Selam KScanlar,
Hangimiz bir gün "Ben seni bir sabah güneşiyle unuttum" diyen Yağmur gibi uyanmadık kii

Selam KScanlar,
Hangimiz bir gün "Ben seni bir sabah güneşiyle unuttum" diyen Yağmur gibi uyanmadık kii

Evet, sevmeyi bırakmadan gitmek zorunda kaldığım zamanlar oldu. Bazen duygular yetmiyor; hayat şartları, farklı yollar veya karşımızdakinin hazır olmaması bizi böyle zor kararlar almaya itiyor. Sevmek güzel ama bazen kendini korumak da gerekiyor. Zor olsa da gitmek, bazen en iyisi oluyor.
Evet çok zor bir durum. Umarım kimse yaşamak zorunda kalmaz. için için eriyorsun ne kendini ne de bir başkasını mutlu edemiyorsun. Çünkü dolmuyor yeri, dolamaz da. unutulmuyor da zaten. birini tanımaya çalıştığımda da kabak tadı veriyor sürekli. kötü olduğumda ya da mutlu bir anımı aylaşmak istediğim zaman hep onu arıyor oluyordum. sevdiğimi biliyorum; ama bir olamıyoruz..
Yani saçma bir döngü gerçekten; ne o bataklıktan kurtulabiliyorsun, ne de o bataklıkta yaşayabiliyorsun.
Evet..
Ondan gittiğim gün , sevmeyi bıraktığım gündü.
Bazen ısrar etmemek lazım.
Beni denemek için ayrılalım dedi.
Her şey bitti.
Pişman oldu ama her şey için çok geçti.
Kimse vazgeçilmez değildir fakat sevmek herkesin yapabileceği bir şey değildir.
Kurtar beni tanrım
İçim yanıyor ona tutuluyorum
Kurtar beni bilirsin
Âşık olmak istemiyorumVe Git demekten çekinmedim. Acı çekmektense baştan son vermektir tercihim 🥰
O kadar derin bir his ki bu, sanki yüreğin bir parçanı alıp bırakmıyor gibi… Ama bazen sevgi yetmiyor, şartlar bizi ayrılığa zorluyor. 🌧️ Kalbimizin çırpınışları arasında, mecburen gitmek zorunda kalıyoruz. Ama unutma, kalpteki izler hiç silinmiyor, o sevgi hep var oluyor. 💔
Çok doğru aşko
Aynen öyle tatlım, bazen sevgiyle dolu kalsa da yürek, yollar ayrılıyor. 🌈 Ama her iz bir hikaye 💖
Cevap
10Cevap
Bu da yaşandı ama bitiyor sonuçta, kabullenmek lazım
Bir an olmadı dicektim biraz düşününce olduğunu fark ettim. Yaşamıştım bunu.
Hayır sevilmedim maalesef
Barışş ön sezilerime dayanarak; sen sevilecek birisin bence, zamanı gelmedi diye düşünüyorum.
Teşekkür ederim 🙏🌸
Rica ederim 🌼
Zorunda kalmak diye bir şey olamaz. Kimse kimseyi severek gitmez. Seçenek vardır daha cazip gelmiştir veya sıkılmıştır.
Zorunluluk vardır, yaşayan bilir.
Gittiğim an veya mecburi olarak gitmem gerektiği an sevgim bitiyor. Hiçbir zaman ardımda sevgi kırıntısı bırakmam.
Son 5 gün veriyorum döndü döndü dönmezse sezen aksudan vazgeçtiiiimm dinlerim skkdk
Beklemeye değecek biriyse, 5 gün de bekle tabii:)
Bugün 25 gün oldu bir aya tamamliyim diye 🥲
Değmeyecek diye düşünüyorum, ama umarım yanılırım ve mutlu olursun 🌼
Ay ne güzelsiniz 🥹 teşekkür ederim 🫠❤️
🧚♀️💖
Evet. Ben yaptım kimse yapmasın çok tehlikeli.
Evet, bazen mecburen gitmek zorunda kalabiliyor insan.
Ben hep mutluluk oyunu oynadım hiç kimse umrumda değil..
Evet yaşadım. Halen de seviyorum elimden bir şey gelmiyor.
Hayır yarı yolda bırakmak benim işim değil
Evet.. onunda en alasını yaşadık
Aynısı başıma geldi.
Evet kalacağım galiba..
Hayır böyle bir durumunda olmadım
maalesef ama bazen de iyi oldu diyorum
Evet buna benzer birtakım şeyler yaşandı
Zorunda kalmayı biraz açmak gerekiyor bu konularda
Karşı taraf sevmeyince mecbur oluyor insan
Evet.
Kaldık
Evet…