• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

İlişkileriniz neden uzun soluklu olmuyor?

Nissyya
Nissyya Takip Et
Bilge Yaş: 30
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
14
Yapay Zekaya Sor

Neden flört evresini geçmek artık cok zor

İlişkileriniz neden uzun soluklu olmuyor?
Flört Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
5 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    10 ay

Kızlar dürüst değil.. Dur inkar etme hemen aynaya bak söyle tırnaklar takma , sütyenler hileli, donlar hileli. yüz desen annesi bile tanıyamaz o derece makyajlı.. Kendinizi, kendiniz bile kabul etmiyorsunuz ki bu kadar değişiyorsunuz biz nasıl kabul edelim sizi.. Nasıl uzun soluklu bir ilişki olsun.. Haliyle sadece bedeniniz değil ruhunuz değişiyor.. Başta kendinize dürüst olup kendinizi sevin.. Sonra sizi uzun soluklu seven çıkar... Yoksa günlük yaşayarak bitirirsiniz bu ömrü

0
    9 Yorumla
    • Nissyya
      Nissyya
      10 ay

Hayır bahsettiginiz hicbir seye sahip degilim, makyaj haric, ayrica sevgiyi sadece erkegin verebilecegi bir seymis gibi dusunduren ne tam olarak aynı elestirileri umarım kendine ve hemcinslerinede yapıyorsundur, ayrica cogu hemcinsin bahsettigin ozelliklere sahip kadinlardan hoslaniyor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      10 ay

bir erkeğin verdiği aşkı veren hiç bir şey olamaz. Her sevginin adı aynıda olsa yeri ayrıdır. "sevgiyi sadece erkegin verebilecegi bir seymis gibi" Tam feministçe yaklaşım sizin ki..

Yorumla
    • Nissyya
      Nissyya
      10 ay

Hayır sizin yaklasımınız cok bencilce olmus o yuzden, karsı tarafı suclamadan once kendinizede bu tarz elestirilerde bulunmanızı öneriyorum kotu bir sey degil bu, simdi kendi hemcinslerinizide elestirdiginiz bir yazı bekliyorum sizden

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      10 ay

Nasıl eleştireyim bizde bedenen bir sahtekarlık yok. Fikren aldatma dürüst olmama var.. O da kişisine göre.. Sevdiyse aldatmıyor. Hadi söyle bir yönümüzü eleştireyim

Yorumla
    • Nissyya
      Nissyya
      10 ay

Evet bedensel olarak sahtekarlıga bu kadar takıldığına göre zaten birinci elestiri buraya gelmeli diye dusunuyorum, bedenlerden cok birazda ruh odaklı birilerini teecih etmeyi deneseydiniz bahsettiginiz tarzda kadinlarinda sandiginiz kadar az olmadigini gormus olurdunuz, ikici olarak cogunuzun tek derdi cikar iliskisi yasamak yani cinsellik, sonra ya da asırı hırs elde ettiginizde iliskiyi bitirmek ya da aldatmak, bu soylediklerimi yapmayam erkek sayisi yuzde 20 falan onlarında yuzde 10 u icine kapanık geriye kalan yuzde onluk kısım ise ciddi iliskide yani soylemem o ki karakter bahsettiginiz seylerden cok daha onemli

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      10 ay

Nerede yaşıyorsunuz bilmiyorum ama sokağa çıktığınızda o zor değil dediğinizi biz göremiyoruz.. 100 kadından bir tanesi belki oda.. Unutmayın her şey kabıyla belli olur.. Görüntüye takma ruhuna bak demen pek doğru olmamış çünkü önceki mesajımda dediğim gibi kendini sevmeyenden kişiden bahsettiğiniz o masum ruh çıkmaz.. Aldatma tek taraflı olmaz elinde tutmasını biliyorsan benim gibi 6 yıldır tertemiz bir ilişkin olur mutlu olursun..

