- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yılSevgili deegildir de ondan.. sevgili.. sevgi dolu.. sevgi yüklü olan demektir. O sevgili değil.. sevgisiz.. üzgunum. bu seviyenin genelde toparlanması çok mümkün olmuyor.. ama yapabileceğim bir şey var. asla ilk ulaşan sen olma.. ilk merhaba diyen sen olma. ilk iletişimin onun girişimiyle başlamasın. bekle kac gün sonra yazarsa yazsın.. nasıl olsa ilk yazan ilk ulaşan sen olduğun için.. erkek bunun konforuyla takılıyor olabilir. Bir müddet gerçekten seviyor ve ilgilenmek istiyorsa iletişim kurma sırasını ona devret. Belki ne oldu bu kıza bana karşı olan ilgisi ve düşkünlüğü azaldı başka biri var acaba gibi endişelerle saldırı moduna geçebilir. Eğer bu durumda da seni merak etmez sana öğrenmezse zaten ayrıl yapabileceğin bir şey yok. Sana karşı ilgisiz ve değerli hissettirmeyen bir sevgiliye sırtında yük olarak taşınmak zorunda değilsin.
018 Yorumla
Soran1 yılO yazınca da mi yazmayacağım
- 1 yıl
Hayır.. o yazınca yaz tabiki.. bak bakalım neden böyle olduk biz diyecekmi. Ben hatirmamasam.. beni hatırlayan.. yazan.. arayan sen olmuyorsun diyecekmi. Stem edecekmi.. duygularının eskisi gibi olmadığını önüne koyarak.. gitmemden endişe edecekmi. Bunu gör. Ama bu endişelerin hiçbirini yaşamıyor ve yine aynı ilgisizlik aynı seyrek görüşme sıklığıyla sana ilk yazan o oluyor.. ilk ulaşan oluyor ve bundanda şikayetçi olmuyorsa o zaman tekrar değerlendirirsin.. gerekirse yollarını ayırırsın.
Soran1 yılBen sana zaten çok yazmiyorum genelde hep ilk o yazar aramasi cok az mesela
Soran1 yılOna cok yazmam
- 1 yıl
Ama o zaman sorun ne? Ne sıklıkla iletişim kurmak istiyor. Bu şıklık size yetmiyormu? Sadece yazar mı? Sesli arar mi? Hangi sıklıkla sizi özler.. bu sıklığın az olmasından mı şikayetiniz?
Soran1 yılBazen 1 haftada 1 kere bazen 2 haftada 1 kere arar ben gun içinde 2 3 kere konusmak istiyorum yazması da bile gec cevap veriyor kiziyorum çünkü ilk zamanlarda surekli arar yazardı
- 1 yıl
Uzak mesafe iliskisimi?
Soran1 yılEvet
- 1 yıl
Ne kadar uzak ve ne kadar oldu başkayali?
- 1 yıl
Ve yaşlariniz nedir?
Soran1 yıl4 yıldır 8 saatlik
- 1 yıl
Gerçek hayatta goruşme var mı? Fedakarlık yapar seyrekte olsa size gelirmi? Gelirse ne sıklıkla? Cikarimda bulunmaya çalışacağım. Cevaplariniza göre.
Soran1 yılBen 32 o 39 yasinda
Soran1 yılHayır olmadi gelmez cagirdim gelmedi
- 1 yıl
4 senedir 8 saatlik yola.. sizi görmek için gelemedi? Ve siz bir ilişki içinde zannediyorsunuz? Sevikdignizi zanndİyorsunuz? Öylemi? Siz bir ilişki içinde degiksiniz ki. Seven.. ciddi düşünen erkek şimdiye kadar 4 sene olmuş.. nasıl sizi görmeden durabildi.. siz ona nasıl inanidsiniz. 4 senenizi neden böyle bir adama verdiniz. Daha olur sevdalarin içinde var olmak varken. Yazık etmissiniz kendinize. Bitik nir ilişki. Zaten yasadiginiz durum ilikli değil. Çok yazık etmissiniz. Yan yana gelmeden.. ne yazk ki uzaktan.. tanımakta çok mümkün olmuyor. 2 saat karsiliki gorusmek.. bir sene uzaktan gorusmekten çok daha iyi onu tanimanaza sebep olur. İlk başta boyle ilgisiz değildi diyorsunuz. Adı ilişki dahi olmayan.. başlamadan bitmiş. Senelerinize yazık etmiş olduğunuz bir durum içindesiniz. Uzgunum. O size yönelmeyecek. Böyle bi iliskiye.. erkeğe nasıl inanirsiniz... bende çok şey yaşadım. Boşandım. İliski deneyimim yüksektir. Yardimci olmak isterim.. seven ve sizi onemseyen erkek ilk 2-3 ay içinde koşa koşa gelmeliydi. Gerçekten üzüldüm.
