Güncellemeler
1 yıl
O kadar prenses ki birkaç gün hastaydım pek sesli konuşamadık aradığımda beni özledin mi diye sordum senin beni özlemen lazım ben zaten hep buradaydım dedi😂
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Tartışmalarda haklı bile olsam hep ben özür diliyorum asla özür dilemeye yetemiyor canı sıkılınca görüldü yapıp kaçıyor çok çabuk geriliyor bir de utanmadan tehdit eder gibi bak ben gerilmeye başladım diyor bazen şakasına kıskançlık yapıyordum bundan da o kadar rahatsız oldu ki sırf bu yüzden tartışma çıkarıp durdu artık bir şey sormaya korkuyorum hemen ben böyle soruları sevmiyorum canımı sıkıyorsun ben gerilmeye başladım kozlarını kullanıyor. Bugün de annem bir konuda çok üstüme geldi dedim sen de biraz dikkat et annen haklı diyor haliyle ben de hoşlanmadım bu tepkisinden sonra da diyor ki bir şey demedim dikkat et dedim sen biraz sakinleş dedi sonra bütün mesajlarıma görüldü yaptı konuşmuyor benimle ve çok eminim bu mesele yüzünden de özür diletecek bana.
Balık burcu erkekleri hep böyle mi olur? Bu prensesle ne yapacağım kızlar yaaa
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
ayrılmayı dene
Seni seviyor ama ağırdan almaya çalışıyor belki idol olarak gördüğü kişi böyle davrandığı için ona çekiyor da olabilir biraz garip.
Bebi sevdiğinden şüphem yok ama idol falan değil, bu adamın karakteri böyle bir şeye taktı mı takıyor ben böyle şeylerden hoşlanmıyorum diye bağırıp duruyor. Geçenlerde yeğenime hediye almak istedi sen zahmet etme biz buradan alırız dedim bunun için bile trip attı inanabiliyor musun? Hevesini kırıyormuşum, küçümsüyormuşum hahah
Neden sana kötü davrandığı anlaşıldı, Bir erkeği sırf iyi davranıyor diye annesi ablası gibi küçümsememelisin yoksa kötü birisine dönüşmemek için verdiği savaşta sizin tabirinizle "Prenses" gibi davranabiliyor çünkü duygularını buna yönlendirmese büyük ihtimalle ya küfre ya da şiddete başvuracak en sonunda da kaybol git diyecek ancak zihninde bir süre daha seni sevmeye devam edeceğinden eminim göstermese bile, Bazı sorumlulukları almasına izin vermelisin hiç kimse karşısındaki kişinin kendisine kardeşi gibi davranmasını çekemez.
Canım kardeşim sen olayı çok yanlış anladın benim sevgilimin düzenli bir geliri yok, çok parası yok. Ben de onun bütçesini düşündüm ki maddi şeylere hiç önem vermiyorum zaten sen zahmet etme, masrafa girme dedim. O da sanki küçümsüyormuşum gibi ya da hevesini kırıyormuşum gibi algıladı oysa tamamen onu düşündüm.
düzelirmi sence
düzelmezse vazgeçicen
Yok bu adamın kişiliği böyle ama şöyle ki her seferinde düzeltmek için bir adım atıyor o an olmasa bile aradan zaman geçtikten sonra hatalarının farkına varıyor, beni mutlu etmek için hep bir şeyler düşünüyor, en azından çaba gösteriyor.
anladım ama sonuç aynı gibi
Okurken bunaldım ilişkiden
seni sevmediğini ne zaman anlarsın
Seviyor aslında bütün hayatı benden ibaret. Sabah uyanır uyanmaz kendi yazdığı şiiri okuyup video atmış bana hep böyle değil yani:)
seviyorsa madem sen bilirsin
Çok olumlu ve çok olumsuz yönleri var ikisi arasında yoruluyorum bazen ama ben de onu seviyorum yorulsam da vazgeçmem