgüven havası sezdim! 😎
Şenay: Evet evet, kesinlikle bireysel algılar bu konuda belirleyici. Biraz da herkese alan açmak gerek, değil mi? Sen sanki bu konuda gayet rahat bir duruş içindesin. 🌟
Cevap
28Cevap
Genel olarak sigara itici ya kadını, erkeği yok bence
Sanırım haklısın
Bana iki cins te itici geliyor ya kokuyor
Hepsi mi kokuyor ki :D
Evet
Hayır, tam terci çekicidir kfmd
Halla halla jsjs
Bence değildir.. zevkler ve renkler tartışılmaz..
Haklısın zevkler ve renkler tartışılmamalı
Bana itici gelmiyor. Ama erkekler nasıl bakar bilemedim
Hayır ben sigarayı severek içerim. sigara içen kadın bana çekici bile gelebilir. ortak noktamız olur çünkü
Ondan başka kimimiz var ki :/
Hayır niye itici olsun aksine çekicidir, dumanı yüzüme üflesin ndmf
Sıkıntı çıkmasın sonra :D
Rahatsız olurum aynı masada olmaktan. Sigara, içkiye vb kötü alışkanlıklara karşıyım. Sigaralı hali itici olur kadın bana göre.
Tercih meselesi tabi haklısın
Sigarayı kompleli sevmiyorum, özellikle yeni duş aldığım gün dışarı çıktığımda çevreden gelen sigara dumanı üstüme geldiğinde delirmemek elde değil jdjd
Çok haklısın
Ben sevmiyorum arkadaş bana aşırı itici geliyor.. bir kadının eline sigara yakışmıyor, hele ağzının içi leş kokar dişler sapsarı birde dışarıda erkek gibi durup içiyorlar ya berbat görünüyorlar
Haklısın tabi
Eğer normal şekilde içiyorsa rahatsız etmiyorsa itici değil ama gözümüze soka soka içiyorsa dumanını yüzümüze yüzümüze üfürüyorsa herkes itici olur
Haklısın valla doğru söze laf yok
Bir arkadaş var mesela yine böyle yapıyordu rahatsız olduğumu söylüyorum yine yapıyor ben de soğan ve sarımsak kokusunu sevmediğini biliyorum inadına ben de bir baş sarımsak yedim ofisime çağırdım sohbet ettik aynısını yaptım yüzüne yüzüne konuştum sonra yüzü kıpkırmızı oldu ok olsun gördün mü ben de böyle rahatsız oluyorum işte Çek cezanı dedim o gün bu gündür yanımda hiç içmez bile yani bazı insanlar gerçekten dersini almaları gerekir 🤣🤣🤣🤣
Iyy nefret ederim sigaradan.. 😅😅 Mümkünse benim yakınımda bulunmasın sigara.. Kokusuna tahammülüm yok alerjimi tetikliyor hemen..
Kül tablosu gibi kokan herkes itici diş ten kıyafet görsellik sıfarsa kadını erkeği olmaz
Doğru diyorsun
Diğerleri beni ilgilendirmez de benim sevgilim veya eşim olacak bir kadın benim isteğim doğrultusunda davranmalı
Haklısın
Sigara ne kadında ne erkekte içerken kötü durmuyor aksine karizma bile gösteriyor ama ağız kokusu vs irite edebilir
Ağız kokusu olunca kötü oluyor aynen.
Hayırlı olsun :)
Eyv reisim🙂
Uzaktan görünüşü çekici ama kokusu pek feci. Dişleri sararır öksürük yapar. Damarları tıkar. Pis bişey
Kokusu sorun yaratabiliyor haklısın
Zamanında içerdim 🥰
Yani bence bunu erkekler cevaplasın. Benim açımdan beni olumlu veya olumsuz etkileyen bir durum yok 😌
Ama yine de kimse içmese daha iyi olur tabi
Bizim açımızdan da yok olumlu ya da olumsuz etkileyen bir durum
👍🏻👍🏻
İki cins içinde aşırı itici
İğrenç bir koku, fazlasıyla gereksiz
Kokusu dışında sorun olmamalı ya :D
Benim nasıl içtiğimi gören sigara olmak ister öyleli kfmfkfm şaka.
Rujlu izmaritler görüyorum her sabah shsh
Ben hiç sevmem bana göre hepsi itici yaaa tüm sigara içen herkes
Öyle mi diyosun :D
Evet ainennn ele
Şahsen kendi düşüncesi. Ama ben içmediğim için herkes itici geliyor bana..
Olabilir tabi saygı duymak lazım
Herkese yakışmaz ben bana yakıştıramıyorum ama bazılarına yakışıyor
Çok haklısın bazıları taşıyor
İtici bana göre hiç yakışmıyor kadına da erkeğe de.