- 1 yıl
39 yaşında adam.. artık sira evliliğe gellis. Aklı bir karış havada bir ergen değil. Bu durumda dahi bu adam size yonelmemis.. sizinle ciddi olmak istemiyor demektir. Bunu nasıl anlamazsınız. İnanın üzüldüm sizin adiniza.
Soran1 yılBen vazgectim birvok kez biraktim geri geldi geçen gün ben yapamıyorum böyle ben başkasını bulacagim dedigimde ilgi gösteriyor kiziyor ben aurilmam diye
- 1 yıl
Kanmayın sakin sakin. 4 seneniz gitmis.. bir kaç seneniz daha gider. Ayrılamam ne ya. Siz ne zaman birlestinizde.. ayrılamam diyor.. biz hiç kavusmadik ki deyin. Ayrılmak... kavuşma varsa geçmişte söz konusudur. Ya sizi kullanmis 4 sene..32 yasinda olgun bir hanimsiniz.. nasıl kandiniz ya. Yokmuydu.. en uzak bir kaç saatlik mesafeden bir bey efendi... sizi iyi hissetrirecek. En azindan 7 ay gelmedi..1 sene gelmedi. Sana güle güle demeyi bilmeliydimiz. Siz 18-20 yasinda değilisiniz ki. Bu olgunluk seviyesinde.. öngoruleriniz nasıl oluşmaz ya. İnanin üzüldüm. Her yerden engelleyin onu. Çok saçma bir durum yasiyorsunuz şu an inanın bana. Engelleyin onu.. istesedr gelemesin. Yoksa bir kaç sneneizi daha çalacak. 28-32 .. yaş araligini. zi.. en kıymetli... bir kadının şiir kitabı olduğu yaslarinizi boyle bir duruma nasıl feda edersiniz.. çok üzgünüm. İstedigniz taktirde destek olacağım.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)1 yılİnsan ne olursa olsun sevdiğine bir şekilde vakit ayırması gerekiyor. Ayırmıyorsa bir yerlerde yanlış var demektir. İnsanın işi olabilir ama ne olursa olsun zaman ayırmak şart. Eğer sürekli bahanelerle geçiştiriyorsa, ya duygusal bağ zayıftır ya da seni hafife alıyor olabilir. Özetle: vakit ayırmamak, aslında öncelik yapmamaktır.
01 Yorumla
Soran1 yılSorun o zaten bana zaman ayirmiyor ama benim başkasıyla olmami da istemiyor
- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
1 yılGerçekten sevmiyordur da ondan. Seven insan ne olursa olsun haber ediyor emin olabilirsin. Benim sevgilim en yoğun zamanında bile en azından aşkım şu an toplantıya giriyorum biraz uzun sürebilir, araba süreceğim varınca haber ederim diye bilgilendirir merakta bırakma. Sadece uyuyakalırsa haber etmiyor🥲
00 Yorumla
1 yılÇünkü çoğu erkek, sahip oldum deyince çabalamayı bırakıyor. İlk başta kazanmak için uğraşıyorlar sonra ilgiyi kesiyorlar. Oysa ilişki ilgiyle, emekle devam eder. Seviyorsan zaman ayırırsın. Bahane değil bu. Kimse meşgul değil, önceliği sensen ilgilenir. Değilsen de hissettirir zaten. 🤷🏼♀️
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım ya, doğrusu biraz kırgın gibi duruyorsun, seni çok iyi anlıyorum! 🩵 Bir ilişkiyi ayakta tutmak emek ister, değil mi? Belki de sevgilin biraz düşüncesiz davranıyor ya da iş/okul gibi yoğunluklarda kaybolmuş olabilir. Bazen insanlar duyguları göstermektense kendi dünyalarına fazla dalabiliyor. Onunla samimi bir şekilde konuşmayı dene; hissettiğin gibi, ama sakin bir üslupla. Bu, sorunun kaynağını anlamaya yardımcı olabilir 🫶 Özellikle ihtimalleri açık bırak ve kalbini sıkışmış hissetme, çünkü katacağın bir tatlı enerjiyle işler rayına oturabilir 🌸
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
36Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 7,4b cevap paylaştı. Gerçekten seven birisi , sevdiğine zaman ayırır. Çok yorgunsa bile ne yapar ne eder , arar ve sorar. Bunun seni rahatsız ettiğini ve kırıldığını söylemelisin. Bu şekilde bir ilişki sana uygun olmayabilir. Ben yerinde olsam kararlı şekilde konusurdum.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6b cevap paylaştı.
