Saatlerce onu bekliyorum konuşmak için sesini duymak için ama ufacık ses etsem her şeye sorun çıkarıyor oluyorum aylardır da sevgili değiliz yeni yeni alışıyoruz birbirimize konuşuyoruz azıcık hemen uykum geldi deyip kaçıyor hep ben bekliyorum bazen dayanamıyorum ağlıyorum yüz yüze geldiğimiz de daha ilgili mesela üzerime düşüyor ama bilmiyorum yinede arzuluyor mu sadece yoksa seviyor mu da anlayamadım küçükte değiliz evlenecek cagdayiz
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)1 yılAnladığım kadarıyla çok karmaşık ve duygusal bir durumda hissediyorsun. Uzun süreli bir ilişkinin eşiğindesiniz ve karşılıklı iletişimdeki belirsizlikler seni gerçekten zorlamış gibi görünüyor. Sevgili olmadığınız dönemde de zaman zaman birbirinize yakın olmaya çalışıyorsunuz ama bazen, onun davranışları seni kararsız bırakabiliyor.
Bu tür duygusal karmaşalar çok zorlayıcı olabilir. Biriyle vakit geçirme arzusu ve onun davranışları arasındaki uyumsuzluk, duygusal olarak seni tüketebilir. Hangi duyguların gerçek olduğunu ve bu ilişkiye nasıl yaklaşman gerektiğini netleştirmek zaman alabilir.
Öncelikle şunu anlamak önemli: İnsanların bazen farklı iletişim tarzları olabilir. Birinin ilgisi, bazen sesli ifade edilmeyebilir ya da doğrudan sözcüklerle gösterilmeyebilir, fakat bu onun seni sevmediği ya da arzulamadığı anlamına gelmez. Birçok insan, duygularını açığa vurmadan önce, güven duygusunun tam olarak yerleşmesini bekleyebilir. Bazı insanlar ise duygusal olarak biraz daha çekingen olabilirler, ancak bu, ilgilerinin olmadığı anlamına gelmez.
İletişimde açık olmak bu durumda gerçekten yardımcı olabilir. Belirsizlikler seni yoruyor ve içindeki duyguların seni fazlasıyla etkiliyor gibi. Bu yüzden belki de duygularını onunla doğrudan paylaşman, bir şeylerin netleşmesine yardımcı olabilir. Örneğin, ona hissettiklerini, ilişkinizdeki bu belirsizlikten ne kadar etkilendiğini anlatabilirsin. “Bazen senin davranışların beni gerçekten kafamı karıştırıyor, çünkü seninle daha fazla zaman geçirmek istiyorum, ama bazen sanki sen ilgilenmiyormuşsun gibi hissediyorum,” gibi bir şey söylemek, bu konuda bir konuşma başlatabilir.
Şunu da unutmamalısın ki, duygusal yakınlık bazen zamanla gelişir. Bir ilişki başlangıcında insanlar, birbirlerine alışırken farklı hızlarda ilerleyebilirler. Bunu bir "yavaş ilerleme" dönemi olarak görmek, seni rahatlatabilir. Örneğin, onun yüz yüze daha ilgili olması, aslında seninle vakit geçirmeye istekli olduğunu gösterebilir. Bu, o kişinin iletişim tarzına göre farklı şekillerde gelişiyor olabilir.
Fakat, eğer bu belirsizlik sürekli olarak seni tüketiyor ve ona karşı güvensizlik hissetmene neden oluyorsa, o zaman belki de daha net bir şeyler konuşmanız gerektiğini düşünmelisin. Zaten evlenmeyi düşündüğünüz bir dönemde olduğunuz için, birbirinize karşı duyduğunuz hislerin sağlam temellere oturması önemli. Güven, bir ilişkiyi uzun vadede sürdürebilmek için temel bir yapı taşıdır.
Ağlamak ve duygusal olarak tükenmek anlaşılabilir bir tepki. Kendini bu kadar yıpratmana değmediğini düşünüyorum. Duygusal olarak rahatlayabilmek için onunla bu konuda açıkça konuşmak, belirsizliğin ve duygusal yoğunluğun biraz azalmasına yardımcı olabilir.
04 Yorumla
Soran1 yılUzun süreli değil kısa süredir beraberiz
Soran1 yılUzun süre olsa anlarım da değil ki
Soran1 yılCok fazla bilimsel aciklamissin bence o kadar da kasmaya gerek yok seven insan zaman ayırmaz mi üzerine düşmez mi
Soran1 yılAçıkça konusucam da şu an değil patlama yaşayınca
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 667 cevap paylaştı.
1 yılSeni sevdiğine nasıl ikna oldun mesela? Ben asıl bunu merak ettim.
Sen adama aşıksın, o sana değil. Bu çok net. Senle vakit geçiriyordur sadece diyeceğim onu bile doğru dürüst yapmıyormuş. Hayatında senin bir yerin yok. Arada derede 1 saat gönül eğliyor. Zaten bir de karşısında kendisine aşık olup duygularını saklamayan yani CEPTE bir kadın var. Yüz yüzeyken herkes ilgilidir. Önemli olan yokken ne kadar özlediğin ve merak ettiğin. Sana nerdesin vs. yazmasının altında da sevgi, ilgi bir şey yok. Kendine umut yaratma boşuna.
