Prenses bi sevgilim var ne yapmalıyım?

Yani şöyle ben konuşma başlatmazsam günlerce yazmayabilir bazen uzak yerlere aile gezmesine vs gittiği zaman gün boyu beni unutur yazarım bakmaz baksada saatler alır saatler derken az düşünmeyin yaklaşık 6-7 saat bakmaz sonrada işim vardı görmemişim özür dilerim der bişiyi yapmamasını söylediğim zaman bunu illa çok sert bi şekilde söylemem gerekir ben tiki olan bi insanım ve gıdıklanmak beni güldürmüyo aksine canımı yakıyor bu yüzden ona çoğu kez yapmaması gerektiğini hoşuma gitmediğini söylememe rağmen yapıyor hiç özgüveni yok ve fazla pısırık yani birisi bana laf attığı zaman ne diyon sen falan diyemiyo genelde ben kendimi korumaya alıyorum ben tepki veriyorum karşıdaki laf atan bireye sadece bakıyo sonrada sana laf atan olursa döverim işte diye şeyler söylüyo lafta var ama icraate gelince hiçbişi yok mesela kavga ettiğimiz zaman mesajlarına bakmıyorum belki kendini affettirmek ister uğraşır beni küs bırakmaz diyorum ama yok abi ya adam oyun oynuyo falan yani yani şahsen empati yapıyorum öyle bi durum olsa ve mesajlarıma bakmasa ben ararım küs bırakmam sorun neyse çözelim derim bide gene ben ona dargın veya küs olduğumuzda falan arkadaşlarıyla gezmeye gidiyor ben öylece acaba arayıpta bana iki güzel laf söylerde gönlümü alırmı diye bekliyorum naz yapıyorum yani bi güzelim dese hemen affetcem mesela dışarı falan çıkıcaksak çağırmışsa gelmicem ben gibi şeyler söylüyorum tamam senin kararın diyo bana hiç uğraşmıyor kendini fazla düşünüyor yani bir yere gitmiş oluyor ama o günde böyle kırk yılda olmuş bi konser oluyor bende gitmek istiyorum ama başka gidiceğim biride yok işte çok yorgunum falan diyor anlıyorum dinlenmek isteyebilir ama hep böyle her dışarı çağırdığımda hava sıcak yorgunum yarın çıkalım gibi şeyler söylüyo kendiside çağırmıyo genelde böyle buluşma etkinlik gibi şeylerin hepsini ben planlıyorum bi günde aşkım hadi dışarı yemek yemeye çıkalım dediğini duymadım ben merkeze uzak bi yerde oturuyorum ve merkeze gitmem en az 30dk falan ben o kadar yol gidiyorum arıyorum nerdesin diye beyefendi daha evden çıkamamış ya ben fazla erkek gibi fazla sert yetiştirildim ya da sevgilim gerçekten prenses trip atarsın anlamaz gönlünü almaz korkak pısırık bişi hiç ince düşünemez plan yapamaz beceriksiz gerçekten bazen ilişkide kendimi annesi ya da erkek rolünde hissettiğim oluyo ondan çok şey yapmasınımı bekliyorum?

Güncellemeler
10 ay
Bu konuyla ilgili çok kez onunla konuştum kendimi ifade etmeye çalıştım tamam özür dilerim falan demesine rağmen aynı şeyleri yine yapıyor
Prenses bi sevgilim var ne yapmalıyım?