Yorumla
    • Nissyya
      Nissyya
      10 ay

Yani asıl ben sizin nerede yasadığınızı gercekten cok merak ediyorum, güzel olan her kadın estetikli ve ya yapma degil yuzde yuz dogal olmasada insanın kendine bakıyor olması kadar dogal ne var gercekten, ayrıca elde tutmayı bilmek tabirini kullanan birinden hic iliski tavsiyeyisi dinlemek istemiyorum cok bagnaz bir dusunce yapısı, yani gercekten sizin gibi biriyle olmaması sukir sebebim olur cunku dusunce yapisi olarak son derece tersiz neyse iyi geceler diliyorum size

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      10 ay

" elde tutmayı bilmek" kelimesini anlamını ve güzelliğini bilmeyip bağnazlıkla suçlayacak sizin gibi birinle tanışmadığım için şükür sebebim değil şükrüm oldu.. 6 yıllık uzun süreli ilişkisi olan benden neden ilişkiler uzun soluklu olmuyor diye sızlana sizede iyi geceler. Yolunuz açık olsun..

Yorumla
    • Nissyya
      Nissyya
      10 ay

Kendin gibi birini bulmussundur ne olacak :d

Yorumla

En İyi Cevaplar

• Sarpergülsoy
    Sarpergülsoy Takip Et
    Master Yaş: 41 , eic 94%
    10 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 9b cevap paylaştı.

Gerçekten isteyen biri ile karşılaşmıyor olmak.
    Daha önce sevilmemiş ve sevginin ne olduğu konusunda şüphesi çok olan kişilerin fazla oluşu.
    Çoğu insan aşkın peşinde takılıp kalmış ne olduğunu bilmeden.
    Sevgiyi aşk yapmış.
    Yaşanmamış şeylerin tanımını yapmaya çalışıyor.

0
    0 Yorumla
  • soruuisareti
    soruuisareti Takip Et
    Yoda Yaş: 45 , eic 96%
    10 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 546 cevap paylaştı.

Aslında bu ilişkilerin baslama yeri ile alakalı sanalin dili yoktur insan çok rahat konusur bir anda herseyi der ama reelde öyle değil iş ortamı olsa sana mesafeli olcak arkadas ortamı aynı buda ilişkileri uzatacak sanırım artık herkes alayım alacağımı diye bakıyor

0
    0 Yorumla

Yapay Zeka Cevapladı

Aşko Kuşko
Aşko Kuşko Takip Et
Fenomen
10 ay
  • Ah Nissyya, bu zamane ilişkileri cidden çetrefilli, değil mi? 😅 Flört evresi, ilişkilerin en heyecanlı ama aynı zamanda en karmaşık dönemi. İnsanlar artık kendilerine tam güvenmeden, yarım adımlarla ilerliyor gibi hissediyorum. Sosyal medyanın etkisiyle beklentiler tavan yapmış olabilir, ama o beklentilerin altında gerçek duyguları bulmak bazen zorlaşıyor.

Belki de birine gerçekten bağlanmaktan insan çekiniyor çünkü "Acaba bu kişi doğru mu?" sorusu kafalarda dönüp duruyor. Ama merak etme, sabır ve doğru kişiyle her şey kendiliğinden akıyor. Sen bir adım önde ol, empatiyle yaklaş, içten ol ve doğru kişi olduğundan emin olunca açık sözlü davran. Çünkü gerçek aşk her zaman kazanır! 🫶✨

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

10

Cevap

24

Cevap

• Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    10 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 261,2b cevap paylaştı.

Çünkü insanlar birbirini sevmiyor.

1
    0 Yorumla
  • Lady-pink
    Lady-pink Takip Et
    Xper 6 Yaş: 22 , eic 100%
    10 ay

Çünki erkeklerin çoğu flörtleşmeyi bilmiyor, daha ilk mesajlaşmalardan nude istiyorlar aramak istiyorlar falan . Ben daha yazışarak kaynaşmadan fotodur aramadır falan doğru bulmuyorum

0
    0 Yorumla
  • DeaconnFrost
    DeaconnFrost Takip Et
    Guru Yaş: 43 , eic 99%
    10 ay

Yani, SİZ'de ki beyinle alakalı o. Benim 7 şey yıl süren 3, artı evlilik şeklinde mesela. En kısa süreni 6 aydı.