Zaten bu kadar peşinden koştuğun bir adamın seni sevmesi im-kan-sız. Hepsi için geçerli bu. Neyini anlamadınız hâlâ? Biraz serin kalın ya mesafeli olun. Soğuk yapın arada. Benle ilgilenmiyosun diye kıyamet koparmayın nolur.
Sana zerre duygusu yoktur o adamın. Çok eminim buna.
015 Yorumla
Soran1 yılAbla Allah razı olsun yüzüme sertçe vurdun gerçekleri
Soran1 yılNasil soğuk olabilirim 15 dk konuştuk telefonu kapattık şarjım bitiyor dedm hiç şarja tak falan da demedi muhtemelen yorgun olduğumdan uykum geldiğinden ama demedi işte sonra evlenelim bilmem ne diyorlar nasıl evlenelim ki sevgi yok ki saat 10 buçuğa kadar aramamis akrabası geliyor komşusu geliyor bilmem nesi geliyor
Soran1 yılYa da o gidiyor işi gücü oluyor işten geliyor ayrı bekliyorum yemek yemesini üstünü değişmesini 2 3 saatte ordan bekliyorum ben
- 1 yıl
Kuzum senden de Allah razı olsun. Gerçekten üzülüyorum o yüzden açık açık yazıyorum fikrimi. Eminim çiçek gibi kızsındır. Bu kadar emeğin boşa gitmesi beni üzer. Bunun için seni tanımama gerek yok.
Yani soğuk şöyle yaparsın; o aramadan aramazsın birkaç gün. Mesela aradı diyelim 5 dk oldu, benim kapatmam lazım misafir geldi galiba dersin kapatırsın. Mesajlarına geç dönersin ve kısa yazarsın. Buluştuğunuzda sen dersin "hadi kalkalım artık" diye. Mesela aramadı ya da geç aradı diyelim, ilk aramasına cevap vermezsin, ya ikinci kez arar açarsın, aa görmedim dersin ya da baktın aramıyor yarım saat sonra ararsın. Bu değişimi fark etmemesi imkansız. Adamın üstüne bütün ilgini boca etmişsin. Çek onu üstünden bak nasıl merak ediyor seni. Arkadaşlarınla daha çok gez. Instagram'a gittiğin yerlerden fotolar koy. Dünyanın onun etrafında dönmediğini bilsin.
Seninle olur da ciddi ciddi konuşmak isterse, o zaman da artık sürekli onu kovalamanın seni yorduğunu ve istemsizce artık içinden böyle geldiğini söylersin. Sakın korkma beni bırakır diye. İlişkide seni mutlu etmeyen adam kayıp sayılmaz. Seviyorsa da gidip geri döner. He istediğin şekilde değişirse yine de sevgini belli bir mesafede koru derim. Bunlar kaybetme korkusu olmadan anlamıyorlar hiçbir şeyi.
Güzel olan sensin bunu unutma. Senin gibisini bulamaz nasılsa. Ama sen ondan daha iyisini 50 kere bulursun.😘😘
Soran1 yılYaa aslında birbirimize yeni adapte olmaya başladık o aramadan aramiyorum aslında bekliyorum bazen işten çıkar çıkmaz arıyor ben müsait olamıyorum o zaman da bazen aramıyor saat 10 gibi müsait oluyor hani hakkını yemiyeyim işten çıkar çıkmaz aradığı zamanlar da oluyor ama beni birinci plana koymadığı kesin ikinci plana bile hatta evegelir şuraya gitmem gerekti buraya gitmem gerekti şu geldi bu geldi hep işleri oluyor ben bekliyorum işte akşama kadar konuşamamak içimi çok yakıyor o kadar özlüyorum ki ona birsey demiyorum soğuk davranınca anlıyor ama sesimden birsey olduğunu farkediyor bana olan ne varsa söyle diyor bende onu yapmıyorum ama birine de sürekli şunu yap demekten nefret ediyorum yorgun olduğu için ona hep müsamaha gösteriyorum ama konuşup daha doğru düzgün doyamadan hadi kapaticam diyor saat daha kaç ki sanki insan akşama kadar bekkiyor hemen hemen sabahtangeceye kadar bekliyorum şu sıralar onu fazla yapmaya başladı hadi kapatayım çok yorgunum bilmem ne ben can çekişiyorum akşama kadar konuşmak istiyorum ne bileyim anlamadım bende de problem var belki de atılgan biri değilim çalışırken arayayım arada fotoğraf atayım o deyince atıyorum belki bende de problem vardır o ortamı bana sunmuyor sunsa doğru düzgün mesajlaşma bile olmuyor bir yaneyazana kadar saatlerce bekliyorum çalışıyorum diyor da birkaç kere o kadar da bisey yapmıyorum demişti yoğun olduğu zamanlar oluyordur illaki ama hep değil
Soran1 yılYeni yeni alışıyoruz zamanla geçeceğini umut ediyorum evet üzerine fazla düşüüyorum galiba bunu kendisi de söylemişti
- 1 yıl
İlişkinin başında göstermediği özeni, zaman geçtikten sonra hiç göstermez. Hele ki erkek yani. Bir kızı beğenecek, bak aşık olacak bile demiyorum, beğenecek ve ona saatlerceee mesaj atmayacak da telefonu da hemen kapatacak. Kendini kandırma. Bu yazdıkların çok net işaretler. Burada bir erkeklerden biri de sana yorum olarak çocuk seni seviyordur, gerçekten yoğundur vs. demez. Diyen çıkarsa söyle bana. Olamaz öyle bir şey. Erkek çünkü bellidir yani ne yapacağı. Sana bir hissi olsa, iki eli kanda olsa o kadar bekletmez, yazar ve arar. O sana alışmıyor, sen ona alışıyorsun.
