Cok caresiz hissediyorum ve ustumde baski kuruyor ne yapmaliyim?

Ya arkadasimin apartmaninda bir arkadas grubu vardi onlarla oylesine sohbet icin bir grup acmistik gruptan yazisiyorduk falan. Sonra bir tanesi benden hoslanmaya baslamis bana zorla soyletti benden hoslaniyor musun falan diye benim de kafam cok karisikti bir seyler soyledim. Ama sonrasinda ne hissettigime karar veremeyip beni sen zorladin gibi (hoslanma mevzusunda bana zorla benden hoslaniyor musun deyince o an kafa karisikligiyla fena degilsin falan demistim ama yani istemiyorum) bir seyler diyerek reddettim cocugu. Bunlar 2 sene once oldu, biz bu cocukla tesadufen tekrar konusmaya basladik. Konusma bayagi sariyordu ama son 5 gundur falan artik yoruldum istemiyorum konusmayi sabah uyaniyorum yaziyor gece sohbeti kesmezsem 5e kadar sohbet ediyoruz ama ben gercekten biktim. Mesajlarina bayagi gec donuyordum ama son 2 gundur yazmadim bile. Her yerden bir seyler yaziyor e posta atmis kocaman bir paragraf "ben senden ilk zamandan beri hoslaniyordum senin sorunlarini kendi sorunum gibi gordum hep, ama 2 gundur yazmiyorsun bir sey mi yaptim bilmiyorum zaten uyuyamadim da bunu dusunmekten. Telefona bildirim geldigi an sen misin diye kontrol ettim her seferinde de hayal kirikligina ugradim. Sana bir yanlisim oldu mu bilmiyorum ama olduysa ozur dilerim." falan filan bu tarz seyler yazmis, instada surekli benimle alakali notlar atiyor rahatsiz edici gelmeye basladi. Bir tane posta attigim yorumu tutmus bulmus bir muzik grubu hakkinda ne kadar sevdigimden bahsetmistim "cok seviyorum bu grubu" tarzindan, altina "ben de seni cok seviyorum ama mesajlarima bakmiyorsun." Yazmis. Whatsapp, Instagram ve e posta yoluyla bana ulasmaya calisiyor ancak ben konusmak istemiyorum hevesim kacti. Cocukta bir sorun yok iyi biri bir sıkıntısı falan yok ama yoruldum istemiyorum. Bendeki de nankorluk mu bilmiyorum, 2 sene once de ayni sey olmustu yine oluyor iste. Ama bu iliskiyi nasil bitirebilecegimi bilmiyorum. Sevgili degiliz ancak bayagi konusuyorduk yani. Kafam cok karisik surekli oradan buradan bana ulasmaya calisiyor rahatsiz oluyorum, cocugu kiracagim gibi duruyor ama cok da uzmek istemiyorum. Of. Yardim edin nolursunuz

Güncellemeler
10 ay
Bu sefer de Instagram dmden yazmis mesaji acmadim ama "eger benle konusmak istemiyorsan.." diye basliyor. Salmiyor ki. Surekli bir cevap vermem icin zorluyor. Ayrica bu cocuk yazilim okuyor, istedigi gibi wp, Instagram veya google hesaplarima sizabilir yani. Bugun arkadaslarimla konustum bu konu hakkinda acaba bakti da onun uzerine mi yazdi bilmiyorum. Harbi korkuyorum ya.
Cok caresiz hissediyorum ve ustumde baski kuruyor ne yapmaliyim?