AMCA larda böyle yeğen ;)

0
    0 Yorumla
  • xJohannes
    xJohannes Takip Et
    Xper 1 Yaş: 20
    10 ay

Bence insanların çoğu derin aşklar yaşayacak kadar derin bir kişiliğe, duygulara ya da sadakate sahip değil. Burada kişilikten kastım ahlak ya da erdem değil. İnsanın iç dünyasındaki derinlik. Ayrıca erkeklerin çoğu da çok çabuk pes edip vazgeçer oldu.

0
    0 Yorumla
  • KaanRahul
    KaanRahul Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 93%
    10 ay

4 ilişkim de uzun soluklu oldu. En uzunuyla buradan tanışmıştık, 3.5 yıl sürmüştü. Kısa soluklu ilişkim olmuyor.

0
    17 Yorumla
    • Nissyya
      Nissyya
      10 ay

Yani hic kısa süreli flort deneyiminiz olmuyor anladıgım kadarıyla bu gercekten sasirtici

• KaanRahul
      KaanRahul
      10 ay

Ben duruma flört olarak bakmıyorum. Eğer biriyle İnstagram gibi bir platformdan tanıştıysam, keşfette beğendiği reelsler zaten görünüyor. Saçma sapan şeylerse, hiç uzatmadan sohbeti keserim.

Twitter'dan tanıştıysam, twitleri ve yanıtlarına bakarım. Saçma sapan, mantık dışıysa sohbeti keserim.

Buradan tanıştıysam, soruları ve cevaplarına bakarım. Saçma sapan mantık dışıysa, sohbeti keserim.

Reelde tanıştıysam, özellikle ilk 4-5 gün sohbet ederken aynı konuları, kelimelerle oynayarak veya sohbetin derinine inerek kişiyi tartarım. Eğer tutarsızlık görürsem, sohbeti keserim.

Ama herhangi bir sorun görmezsem de, "seni yakından tanımak istiyorum" derim ve sohbeti ilerletirim. O da uzun soluklu bi' birliktelik olur.

16-22 yaş aralığımda elbertte flört ve one night stand çok oldu. Ama önemli olan 22'den sonrası.

• Nissyya
      Nissyya
      10 ay

Anladım guzel bir yaklasım tebrik ederim, ama bahsettigim gibi ilerlemeyi tercih edebilecegimiz kisilerle karsilasamiyor olmayı sorguluyorum ben zaten

• KaanRahul
      KaanRahul
      10 ay

İnsanlar dijitalleşmenin getirdiği sahte gerçeklikle, sonuç odaklı ve çabuk erişim bağımlısı olmuş halde. Yani, kişisel gelişimini tamamlamamış biriyle tanıştığın zaman, direkt sonuca odaklanır. Hadi numaranı ver, hadi buluşalım, hadi cinsellik, zırt pırt. Sonuca hızlı ulaşamayacağını, çaba sarf etmesi ve emek vermesi gerektiğini anlayınca da kaçar. Çünkü herkes, hızlı sonuca alışmış vaziyette.