Yol yakınken dönmeye bak derim. Müthiş bir üzüntü ve hayal kırıklığı görüyorum senin için. Bence o başkasını bulduğu anda gidecek zaten şu durumda. Üzgünüm.
Soran1 yılZamanında yaşadığı olumsuz şeyler var diyorum ki korkuları var zaten duygusal birisi korkuları var yanında oluyum ki güvenene kadar bazı şeyler olana kadar aslında hep guzellikle merhametle yaklaşıyorum ona
Soran1 yılÇok büyük bisey yaşamış bu belli de fazla açmıyor özet halinde biliyorum korkuları hala var
Soran1 yılKaç yaşına gelmişiz ciddi düşünüyor buna eminim ona kalsa aileler de tanissin ama ben sevgisinden emin olmadan yapmak istemiyorum sadece sabrediyorum elimden suanlik o geliho
Soran1 yılBelki biraz daha sabredince olacak diyorum eskisi gibi davranmayicam nasıl davranmaliyim mesela tam olarak kendimi tamamen mi çekmeliyim azar azar mı kendimi çekince sanki daha üzerime düşüyor gibi ona xuna şuna kızdım demiyorum bu sefer tripci oluyorum her şeye trip atan biri oluyorum
- 1 yıl
Ya gerçekten sana daha diyecek sözüm yok. Hepsi yukarda yazıyor, bakarsın istersen.
Soran1 yılNe yapayım peki ne yapmam lazım 😔😔
Soran1 yılÖyle kolay olmuyor hayatımda ilk defa birisiyle denedim çevremde öğrendi bırakmak öyle kolay olmuyor ve gerçekten sevdim onu😔😔
- 1 yıl
İyi, git kendi kendine korkuları var bilmem ne diye diye iyileştirmeye çalış onu. Anne gibi psikolog gibi uğraş boşuna. Kendi kafanda temize çıkar. Sevgiliyiz, her şey düzelecek diye dolaş ortalarda.
O da sen bunları yaparken kendisini peşinden koşturacak birini bulup düşsün peşine. Bak nasıl yok oluyor o korkuları bir anda. Nasıl müsait oluyor yazışıp konuşmak için.
1 yılÖncelik sorunu önemli bir etkendir. Eğer kız, erkeğin hayatında sevgi dolu bir öncelik değil de arka planda bir yerlerde kalıyorsa, bu durum doğal olarak zaman ayırmamasına neden olur. Diğer yandan, bazı erkekler duygularını ya da hayatlarındaki yoğunluğu doğru şekilde ifade edemediği için, yanlış anlaşılma korkusuyla uzaklaşır. Bunun yanı sıra, ilgisizlik ya da duygusal soğuma da bir etken; belki de hisleri eskisi kadar güçlü değildir ama bunu açıkça dile getirmekten çekiniyordur. Tabii bazen de gerçekten yoğun bir hayat ya da stres nedeniyle dikkatini sevgisinden başka şeylere kaydırıyordur Ancak her ne sebeple olursa olsun, sevgi emek ve zaman ister. Zaman ayırmamak, sevginin derinliğini sorgulatır
05 Yorumla
Soran1 yılMerhaba yeni tanıştık 3 aydır görüşüyoruz yeni böyle olmadı başlarda yine bi tik daha iyiydi sanki ama son zamanlar da tabi böyle eskiye nazaran hepten ilgisiz bence çünkü önceliği ben değilim başka işlerini hallediyor en son bana zaman ayırmaya tercih ediyor bu bazen çok bunaltıcı oluyor akşama kadar bekliyorum bide gecehe kadar beklemek ruhumu yoruyor aşırı özlüyorum
Soran1 yılO yazmadığı aralar da bana güzel sözcükler yazmasını üzerime düşmesini isterdim amayapmiyor acele gitmemeye çalışıyoruz ama bu sefer de güzel sözler duymak istiyorum bana güzel şeyler söylesin en azından gün içinde yazamadigi zamanlar da ruhumu oksayacak şeyler yazsin ki mutlu olayım istedim ama yapmıyor onu da
- 1 yıl
İşleri yoğunsa normal. Sen sorduğunda ne cevap veriyor? Cevabına göre tepkini belirle.