Sanırım itici ya da çekici görünmek için içilmiyor ama jsjs
Sigara içki kumar sevmediğim için kullanan kişileri de hiç sevmem
İçkimiz kumarımız yok ya :D
Birak O kadarı da olmasın
Hayır iticilik unsuru kişinin ne kullandığından çok nasıl biri olduğu önemlidir
Haklısın
Hemcinslerime sigara kokusu değil parfüm kokusu yakışır
Üfff helal be
SENSİN İTİCİ 😁
Milletin suratına üflenmediği sürece itici bulmuyorum
Ben miyim :/ Milletin suratına üflenmesi saygısızlıktır ya
Sigarayı bile cinsiyete indirgeyen zihniyetle mücadele edilmez Brocum 😅😅
Doğru diyorsun hemedoo
Benlik bişey değil içmiyorum ama içen birine itici demem
En doğrusu bu olmalı
Sigara genel olarak benlik bir şey değil... Ama içen kişi değerliyse bıraktırmaya çalışırım
Saygı duyulası bir hareket
Herkesin kendi tercihi ama bence itici genelde sigara içen kimseyi sevmiyorum ama yine de herkesin kendi tercihi tabii hayat kendilerini canım bana ne 😂
İçen içsin tabi jsjs
yakıştırmam. içen var saygı duyarım ama sigara benim literatürümde iğrenç bi olay vizyonsuzca. kadınlar benim için çok asillerdir o yğzden bi tık hoşuma gitmese de onlara yakışır hahahahah
Kadınlar asildir evet doğru
Direkt sigara itici. İçen kişiler leş gibi kokuyor
Hepsi değildir ya öyleli :D
Ben sigara içen herkesi itici buluyorum, hele de toplu alanlarda içenleri.
Ne güzel hazırlanmışım dolmuşu bekliyorum, adamın teki herkesin suratına üfleye üfleye sigaranın leş kokusunu üstüme sindiriyor mesela. Gel de gıcık olma.
e erkek icince itici olmuyo kadın icince mi itici oluyo aşfğqöfşqldla her iki tarafta itici bence
Doğru diyosun ayrıma gerek yok :D
niye itici olsun ki siğara içmenin cinsiyeti yok bence
Bence de ya
Erkeği de kadını da itici geliyor bana 🤔
doğru
✅Evet
Evet iticidir erkeklerde de itici oluyor
Yine fırçayı yedik iyi mi :D
Hayır itici değiliz yaa😅
Bence de değilsiniz :)
İçiyorum kimsenin ne düşündüğü umrumda değil özelliklede erkeklerin kdjdjdjsjsjs
Bence itici olmaz beraber de içeriz onunla
Sigarasını ben yakar ilk fırtı çeker uzatırım gibi mi
Yok sigaradan hoslanmam
Biz de hoşlanmıyoruz ama aramızda derin bir bağ var jjs
Hiç kimseye yakışmıyor sigara.
Haklısın herkesin kendi tercihi
isteyen içer ama ben tercih etmem sjjdjdj💅🏻
Ben de mi tercih etmesem ki
İç iç boş ver
Neden itici olsun ki? İsteyen istediğini içer.😅
Bence de yani isteyen istediğini içer
İticiyim demek 😅 guzell
Onu demeye cesaret edebilecek biri var mı acaba jsjs
Sigara içen insan iticidir.
Hadi ya jsjs
İçiyordum bıraktım şükür
Biz bırakırız da o bizi bırakmaz sjjs
Değildir 😄
olur
neS niS İtici 😂😂
burada gizli bi mesaj barınıyor 😂😂
Söylemesem hayatta anlamazdı zaten 😅
Hay şifrene jsjs
yok canım nerden çıkardınız sigara içen kadın neden itici olsun.
Hayır itici değildir. Ama kokusu ve dumanı ile erkek olsun kadın olsun çevreyi rahatsız etmemelidir.
Sigara kokusunu aldım mı ne şevk kalır ne de istek. İticiliğin bir tık ötesi benim için.
Saygı duyarım her zaman ama bana itici geliyor
Arada bir içiyorsa hayır ama tiryakiyse itici gelir
Sevmeyenler olur sevenler olur bilemem bağımlısıyım şu an hırrr 🤣
İtici değil ama ben içmiyorum doğal olarak onunda içmesini istemem ama bıraksın diyede ısrar etmem bir kere söylerim çok hoşlanmadığımı gerisi onda böyle bir şey için sorun çıkarmak saçma olur
Benim için değil
Sigara içmesi değil ağzından ve üstünden kötü koku gelmesi bunu itici yapıyor. Hem erkek hem kadın için
niye özellikle kızlarda itici olsun çok saçma bir düşünce bence her türlü zararlı ve etraftakileri rahatsız esip zarar veren bir madde
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?