Her insanın mutlaka kriteri vardır
Boylu boslu olsun kaşı gözü güzel olsun yeter karakteri saymıyorum zatrn
Boylu boslu olsun kaşı gözü güzel olsun yeter karakteri saymıyorum zatrn
Böyle;
- Video oyunlarına ilgisi olan bir karşı cins olsun.
- 1.60 - 1.65 arası boyu olsun. Kısa boylu kadın aşktır.
- Farklı ve değişik olan şeylere açık olmalı ve dar bakış açısına sahip olmamalı.
- Hoşlanacağımız ilgi alanların ortak olması ve beraber aktivite ve sohbet ederken eğleneceğim bir karşı cins olsun.
- Türbanlı olmayacak.
- Sarışın olmasın, hoşlanmıyorum. Renkli gözlü olması da itici geliyor.
- Yengeç burcu birisi olmamalı.
- Tatlı tripleri olan fazla kıskançlığı olmayacak, zaten sadık birey olmaya adayım.
- El ve 37 numara olan ayakları ince, küçük, kibar ve bakımlı olsun.
- Makyajlı güzelliğe sahip olsun.
- Balık etli veya kilolu olmasın
- Korku film ve gerilim film izlemekten hoşlanan bir kişi olsun ki beraber izleyelim.
- Kısa ömürlü bir ilişki değil, ömürlük ilişki isteyen bir kalbe sahip olsun.
- Mümkünse aldatmasın, aldatılmak lanet bir şey.
Benim aradığım " Dürüst , sadık , merhametli, sakin , saygılı , pozitif düşünen , maddiyata değer vermeyen , küçük şeylerle mutlu olmayı bilen , iyi kalpli , düşünceli , kibar -nazik, kendini ifade etmeyi bilen , küfür etmeyen , zararlı alışkanlıkları olmayan ( hiç alkol kullanmayan anlamında değil, bağımlı olmaması ) , çevresindeki erkeklerle görüşürken gerekli mesafeyi koruyabilen, belirli bir kültür seviyesinin üzerinde , alçak gönüllü , sevecen , espiri anlayışı olan, hayatta bazı hobileri ve amacı olan , kendine has etik değerleri olan , ortama göre giyinmeyi - konuşmayı bilen , anlayışlı , abartılı kıskanç olmayan , yeni fikirlere açık , hayatı ve yeni şeyleri deneyimlemeyi seven , meraklı , enerjik , eşine çocuklarına karşı ilgili , sorumluluk sahibi , güvenilir" olması.
Cevap
3Cevap
Kriterlerimden ilki mesleği çok kısa olmaması normal bir tip, bir de eğlenceli Zeki olması
Vr tabi ilişki esnasında gs forması ben fb forması :)
Kiz yok adam akıllı ya kaşar ya z kuşağı ya da moron paraci kizlar var hep
Olmazsa olmaz zaten o
Hayvanlari sevsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?