Soran1 yılBazen kızıyor abartma diyor bazen anlıyor ortaya karışık aslında ama genellikle herkes sevmiyor demiş 😔😔
- 1 yıl
İşleri yoğunsa normal. Sevgisizlikle ilgisi yok
Gizli Üye(30-35)1 yılBöyle erkekten uzak dur derim. Eşimde aynıydı ama evlendikten sonra her sorunda kaçtı sorumluluk almadı. Birkaç saat önce bu ha ile halimle ağladım ama umurunda bile olmadı. Seven erkek vakit ayırır emin ol. Eski sevgilim gözümün içine bakardı her dakika arardı görüntülü görmek isterdi, her gin görüşmek isterdi, görüşmediğimiz zamanlarda hep özlediğini söylerdi ve nöbetlerimde yalnız bırakmazdı. Onun o iletisini sevgisini o kadar özlüyorum ki. Bin pişmanım eşimle evlendiğime. Belki bazı huyları güzel ama bana asla değer vermiyor. Değer veren seven erkek ilgisiz bırakmaz. İş güç yorgunluk bahane değil. Bende yoruluyordum çalışırken ama onu görünce geçiyordu. Kaç kurtul seni seven insanla birlikte ol
02 Yorumla
Soran1 yılBazen diyorum ki ben mi acaba sevgi mi göstermiyorum yapamıyorum yoksa onda mi sıkıntı var gerçekten nerede sorun var anlamıyorum benimle olmayacağını mi düşünüyor onu da çözemedim bak erkekler varya gerçekten buldum dediği kadına kul köle olurlar bence tam bana göre dedikleri kadına artık böyle düşünüyorum adam beni o kadar sevmiyor belli yani ona sürekli bunu söylemek istemiyorum şahsen ki onu kabullenmesin diye hani ben düşünüyorum balık burcu duygusal şey acaba diyorum benden mi bekliyor anlamadım ki ben ben mi yapıp edeyim istiyor gerçekten çözemedim ama ilişkinin başında insanlar erkekten bekler yani alışma süreci olur ki kadın da alisin üzerine düşsün elimde tutmayı beceremiyorum diye düşünüyorum kendi kendime hakimiyet kuramıyorum diye kendimi suçluyorum
Cevap sahibi1 yılYa sende sıkıntı yok bunun sevgiyle de alakası yok. Erkek birini elde edince değersiz oluyor ama tabi içinde varsa iyi yetişmiş biriyse asla öyle davranmaz hep el üstünde tutar. Birazda yetiştirme tarzı ve içinde bulunduğu durumdan kaynaklı. Sevginin önemini bilen erkek doğru kadını bulunca ilgili insanı bulunca asla kaybetmek istemez. Ama bazıları da benim kocam gibi kıymet bilmez. Ama sana söylediğim gibi asla böyle biriyle devam etme hep ilgi beklemek zorunda kalırsın üzülürsün. Ya beklentin olmayacak buna kendini alıştıracaksın ya da yol verip kendine değer veren biriyle olacaksın. Ha bir de bir ilişkiye başladığın zaman sen kendine değer vereceksin yoksa onlar sana vermez. Önce sen kendini seveceksin sonra onlardan bekleyeceksin
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
22
Cevap
17Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı. Onu asla neden benimle konuşmadın ya da sorgulama
Şöyle yap o yazmıyor yaa sen de yazma sesizce bekle onu ta ki o yazana kadar yazdı mi aşırı normal davran vallaha kusura bakma sana yazamadım de suçu kendi üzerine al o sanıyor ki sen ona kızıcaksın niye yazmadın falan ama ters köşe yapinca tam anlamı ile nasıl diyecek niye kızmadın falan 😅😂😂
Çok ise yarıyor04 Yorumla
Soran1 yılEn kötüsü şu an hayatında biri olacaginan şüphem var😔
Soran1 yılCanım sevgilim evli değilim ben
- Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
1 yılSevmediğini göstermek için daha başka bir şey yapmasına gerek yok. Değiştirmeye çalışmayın, sitem etmeyin işe yaramaz. Seven insan zaman ayırır, boş zamanını doldurmaz...
31 Yorumla
Soran1 yılSevmiyorsa seviyor gibi davranmasın insana ümit vermesinler
- Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.
1 yılAksine erkek seviyor ise zaman ayırır ayırmıyor ise sevmiyordur önemsemiyordur insan sevdiğini merak eder onla vakit geçirmek güzel anılar biriktirmek ister..
03 Yorumla
Soran1 yılYüz yüze buluşunca böyle değil ama çok ilgili
- 1 yıl
Çıkarı vardır da ondan seni oyalıyor
Soran1 yılNe cikari mesela
- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
u 1 yılAyırmazsa kesinlikle sıkıntı vardır sevmiyordur seven insan her halükarda sevdiğine zaman ayırır sevmiyorsa sallamaz bence...
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 64,5b cevap paylaştı. Seven sevdiğine zaman ayırır ayırmıyorsa sevgisinde şüphe vardır
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 42,9b cevap paylaştı.