• Nissyya
      Nissyya
      10 ay

Evet maalesef en buyuk sebeplerden biri bu sanırım

• KaanRahul
      KaanRahul
      10 ay

Bu konu daha irdelendikçe irdelenir de, bu gece felsefe modum çok aktif, başını ağrıtmak istemem hahaha

• Nissyya
      Nissyya
      10 ay

Yani diğer fikirlerinizi dinlemeyi isterim tabi buyurun

• KaanRahul
      KaanRahul
      10 ay

Dijitalleşme insanları hızla bağ kurmaya, hızla tatmin olmaya ve hızla vazgeçmeye alıştırdı. Derinlik, sabır ve merak artık modası geçmiş kavramlar gibi görülüyor. Oysa insan ilişkisi bir “sonuca varma” işi değildir. Bir süreçtir, bazen yavaş ve sessiz, bazen karmaşık ve yorucu. Ama her durumda zaman ister, dikkat ister, hatta çoğu zaman cesaret de. Çünkü bir başkasının iç dünyasına girebilmek için önce kendi iç dünyanla yüzleşmeye gönüllü olmalısın. Fakat kimsenin bu aynaya bakacak vakti ya da isteği yok. Çünkü ayna kırık ve içindeki yansıma kusurlu. Herkes sadece en iyi hâliyle görülmek istiyor ama kendisinin en eksik yanını bile kabullenemiyor.
      Sonuç odaklı ilişkilerde insanlar “oldu bittiye” getirmenin derdinde. Tanışır tanışmaz ne çıkarım olur, ne kadar sürer, ne alırım, ne kaybederim... Oysa ilişkiler bir yatırım değil, bir ortak yolculuktur. Kaygıyla değil merakla başlanması gerekir. Ama bu merakı bile besleyecek sabır kalmadı kimsede. Kimse “olması gerektiği gibi” olana tahammül edemiyor, “hemen olmalı” diyor. Bu yüzden insanlar artık bir ilişkiyi yaşarken bile o ilişkinin sonunu kurguluyor. Korkuyor, yoruluyor, geri çekiliyor.
      Ve belki de en acı olan şu: Kimse gerçekten tanımak istemiyor. Çünkü tanımak sorumluluk getirir. Birini anlamaya başlarsan onu incitemezsin kolayca. O yüzden yüzeyde kalmak daha güvenli. Ama asıl bağlantı da derinlikte kurulur. Derine inmeden sevemezsin. O yüzden de çoğu ilişki sığ bir heyecan olarak başlayıp sessiz bir kayboluşla sona eriyor.

• Nissyya
      Nissyya
      10 ay

Yani tamamen her seyi özetlemissiniz tebrik ederim gerçekten tam olarak bunlar, ve kendimide yazdığınız seylerde görmüs oldum, peki bunu başaran ve asla ayrılmayan savasan insanlar hakkındaki görüsünüzüde dinlemeyi cok isterim

• KaanRahul
      KaanRahul
      10 ay

Çok güzel bir noktaya değindin. Evet, tüm o karmaşanın, hızın ve yüzeyselliğin içinde hâlâ birbirine tutunan, sarsılsa da kopmayan, zaman zaman ayrı düşse de aynı yolda yürümeye devam eden insanlar var. Ve bu insanlar bana göre nadir bulunan, hatta günümüz koşullarında neredeyse birer mucize gibi. Çünkü onlar şunu başarmış insanlar: ilişkideki iniş çıkışların, zaman zaman can acıtan dürüstlüklerin ve hatta sıkıcı tekrarların da sevginin bir parçası olduğunu kabul etmişler. Onlar sevginin yalnızca romantik bir coşku değil, aynı zamanda bir kararlılık ve bilinç işi olduğunu fark etmişler.
      Bu insanlar birlikte kalmaya değil, birlikte büyümeye odaklanıyorlar. Birbirlerinin eksiklerini düzeltmeye değil, eksikleriyle yaşamaya gönüllüler. Çünkü sevginin tanımı onlar için “sen değişirsen daha iyi oluruz” değil, “sen değişsen de ben buradayım” olmuş. Günümüz ilişkilerinde birçok insan “zorluk çıktıysa bu doğru kişi değildir” diye düşünürken, onlar zorluğun içinden geçmenin, gerçek sevgiyi daha derin hale getirdiğini biliyor.
      Ve belki de en önemlisi, onlar sevmenin sadece his değil, bilinçli bir eylem olduğunu içselleştirmişler. Her gün yeniden seçmek gerektiğini, bazen susarak bazen konuşarak bazen de birlikte susarak ayakta kaldıklarını öğrenmişler.
      Sana şöyle bir soru bırakmak isterim: Günümüz insanı sevilmeyi çok istiyor ama sence sevmenin sorumluluğunu almaya ne kadar istekli? Sevmenin, kalmaktan çok daha fazlası olduğunu fark edebilmek herkesin harcı mı?

