Çekingen biriyim? Pısırık kalıyorum?

Uzun zamandır tartıştığım 3 kız var. Saçma sapan bir nedenden dolayı tepeme bindiler ve en ufak bir şeyde hemen açığımı arıyorlar. Atıyorum sınıf ortamında bir şey söylüyorum. Onun üzerine hemen kavgacı bir şekilde eleştiri yapıyorlar veya ağzıma ökeniyorlar. Bende karşılık veriyorum tabi ama yeterli olduğunu düşünmüyorum. Bir şey dediklerinde ezdiklerinde falan boğazım düğümleniyor, titriyorum. Resmen geçen gün kız beni itip gitti bende bağırdım çağırdım falan ama yeterli olmuyor işte. Hiç bir etki olmuyor her zamanki gibi açığımı arıyorlar. Başka biri olsa böyle yapamazlar. Biraz içime kapanığım bundan kaynaklanıyor olabilir. Ayrıca çok şımarıklar öyle tiplerden hiç bir zaman hoşlanmamışımdır. Sürekli zeytinyağı gibi üste çıkmayı başarıyorlar. Onları bir şey demeye çekinir hale getirmek istiyorum, ezdirmemek istiyorum kendimi. Geçen gün yine beni iten kız onunla konuşmazken 'sus lan' diye triplere girmeye başladı. Bende bir şeyler söyledim. Geldi sen bana bunu diyemezsinde deyip saçıma yapıştı. Bende gayet karşılık verdim. Ama hiçbir değişim olmadı. Bir de lafına karşılığı verince susmaları ben orada yokmuşum gibi davranmaları, duymazlıktan gelmeleri koyuyor. Bu tartışma başlamadan önce aramızda hiçbir sorun yoktu. Kendimi ezdirmemek istiyorum ve düşünmeden bana bir şey söyleyebiliyorlar. Onların üstümde üstünlüğünü kaldırmak istiyorum. Ben onlara bir şey derken çekindiğim gibi onlarında çekinmesini istiyorum. Neler yapabilirim? Doğru düzgün saçma olmayan cevap verin lütfen.
Güncellemeler
+1 yıl
Bir de biri bana laf atınca ona karşılık verdiğimde diğerleri hemen savunmaya geçiyorlar. Benim öyle bir arkadaşım yok.
Çekingen biriyim? Pısırık kalıyorum?