u 1 yılÇünkü onu artı cepte görür. İlişkinin zaten en başlarında öyle olur çok ilgili olurlar üzerine titrerler sonra zamanla bu ilgi azalmaya başlar
14 Yorumla
Soran1 yılNeden peki ne degisiyor
- 1 yıl
Zamanla o ilgiden sıkılıyor olabilirler
Soran1 yılAnladim
- 1 yıl
Hiç alakası yok doğru kişi olursa böyle SORUNLAR yaşamazsınız sadece yanlış tercihler yanlış adam yanlış gönül ya da sevdiğinizi zannediyor olmanız bir çok kişi gününüzde maalesef sadece yanımda bir kız olsun takılayım havasında sizde sadece takılmasınız size takılmalık yüzüne bakan erkeklere değer veriyorsunuz sıkıntı buradan başlıyor gerçekten değer veren seven bir erkek ihmal etmez
- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
1 yılMerhaba,
İlgilendiği zaman ayırdığı başkası vardır!00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
1 yılGerçek manada sevmediği için...
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 976 cevap paylaştı.
1 yılBazen erkekler, ne kadar severlerse sevsinler, duygularını göstermekte zorlanıyor ya da kendilerini ifade etmekte sıkıntı yaşıyor olabilir. Zaman ayırmamak sevgisizlik anlamına gelmez ama iletişim eksikliği ilişkide sorun yaratır. Eğer gerçekten değer veriyorsa, yollarını bulur; yoksa mazeretler artar. İyi ilişki, karşılıklı çaba ister, sadece sevgi yetmez.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılEnnn çirkini ennnn aptaliyla da çıksan hani aldaaz bu beni içi iyidir falan diye düşünüp tamam diyip teklifi kabul ettikten bir süre sonra gotu kalkıyor ilgi sıfır oluyor
10 Yorumla
1 yıl7 24 kimse ayıramaz siz de çok ilgi beklemeyin işsiz misiniz ha ama anormalse sevmiyordur o kadar
03 Yorumla
Soran1 yıl3 4 gun ilgisiz kalirsa konuşmak istedigimde arayip sormazsa
- 1 yıl
Ayrıl
- 1 yıl
Bi cacık olmaz ondan
Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Yorumlarda anladığım kadarıyla sana karşı ilgisi azalmış bunun sebebini ona sormanın vakti gelmiş bir açıklaması olur illa ki
02 Yorumla
Soran1 yılPerşembe gününden beri ortada yok en son o gun azdi
Soran1 yılYazdı
1 yılSeven her erkek çok yoğun bile olsa ilk fırsatta arar, sana bunu düşündürüyorsa ilgisi azalmıştır
01 Yorumla
Soran1 yılNormal de yaziyordu izinli olduğunda boyle yapiyor
Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Eldeki olarak gördü ya da sevgili bir kelimeydi içi boş ya da mizacı öyledir
119 Yorumla
Soran1 yılNe yapmalıyım peki
Soran1 yılBen bitirmeye calistim ayrilmiyor
Soran1 yılNeden ayrılmıyor o zaman
Soran1 yılZaman ayirmiyorsa durması sacma
Soran1 yılNe olursa ayrilir
Soran1 yılAnladım
Soran1 yılBen degersiz oldugumu söyledim ayrılalım dedim ben ayrılmak istemiyorum diyor ben başkasıyla olmak istiyorum dedim onuda kabul etmiyor
Soran1 yılYani ne yapacagim bilmiyorum
Soran1 yılUğraşmıyorum ki sadece neden bunu yapıyor onu anlamiyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 930 cevap paylaştı.