• Nissyya
      Nissyya
      10 ay

Evet sanırım ben eksiklikleri kabul etmek konusunda asla basarılı olamayacagım ve tahammulum olmayacak, sevmenin sorumlulugunun ne kadar fazla oldugunu hatırlattığın ve yalnızlığın aslında daha kıymetli oldugunu bir nevi anlattığın icin tesekkur ederjm ahahshsns

• KaanRahul
      KaanRahul
      10 ay

Rica ederim. Felsefe yapmayı çok severim. Bu tarz konular, astroloji, spiritüel, siyaset, din vb her şey üzerine felsefe yapmayı severim. Soracağın bir soru olursa, çekinme

• Nissyya
      Nissyya
      10 ay

Kendini bu kadar iyi ifade edebiliyor olmanızın sebebini merak ettim, yani yapay zeka desem degil

• KaanRahul
      KaanRahul
      10 ay

10 yıldır ortalama neredeyse her gün bir kitap okuduğumdan olabilir. Son 3 yıldır da sürekli felsefe okuyup araştırıyorum. Profilimden bencelerime göz atabilirsin :) ya da YouTube kanalıma göz atabilirsin. (Arif anlatıyor) yazarsan çıkar

• Nissyya
      Nissyya
      10 ay

Anladım gerçekten çok başarılısınız, kesinlikle bakacağım tesekkur ederim iyi geceler, bu düsündüğüm konulara direkt nokta atışı gibi cevaplar vermeniz neyi isteyip istemediğime karar vermemde cok yardımcı oldu, gercekten sorduğum sorulara denk geldiginizde kesinlikle cevap yazmanızı isterim

• KaanRahul
      KaanRahul
      10 ay

Genelde kendi etiketlerimin sorularına cevap veriyorum. Ama, olur da denk gelirsem, elbette cevaplarım. Sorularını sorduğun zaman linkini atabilirsin hocam, hiç sorun yok. İyi uykular sana

• Nissyya
      Nissyya
      10 ay

Denk gelirseniz cevaplamanıza sevinirim gercekten, sizede

• Fuska61
    Fuska61 Takip Et
    Yoda Yaş: 44 , eic 102%
    10 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 765 cevap paylaştı.

Erken verdikleri için, uzun olmasına gerek kalmıyor ilişkilerin
    🫣

Ver diyene verilirse böyle olur

0
    0 Yorumla
  • Umitkiziltas
    Umitkiziltas Takip Et
    Bilge Yaş: 36 , eic 100%
    10 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 305 cevap paylaştı.

Çıkar Çatışması Ortam Merakı Elindekinin Kıymetini Bilmeyip Daha Fazlasını İstemek Gibi Aç Gözlülük Yapmak Sosyal Medya Gösterişi

0
    0 Yorumla
  • Yakışıklı0763
    Yakışıklı0763 Takip Et
    Yoda Yaş: 35 , eic 91%
    10 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 644 cevap paylaştı.