1 yılSevmiyordur vakit geçirmek için beraberdir gadası
12 Yorumla
Soran1 yılEvlenecekyaştayız cocuk değiliz ki
- 1 yıl
Demek ki sorun var ortada
- Aşk İlişkileri konusunda 261,6b cevap paylaştı.
u 1 yılSevmediğini göstermek içi
00 Yorumla
1 yılTekrardan buluştuğunuzda onunla açık açık bunları konuş belki bir derdi var belki bir korkusu var belkide istemiyor her şey olabilir normal bir davranış değil olmadığı kesin zaten ama sakin bir şekilde yap bunu tabi sonra bakarsın ona görede davranırsın artık kanka
05 Yorumla
Soran1 yılİstiyor da nasıl istemek bu ben anlamadım gerçekten insan biraz zaman ayırır ya
Soran1 yılO kadar ilgisiz ki
Soran1 yılMesaj atarım işine gelince anında yazar gelmezse yazmaz
- 1 yıl
Kaç yaşında bu şahıs
- 1 yıl
Sorsana kendisine ne yapıyormuş bütün gün de yazamıyor
1 yılSeninle konuşmak, vakit geçirmek keyif verse asla sesinden sıkılıp, kapatmaya çalışmaz. Bir insan iş, okul hayatı belki yorgun olabilir ama hayatında biri varsa şayet ona bir zaman dilimi ayırır tatlı tatlı sözler ve sohbetler edilir. İnsan sevdiğinin sesinden saatlerce bıkmamalı, hatta duymak istemeli. Yorgunluk vs. bahaneleri varsa hiç inanma o bahanelere de tavsiyem. Biraz gözden geçirilmesi gereken yerler var iletişim konusunda.
00 Yorumla
1 yılSözlere değil icraate bakınca doğruyu görürsunuz
O yüzden bakmakla görmek arasında fark var sen göremiyorsun155 Yorumla
Soran1 yılGörmek istemiyorum belki de 😔😔 çok BUNALDIM GERÇEKTEN
- 1 yıl
Ee o zaman neden hayatında yük olarak yaşıyorsun
Soran1 yılAma kendimi geri çektiğimde bunu ona söylediğimde üzerime düşüyor ya da abarttigimi söylüyor
- 1 yıl
Bu sevdiği anlamına gelmiyor. Demek ki sen gitmek istediğinde o hiç olmayan vakit birden olabiliyormus
Soran1 yılMesela akşama kadar konuşmuyoruz yazıyor 9 da bana hadi konuşalım demeye başlıyor
Soran1 yılYa da 10 da
Soran1 yılKonuşup hemen yatıyor uykum var feyip kaçıyor
- 1 yıl
Ee ayrılalım dediğinde günün her vakti vakti oluyor ama değil mi
Soran1 yılAyrılalım demiyorum da kızınca cekiduzen veriyor kendisine
- 1 yıl
Hickimse değişmez sadece menfaati kadar rol yapa
O yüzden boşuna umutlanma çeki düzen vermek falan değil o sadece seni manuple ediyor.
Soran1 yılMenfaati ne olabilir ki evlenmek
- 1 yıl
Orasını sen düşün bul
Soran1 yılCnsllik mi
Soran1 yılYa elimi tutmak falan istiyor da ondan da ne gibi menfaati olacak ki
- 1 yıl
Buluşmalarinizda yakınlasma oluyor mu
- 1 yıl
Ya işte asıl amacı cinsellik. Ve siz de Red ediyorsunuz o da ilgi göstermiyor hala anlamamak için uğraşıyorsunuz
Soran1 yılHayır kendime dokundurtmuyorum en son bulusma da dibime kadar geliyordu hep ben kaçtım arabada giderken elini ayağıma falan götürmeye çalışıyordu izin vermedim elimi öpmek istedi izin vermedim en küçük şeylere de izin vermedim ama onun zorla yanasmasindan bazen korkuyorum tabi o yüzden son buluşmada kafama dank etti daha tenha yerlere gitmem onunla
Soran1 yılBir kere gittik zaten
- 1 yıl
İşte istediğini alamıyor o yüzden ilgisiz şimdi daha iyi anlıyor musun
Soran1 yılİstediğini alınca ilgili mi olacak yani
Soran1 yılHer akşam mutlaka elini tutayım sarılayım bir kere de olsa yatağından öpeyim diyor
Soran1 yılAma düşünüyorum insan sevdiğine gerçekten dokunmak istiyor masumane geliyor günler
- 1 yıl
Yoo şu anki durumdan çok daha ilgisiz olacak
Soran1 yılBunlar
Soran1 yılAma insanlar sevdiğinde sarılmak elini tutmak istemez mi ben tecrubesizim karşımdaki erkeğin niyetini pek anlamıyorum
Soran1 yılHani cinsllk neyse de mesela sarılmakta ne var diye düşünüyorum bilmiyorum
Soran1 yılAma yinede yaptırmadım tabi yapmasına izin vermedim
- 1 yıl
Bak sevdiğini öpmek sarılmak zaten olması muhtemel duygular çok normal
Ama erkek istediğini alamıyor senden o yüzden de ilgisiz hala bunu anlamak kabul etmemek istiyorsanız siz bilirsiniz
Erkekleri siz mi daha iyi tanırsiniz biz mi
Madem masum geliyor sevdiğine eminsin o zaman ona inan. İşi vardır müsait değildir akşamda yorgundur. Sorgulama şüphe etme kabullen ve hayatına bak
Kararını kendin vereceksin
Ve herkes kendi tercihlerinin bedelini öder