1 yıl"Erkekler" diye genellemeyelim, size kötüsü denk gelmiş olabilir çok geçmiş olsun. 😌
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılYemin ederim şu an bana zaman ayırması için her şeyi yapıyorum ama o neyse. Ben mesela illa ayırırım önceliğim her daim o bilmiyorum hoş değil
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ayYa bu erkeklerin cidden arkadaş madem ilgiye alıştırıp kaçacaksınız başta yazmayın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılYanlış insanla berabersin o yüzden sen benim sevgili bol bak 7/24 konuşuruz
00 Yorumla
1 yılBen sonuna kadar ilgilenirdim ve şunu anladım ki murphy kanunu gerçekleşiyor ne kadar üstüne düşersen
00 YorumlaSeven erkek ne olursa olsun zaman ayırır hani çok meşguldür ve bunu anlıyorsundur durum değişir ama seven erkek kendisinden çok verir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)11 ayİnsan sevdiği insana her halükarda zaman ayırır, demek ki sadece sözde seviyor.
00 YorumlaHerkes de olan bir şey değil bu bazılarida fazla ilgi verir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
1 yılYeterince zevmiyodur ya da işi yoğundur
05 Yorumla
Soran1 yılİzinli
- 1 yıl
Nezamandir sevgilisiniz hepi böyle sevgisi mi azaldı acaba
Soran1 yıl4 yıldır
- 1 yıl
Baya da olmuş böyle yapmamasi lazım ama bişey var sanki
Soran1 yılNe gibi
1 yılSevmiyordur sevse ayırır
06 Yorumla
Soran1 yılO zaman neden ben konusmayi yazmayi birakinca yaziyor
- 1 yıl
Bence daha çok bırak daha çok yazsın :)
Soran1 yılAnlamadigim neden baskasini bulacagim dedigimde ilgi gösteriyor
- 1 yıl
Kaçan kovalanır. :)
Soran1 yılNe olursa o zamani ayirir
- 1 yıl
Sen yazma arama o koşsun peşinde
1 yılseviyorsa her zaman ayırır demek ki sevmiyor
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 548 cevap paylaştı. Tek sevgilisi sen değilsindir
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. O değerli zamanını başka kızlara ayırdığı için
00 Yorumla
1 yılÇünkü tek sevgilisi sen olmadığın için
00 YorumlaSevmediğinden
00 Yorumla
1 yılÇünkü garanti görüyorlar.
00 Yorumla
1 yılZaman ayıracak kadar önemsemiyordur çünkü.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılSevmediği içindir
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 15,5b cevap paylaştı.
m 1 yılBen ilgilenirim herkes bir değil
00 Yorumla Deger vermiyordur
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı.
1 yılgercekten sevmiyordur
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
1 yılÖyle bir sevgilim olmadi
00 Yorumla
1 yılHepsi aynılar erkekler
00 YorumlaYanlışına denk gelmişsin sen
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Demek ki kalpten sevgili değil
00 Yorumla
1 yılDemekki takilmalik olarak goruyormus
00 Yorumla
1 yılÇok yüz verme sende
010 Yorumla
Soran1 yılNe yapacağım peki
- 1 yıl
Koşan sen değil o olsun
- 1 yıl
Ne kadar süredir sevgilisiniz
Soran1 yılEvet haklısın bende biraktim yazmayi
Soran1 yıl4 yıldır
- 1 yıl
Bulustunuzmu hic
- 1 yıl
Ooo baya olmuş yaşlar kaç peki
Soran1 yılBen 32 o 39
Soran1 yılHayır olmadi
Soran1 yılYokk
- Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
1 yılSevmiyor dur
02 Yorumla
Soran1 yılO zaman neden ben konusmayi yazmayi birakinca yaziyor
- 1 yıl
Cepten gitme diye
1 yılÇünkü takılıyordur
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 456 cevap paylaştı. sevgilin var mı?
00 YorumlaYani çok saçmalar
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
1 yılSevmiyordur
00 Yorumla
1 yılSevmek değil o
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 653 cevap paylaştı. Sevmiyordur
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 470 cevap paylaştı. İş güç
00 Yorumla
1 yılBencil olduğu için
00 YorumlaSevmiyodur
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Sevmiyo demek
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılDemek ki sevmiyor
00 Yorumla