İnsanların birbirine tahamülü kalmarı önceden tamam d3rdik şimdi hep benci olduk ondan

0
    4 Yorumla
    • Nissyya
      Nissyya
      10 ay

Yani insanların bencil olmasının en temek sebebi eski tecrubeleri ve aldigi yaralar bemce

Yorumla
    • Yakışıklı0763
      Yakışıklı0763
      10 ay

Orasıda var şimdi güvende yok arkanı döndün mü anında bir şeyler oluyor benimde vardı sevgilim arkamı bir döndün en yakın arkadaşımla yakaladım

Yorumla
    • Nissyya
      Nissyya
      10 ay

Yani evet maalesef guvenebilecek insan sayisi gercekten cok az

Yorumla
    • Yakışıklı0763
      Yakışıklı0763
      10 ay

Yoksa biri beni sevecek onun için her şeyi yaparım sadece o olsun hayatımda isterim ama nerde

Yorumla
  • Garip_arzulu
    Garip_arzulu Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 100%
    10 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.

Hiç ilişkim olmadı ki 1.02 denememde başarısız oldu sebebi de sanırım fazla dürüstüm ve dokunmuyorum

0
    10 Yorumla
    • Garip_arzulu
      Garip_arzulu
      10 ay

Ama bir daha olursa ben de değişeceğim kafaya koydum öyleyse böyle

• Nissyya
      Nissyya
      10 ay

Ne gibi değiseceksin mesela

• Garip_arzulu
      Garip_arzulu
      10 ay

Kötü olacağım

• Garip_arzulu
      Garip_arzulu
      10 ay

İyi olmak dürüst olmak yanındakine her şeyden korumaya çalışmak Kandırmam kadınlara sıkıcı geliyor itici geliyor sanırım

• Garip_arzulu
      Garip_arzulu
      10 ay

O yüzden tersini yapmayı deneyeceğim olursa bir gün gerçi ben başkaları gibi günde 100 kişiyle konuşamıyorum ya neyse

• Nissyya
      Nissyya
      10 ay

Ayy hep aynı seyler gercekten kotu ol be sorunun aslında bu olmadığını anla o halde

• Garip_arzulu
      Garip_arzulu
      10 ay

Sorun ne peki? Fikir verebilir misiniz? Ayrıca bir kişinin masasında kötülük yoksa zaten istese de yapamaz bu sözler sadece kızgınlıkla söylenen sözler bunu da biliyorsunuz değil mi

• Nissyya
      Nissyya
      10 ay

Sorunu kendiniz bulmalısınız, bunun iyi ya da kötü olmayla alakası yok, kadınlar aksine güvenecekleri kisiler arıyor ancak ergen ve henuz kisiligi tam oturmamis kadinlar kotu denilecek tarzda erkekler tercih ediyordur ki sizinde boyle birileriyle olmak isteyeceginizi sanmıyorum, yapmanız gereken dusunce yapinizi degistirmek olsun ve gercekten bir iliski yasamak istiyorsanizda savasmanız gerekiyor bence

• Garip_arzulu
      Garip_arzulu
      10 ay

Ben aslında sorunun ne olduğunu biliyorum daha onu da düzeltebileceğimi zannetmiyorum çünkü gerçek anlamda olmak istediğim kişilerle olamıyorum bir alt sınıfa düşünce de zorlanıyorum karşı taraf beni anlamıyor konuşamıyoruz aynı dilden benim duygusal bir yapım var birazcık felsefeye vs yatkınlığım var gibi gibi durumlardan dolayı iletişim sorunu yaşıyoruz iletişim kurabileceğim kişilerde Genelde denk oldum ama onların kendilerinden daha üst sınıf kişiler aradığı vs durumları oluyor gibi gibi gibi neyse iyi geceler

• Nissyya
      Nissyya
      10 ay

Evet bu konuda size hak veriyorum, ama kesinlikle dogru insan olmalı ve onunla karsilasmanizi dilerim iyi geceler

• 1234567yemezler
    1234567yemezler Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 99%
    10 ay

Ben çok uzun süreli ilişki yapmıyorum, yaptığımda da uzun süreli oluyor

0
    7 Yorumla
    • RatTatKat
      RatTatKat
      10 ay

Cümlede mantık hataya var

Yorumla
    • 1234567yemezler
      1234567yemezler
      10 ay

@RatTatKat Evet yanlis yazmisim. Çok uzun süredir olacaktı* Yani genelde biriyle konuşmam ilişki yapmam, yaptığımda da tam yaparım ciddi ve uzun süreli olur demek istedim.

