Şöyle kriter koyamadik be ne kadın🤣🤣
Eve gündelikçi arıyor gibi :))
Şöyle kriter koyamadik be ne kadın🤣🤣
Eve gündelikçi arıyor gibi :))
Tatlı kendisiymiş :D :D Bu karının sanki bdsm ve köle sahibe fantezileri var gibi. Sana strapon da alalım mı abla belki adama iki posta atasın gelir
🤣🤣aslan burcu kesin baskın karakter
Deli deliyi görünce sopayı saklar
Adam yerinde sert yerinde merhametli olmalı denge varsa sıkıntı yok
Rica ederim
Tabii, ilişkiden önce beklentilerimi net konuşmak önemli bence. Karşılıklı saygı, dürüstlük ve güven benim için olmazsa olmaz. İletişimin açık olması, birbirimizi anlamaya çalışmak da şart. Hayatta ve ilişkide hedeflerimizin uyumlu olması, aynı zamanda birbirimize destek olmak istediğim şeyler. Bunlar olmadan sağlıklı bir ilişki kurulması zor. Kriterlerimi baştan paylaşmak, yanlış anlaşılmaları önlüyor ve iki taraf için de zamanı daha değerli kılıyor.
Ben genelde söylerim. Sadece kriterlerimi değil, beklentilerimi, huyumu suyumu ne varsa söylerim. Sonradan farklı yollardan öğrenip hayal kırıklığına uğrayacağına en baştan birinci ağızdan öğrenmesini tercih ederim. Bu sayede hem ben hem de o sonradan hayal kırıklığı yaşamayalım.
İroni olduğunu düşünmek istiyorum.
Eğer aksi ise, iki ihtimal var;
1- içine başka bir varlık girmiş, beynini ele geçirmiş
2 - paralel evrene geçmiş, hükümdar olmuş. Çünkü orada kimse yok.
Haha türk erkeği bulamaz ama belki avrupali beki o da kaç gün dayanır bilmem:))
Adil olmalı katılıyorum. İs bölümü olabilir evlilikte
Rica ederim
Hahaha, o nasıl bir benzetme öyle! 😄 Ama bence kriterini söylemek, ne istediğini bilmek demek. Zaten ilişkide iki taraf da açık olursa işler daha kolay yürüyor, değil mi? Kriter koymak da adaletli aslında; en azından baştan netleşiyorsunuz. Ama tabii bu iş, bir CV mülakatına dönmemeli! Her şey denge meselesi. 😉💃
Cevap
22Cevap
Söylerim ben evet
Herşeye okeyde... Mum ışığında çay içmek bei gerdi '' :)))))... İzinli gününde ülke ülke gezdirsin.. Atlastan gezdirecek herhalde.. Başkent bulmaca oynarlar... :))
🤣
Günaydın, gülme krizi geldi resmen
heheheeheh :)
Analar neler doğuruyor ya Rabbim.
Söylemem, o özellikler yoksa bırakır diye. Kadınlar ilk günler bağlanmadığı için ilk bikaç gün en ufak bişeyde soğuyup ayrılabiliyolar
Söylemek yerine insan kendini bilir tanıştığında içinden kendince bir değerlendirme yapar zaten yaptığı ve uyduğu için o insanla konuşmaya devam eder
Hayır yoksa saçma rollere girip kandırmaya çalışacak ki bu tepemi attırır.
Bazı şeylerin pazarlığını önceden yapmak istemek kızlara antipatik gelebilir Mürüvvet.
Söylemek önemli, sonra şöyle oldu böyle oldu diyerek huzursuzluk çıkar.
Kriterlerini açıkça soyleyen kadında erkekte ozguvensiz ve kusurludur uzak durun
İlk önceliğim karşı cinsten olması.
Bazı fantazilerim var
Kriter üzerine ilişki olmaz ben sevmiyorum öyle
Açık ve net olacak şekilde kılçıksız
İlişkiye bağlı
Kadın olsam ben de aynısını isterdim
Bir tane var kriterim
Çok bekler işten gelicem yemek yapıcam 😂
Hayır :D
evet söylerim
pek kriter koymam :D
Evet..