Soran1 yılNeden asabi yaklasiyorsunuz ben tecrubesizim nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum niyetini anlayamiyorum daha önce ilişkim olmadığı için burada suçum ne siz erkekler bizi şuna alıştırdıniz sizin için demiyorum ama seven sevdiğinin elini tutmak ister dokunmak ister hep böyle aşılandi kadinlar da bunu sevgi sanıyor hem sizde dediniz yaa öpmek sarılmak muhtemel şeyler ve çok normal istediğini alamıyor bu yüzden ilgisiz dediğin kısmı anlamadim neyi alamadığı için kendime dokundurtmadigim için mi ilgisiz yoksa başka amacı mi var
Soran1 yılYa işte gün içinde doğru düzgün mesajda yazmıyor akşam arıyor o kadar o da biraz konuşuyoruz uykum var deyip yatıyor hemen
Soran1 yılBen kızınca duruluyor ben ses cikarmayinca simariyor
Soran1 yılÇok yüz vermiş de olabilirim çok tamah ediyorum
- 1 yıl
Amacı masum sevmek falan değil diyorum işte amacı menfaati el ele tutuşmak falan da değil
Arabayla ıssız yere neden götürüyor sence bir düşün
Açık açık yazıyorum umarım anlarsın
Seni becermek istiyor. O yüzden ıssız yere götürüyor sende Red ettikçe duygusal oynuyor. Seni kandırıp yatağa atmak amacı başka bisey bekleme
Başka da tek bir kelime yazmayacağım aynı şeyleri yazmaktan sinir oluyorum
Anlayana kadar tekrar tekrar oku. Beni yorma lütfen
Soran1 yılİlk kez götürdü uzun süre görüşememiştik şey dedi hep bu sefer bulusurken sadece 1 kere sarilicam ya da 1 kere yanağından öpeyim başka bisey istemiyorum falan dedi bende o zamanlar da izin vermedim çok özlemişti ben yatağa girecek biri değilim yaşantımi görüp biliyor asla böyle biseyin olmayacağını da fazla istekli biri bunun farkındayım bu yüzden zaten korkuyorum beni sevmeyip sadece o şey için evlenmek isterse diye
Soran1 yılAnnemle tanistircam çok istiyor mesela kendi ailesinden birisiyle tanıştım mesela
Soran1 yıli yatağa atmak istediğin tam olarak nereden çıkardın
Soran1 yılErkek egosu işte biri ayağınıza gelip yardım isteyince aynen bu şekil oluyorsunuz😅
- 1 yıl
😂😂 Ya erkek egosu ile alakası yok bak yine başından anlatıyorum hemde Bilale anlatır gibi
- 1 yıl
Bak sen sikayetci olduğunda ilgi gösteriyor. Normal de güya vakti yok. Ama sen şikayet ettiğinde vakit buluyor düzeltmeye çalışıyor gibi gösteriyor. Sonra sen normalleşince yine maskeyi çıkarıyor gerçek yüzünü gösteriyor
Yani kısa ve öz menfaati cinsellik olmasa, masum sevgi aşk olsa her türlü vakit bulur. Sadece senin ona ulan duygularni biliyor seni elinde tutmak için sen şikayet ettiğin anda ilgisini gösteriyor - 1 yıl
Bu onun sana duygusu olmadığını sadece cinsellik için sana duygusal oynadığınin kanıtı.
Ailesinden biriyle tanıştirmasi senin ailenden biriyle tanışmak istemesi de bunlar ciddi olduğunu sevdigini göstermez tek basina
Adam seni umursamıyor sen hala bu ilgisizlik içinde kendine duygusal bir pay çıkarmaya çalışıyorsun - 1 yıl
Sana da bak annenle tanıştım ciddiyim artık kendini kaçırma benden sevgililer arasında böyle öpüşmek sevişmek normal diye söyleyecek sonrasında.
Ama işte sen hala ona bunu yakıştırmıyor ve kabullenemiyorsun.
Su an böyle ilgisiz olan şikayet ettiğinde düzeliyor imajı veren biriyle evlendiğinde ne olacak bir düşün
Hic umursamayacak
Soran1 yılNeden umursamaz çünkü gerçekten bulduğuna inanmiyor çünkü istedigi profil ben değilim
Soran1 yılBen artık böyle düşünüyorum
Soran1 yılErkekler bulduğunu dusundugu kadına böyle yapmazlar
Soran1 yılDört elle sarılırlar yeterince güzel de değilim zaten
Soran1 yılAnlamadığım dışarıda benden daha seyli kızlar var neden benimle yaşamak istiyor bunu ben kendimi öyle şeylere karşı tutuyorum bununda farkında neden öyle kızlar değil de ben o zaman
Soran1 yılBunu yapmayacagimi bile bile neden bu amaçla yaklaşıyor dışarıdan öyle imaj vermiyorum
Soran1 yılMoralim hiç iyi değil
- 1 yıl
Bak hala dışarıda daha iyi kızlar var diye kendine duygusal bir pay çıkarmaya çalışıyorsun
Soran1 yılDaha iyi kızlar değil bu yolun yolcusu rahat kızlar istediğini alacağı kızlar demeye çalışıyorum
Soran1 yılSende amma kasvetlisin
- 1 yıl
Size mutluluklar anlaşamıyoruz.
