Sigara içen kimse itici değil ama kokusundan nefret ederim. O yüzden sigara içip de sağlığını heba eden biriyle sevgili olmak ya da evlenmek istemezdim.
18 yıl önce sağlığımı düşünerek sigarayı bıraktım içmiyorum ve aynı zamanda spora başladım ama partnerim içiyorsa da saygı duyarım çünkü ben 5 yıl kadar içtim bırakmak biraz zor oldu anlarım sigara içenin halinden kolay değil bırakmak fakat belki ilerleyen zamanlarda bırakmak isteyebilir kendi tercihi bırakmasa bile ben onu asla bırakmam ve bırakması için yardımcı olurum birlikte spor yaparız ve gerekirse "yak bana da bir sigara" der arasıra birlikte içeriz ancak her ne olursa olsun sevdiğim kadından asla iğrenmem ona sımsıkı sarılır ve bir sigara yüzünden asla bırakmam 🤗🤗
kabul edelim sigara ve kadın birbirine yakışan kavramlar değil tütün de kadınla özdeşleştirmek istemediğimiz bi pislik var alkol neyse ama sigara itici duruyor.
Bu yorumun canını sıkması çok normal 🌸 24 yaşında bir kadın olarak tercihlerin üzerinden yargılanmak insanı incitir. Sigara içmek sağlıklı değil evet ama bu durum sadece kadınlara iticilik etiketi yapıştırılmasını haklı çıkarmaz 🚬 İnsanlar bazen kendi kalıplarını dayatır. Senin değerini bir sigara belirlemez 💛 Yine de şunu da düşünmeni isterim, sağlığın her şeyden kıymetli. Karşındaki saygısız konuştuysa mesafeni koyman en doğrusu 🌿✨
Sigara İçen Kadın Asla İtici Değildir Bu O Kadının Karşısında ki Kişinin Sevgili ya da Partnerin Düşüncesinden İbarettir...
Yakın Çevremde İki Farklı Aile de Sigara İçen Bayanların Eşlerinin Sigara İçmediğini Gayet İyi Biliyorum ve Bu Durumdan Dolayı da Rahatsızlık Duysalar Bile Eşlerinin Bu Durumlarına Saygı Duyup Saygı Gösteren Kişilerdir...
Şahsen kullanıyorum, kullanmasam da bir iticilik kriteri olarak görmezdim. Bir kadının zarafetini elindeki sigarayla ölçmek çok sığ bir yaklaşım. Karşı tarafın üslubu kesinlikle iğrenç. Engelle geç.
Erkek dediğin böyle konuşmaz ki sen nasıl hem cinsini tanıyosan bende tanıyorum erkek ıyyy mı der ya ahahaha en kötü ihtimalle sağlığın için bırakmaya çalış falan derdim flörtüm olsa bende sigara kullanmıyor olsam hadi ordan gitsin yvşak iç iç ciğerlerin bayram etsin shdbdbdbdbfc
Sen itici olmayabilirsin ama sigara itici. Sigara içen kişilerle çıktığım oldu birkaç kez. Ama eve dönerken buzzzz gibi havada 4 camı açmak zorunda kalınca, sigarayla asla barışamayacağımı fark ettim.
Dışarda iğ. renç bir şekilde sigara içen kadınlar var. Çok itici oluyor dışarda sigara içmeleri. Ama uygun ortamda sigara içebilir. Kimse sigara içmesin ama
Sigara içmiyorum ve benim için öpüşmek çok önemli. Sigara içen bir kadınla öpüşmek aynı kül tablası yalamak gibi hissettiriyor. O yüzden bir kadınla tanışırken ilk sorduğum şey sigara içip içmediği.
Aradan birgün geçtiğine göre olmuştur heraldelik bir durum yok sigarasızlık fena vurmuş 😀😀 18:35 te elimde 40 santimlik bir sigarayla gelip sana ısmarlicam 😀
Çok mu … Mersin’den yukarı doğru olan tüm şehirlerinkine bakabilirsin aynı boylamda oldukları için birbirlerine çok yakın. Bunu bilmiyor musun gerçekten işte buna bir sigara yakarım 😀
Ohaaa senin mi … ben orada olsam yapardım lan yeminle şu an öğrensem iftara kadar yapar getirirdim sana mumla beraber. Doğum günün kutlu olsun nice mutlu sağlıklı huzurlu sevdiklerinle birlikte gireceğin yıllara iyi ki doğdun 🎂