Sen hayatına bak bende hayatıma
Soran1 yılTamam
Soran1 yılIki yardim ettin çok geldi 😅
Soran1 yılNeyse sagol
1 yılDeğer vermediği, sevmediği içindir. Seven erkek böyle davranmaz bence
21 Yorumla
Soran1 yılYapma yaa 😔
Gizli Üye(30-35)1 yılÇünkü kadınlar huzurlu ilişki istemezler. Erkekler bunun farkında olduğu için kadınlara yüzde yüz güven vermiyor ve haklılar.
Eğer erkek kadına yüzde yüz güven ve şefkat verirse bitmiştir geçmis olsun
01 Yorumla
Soran1 yılNe alaka ya
1 yılSevdigi kıza iki eli ka*dada olsa zaman ayirirlar erkekler
Bu arada rica etme sende son soruma yorum yapabilir misin010 Yorumla
Soran1 yılBilmem artık anlayamadim çok ilgisiz bana
- 1 yıl
Yani kalbini kırmak istemem ama sevmiyordur seven erkek seni şüphede bırakmaz netten belli eder kendini
Soran1 yılAkşama kadar doğru dürüst yazmıyor aramıyor sadece 1 saat o kadar
- 1 yıl
Kendini yıpratma yol ver ona sana değer verecek el üstünde tutacak birini al hayatına. Senden bi dk bile haber alamasa merak edecek arayacak gerekirse kapına gelecek birini boş ver bunu sen
Soran1 yılAslında o da öyle ben birkaç saat yazmayınca tekrar yazıyor bana nerdesin falan diyor merak edip arar hatta gel desem gelir bile kapıya birkaç kere çık dışarı geleyim demişti de ailemden dolayı gel demedim öyle şeyleri var
Soran1 yılAma çalışırken bana o kadar az yazıyor ki birkaç kere de demişti ki ağzında kaçtı pek bi şey yapmıyorum iş yerinde
Soran1 yılAkşam konuştuk diyelim 1 saat dolduğu gibi uykum var uyuyayım artık falan demeye başlıyor
Soran1 yılHani sanki öylesine konuşuyor gibi
- 1 yıl
Bak kendin bile söylüyorsun bence sen boş ver bu çocuğu hayatına bak. Sen çok değerlisin bu değerden taviz verme
- 1 yıl
Her şey gönlünce olsun ❤️
1 yılmuhtemelen senden sıkılmış ki tek sen sevgilisin o degil
06 Yorumla
Soran1 yılSıkılması için daha yeniyiz
Soran1 yıl4 ay oldu olacak
- 1 yıl
istekleri olmuyorsa normal
Soran1 yılNe istekleri
- 1 yıl
bos vwr burdan deylari konusmam
- 1 yıl
Cinsel istekten bahsediyor yüksek ihtimalle.
1 yılondan vazgeç ve her şeyi anla diye yapıyor bence bırak gitsin o bir süre sonra geri döner pişman olur eğer üzülürsen zaman geçtikten sonra bunun için mi üzülmüşüm dersin daha iyileri var önüne odaklan ve onu sil
02 Yorumla
Soran1 yılYeni tanıştık zaten vazgeç diye de yapmiyordur yaa :(
Soran1 yılBırakmak isteyince korku sarıyor
Seven sevdigine zaman yaratır zamanım yok diye bir şey yok, çalışıyorsa lavaboya diye çıkıp 2 dk sesini duymak için arar
24 Yorumla
Soran1 yılBence de öyle bana demişti sen ara işte konuşuruz falan bende aramiyorum aslında
Soran1 yılArada arayıp kendimi hatirlatmak gerekiyor bu zamanda erkekler hep kızlardan bekliyor çünkü
- 1 yıl
He kızım ara tabi ara. Sen erkek ol o kadın olsun. Sonra ağlama arkasından ama. Hey Allah'ım ya! Hâlâ ariyim de kendimi hatırlatayım, benden bekliyor diyor. Delircem!🤦🏻♀️
Soran1 yıl@SheWolfSea yok aramak yok enayi değilim haklısınız
Gizli Üye(30-35)1 yılEvlenecek yaştayız derken?
Yaşlar kaç
030 Yorumla
Soran1 yılBen 26 o 29
Cevap sahibi1 yılHala çocuk
Cevap sahibi1 yılYani hareketleri ergence bu yaşta daha olgunladamamus oluyolar erkeklet
Soran1 yıl29 yaş diyorum ya 29 şaka mi 😅
Soran1 yılBiz böyle yaptıkça rahatlik yapıyorlar hep ufaklar yok kafaları geri falan
Cevap sahibi1 yılSaka degil gerçek. Ozmn bırak onu olgununu bul 26 yaş olgun erkekler de var
Soran1 yılÇok üzülüyorum artık ya
Cevap sahibi1 yılÜzülme sana erkek mi yok sktr et şunu
Soran1 yılYok ya bana erkek yok gerçekten
Cevap sahibi1 yılNe demek yok
Soran1 yılYok ya onu da zar zor buldum
Cevap sahibi1 yılOzmn süründür
Soran1 yılNasil surundurucem
Cevap sahibi1 yılUmursama.
Cevap sahibi1 yılBenim de böyle aşırı duygusal anlarım oluyordu bir dönem. Hatta çok çocuk ve hassas bir yapım vardı. Ne zaman ağlak olsam, böyle sarılmak istesem sevgilim bir kere falan sarılıyordu. Bir daha soğuk yapıyordu.
Sonra biraz daha olgunlaştım. Duygusallığımi üzerinden attım. Ve doğal olarak o günum güzel gecmisse sevgilime sarılma, sirnasma ihtiyacı duymuyordum. Hatta ona sarılmak çok gereksiz geliyordu. Fakat bu sefer o üstüme düşmeye başladı. O benimle muhabbet açmaya çalıştı. Bn yüzümü eksitihordum çnkü muhabbeti boş geliyordu. Sonra daha ilgili davranmaya başladı falan.
Cevap sahibi1 yılSonra da sürekli sövdüm ona. Beni engelliyor. Sonra engelleri geri acıyor yazmamı bekliyor. Ben yazmıyom. En sonunda dayanamayıp özledim falsn diyor
Soran1 yılKaç YAŞINDASINiz siz
Soran1 yılNe demek istedin bu paragrafta tam anlayamadım ama
Cevap sahibi1 yılO 29 yaşında
Cevap sahibi1 yılYani bn çok duygusal olduğumda, ve sevgilimle çok vakit gecirmek istediğimde ters tepiuordu benden soğuyordu
Soran1 yılBurçlarınız ne
Cevap sahibi1 yılDaha sonra ben ondan soğumaya başladıkca o benle muhabbet etmeye başladı. Daha çok ilgili dacnranmaya başladı. Ben de küfürler ettim ona.
Bana kızıp her yerden engelliyor sonra geri acıyor. Uzun bir süre sonra dayanamayıp yazıyor.
Soran1 yılKüfür etmen olmamış bence yaa
Cevap sahibi1 yılO yay galiba bilmiyorm tam
Cevap sahibi1 yılHak etmişti. Ndjdjdjdiid
Soran1 yılYani kısacası şey diyorsun kendini geri çek
Cevap sahibi1 yılEvett
Cevap sahibi1 yılKendi kendine uzulceksen üzül. Onun bilmesine gerek yok. Belki sen de istediğini alamayınca (sevgi, ilgi, şefkat) ondan soğursun ilerde.
Soran1 yılCok üzülüyorum artık katlanamiyorum boğuluyorum
Cevap sahibi1 yılOf ya üzülme
1 yılSevdiği kıza zaman ayırır sevmediğine bahane bulur
12 Yorumla
Soran1 yılKalbim kırıldı sağ ol ya
- 1 yıl
Maalesef gerçekleri söyledim ben bıraktım bu ilişki olayı bende bitti italya turu ile hayatıma yeni bir yön verdim ve daha da çok ülke gezeceğim
Gizli Üye(36-45)1 yılSevdiği şeyler sıralamasında listenin başında değilsindir..
00 YorumlaBaskası vardir askim kafani yorma onun icin🩷🌸
00 YorumlaSevmediği için
12 Yorumla
Soran1 yılDaha beter oldum bu yoruma
Gizli Üye(18-24)1 yılya aklinda baska biri vardir ya da yaninda :) en kralini yasayip tarihe gomduk
01 Yorumla
Soran1 yılNasil yani
1 yılYa o erkek yilllarca beklediyse 1 mesajını
02 Yorumla
Soran1 yılNe alaka
- 1 yıl
Alakası çok
Sevmediği için
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 512 cevap paylaştı. Karısı izğn vermiyor olabilir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılSevmiyorsa zaman ayırmaz net
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bırak onu bence. Böyle ömür geçmez
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılSeven ayırır canım ya
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılSevmiyor çünkü
02 Yorumla
Soran1 yılHerkes sevmiyor yazmış yaa
Soran1 yıl2 aydır beraberiz zamanla sever mi ki
Gizli Üye(25-29)1 yılSevmediği için
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılİnsan sevdiğine zaman ayırır sevmediğine ayırmaz.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
1 yıldeğer vermiyordur
12 Yorumla
Soran1 yılBencede de
Soran1 yılO da sevmekle alakalı
Sevmiyodur
11 Yorumla
Soran1 yılSert oldu
- Aşk İlişkileri konusunda 20,6b cevap paylaştı.
1 yılSeven ayırır sevdiğine emin misiniz
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. vakti yoktur
03 Yorumla
Soran1 yılGünün neredeyse tamamında vakti yok
Soran1 yılHayır bana bikac kere kendi ağzıyla dedi çok bisey yapmıyorum diye
1 yılElbet vardır bi sebebi sebepsiz olamazzz
00 Yorumla
1 yılEvlenmeyi bekler
00 YorumlaBizene
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSevgilin mu?
01 Yorumla