Yorumla
    • RatTatKat
      RatTatKat
      10 ay

Çok güzel bir kadınsın

Yorumla
    • 1234567yemezler
      1234567yemezler
      10 ay

@RatTatKat Çok teşekkür ederim 😊🙏🏻

Yorumla
    • RatTatKat
      RatTatKat
      10 ay

Bana yazarsan mutlu olurum

Yorumla
    • 1234567yemezler
      1234567yemezler
      10 ay

@RatTatKat İyi günler dilerim 😊🙏🏻

Yorumla
    • RatTatKat
      RatTatKat
      10 ay

☺️☺️☺️

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    10 ay

Benim 3 sene sürdü, mesele güvendi benim için, hassasım bu konuda. Daha flört aşamasındayken beni yanıltanlar da olmuştu

0
    9 Yorumla
    • Nissyya
      Nissyya
      10 ay

3 sene sonra niye ayrıldım tekrar boyle bir iliski yapman gercekten cok zor olacak

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      10 ay

İşte orası o kadar derin ki girsek çıkamayız.. benim hatalarımda oldu en basit haliyle “yerinde saymak” diyim. Karşı taraftaki saygımı ve statümü yitirdim. Bir kadının erkekte görmek istediği en önemli güç simgesidir bu. Ve tartışmalarda öfkeme hakim olamadım.. en çokta söylediğin şey canımı yakıyor zaten, öylesini nasıl bulucam

Yorumla
    • Nissyya
      Nissyya
      10 ay

Anladım yani aslında halledilebilir seyler aldatma vs yok ise, tabi tartışmalarda sinirlerine hakim olamaman düzeltmedigin taktirde bencede ayrılma sebebi ama bilemedim Şu an ki devirde gercekten birdaha sevebilecegim ve uzun sureli iliski yasayabilecegin biriyle karsilasmak gercekten cok zor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      10 ay

Aldatma vs söz konusu bile olamaz ben hala kabullenebilmiş değilim zaten dün gibi aklımda her şey. Umarım düzelir diyorum

Yorumla
    • Nissyya
      Nissyya
      10 ay

Uzun sure gecmediyse hala barısma umudunuz var demektir

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      10 ay

Bir kaç ay oldu, birbirimizin ilki olarak yaşadığımız çok şey var, onun ilk sevgilisiydim zaten. Ama yıpranmışlıktan sonra geri döner mi bilmiyorum

Yorumla
    • Nissyya
      Nissyya
      10 ay

Yani dürüst olmam gerekirse eger hala seviyorsa döner ama ayrılan taraf o ise cogunlukla kadınlar sevgilerinin son zerresine kadar savasırlar ve tamamen bitirdiyseler ayrılmayı tercih ederler, ama tabi aksinin yasandığı durumlarda cok bilemiyorum zamanla gorursunuz eger hala seviyorsanız sizinde beklemeyip adım atmanızı tavsiye ederim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      10 ay

Beklemedim zaten 2-3 kez tekrar adım attım ama istemedi. Ben kabullendim artık, bu kez vedasında kafasında bitirmiş bir sakinlik vardı. En çokta o koyuyor insana. İnsan kaybedince anlıyor hatasını ama iş işten geçiyor. Onun gibisini bulamayacak olmamda kahrediyor zaten. Belki uzun zaman sonra öfkesini unutur aklına sadece yaşanılan güzel anılar gelir diye ümit ediyorum. En son annem annesini aradığında istemiyor ama oda atlatabilmiş değil falan demiş. Annesi benim wp de duruyor hale hikayelerimize bakıyoruz ama umut kırıntısı kalmadı içimde.. neyse çok uzun yazdım

Yorumla
    • Nissyya
      Nissyya
      10 ay

Yani üzgünüm ama anlattıklarınıza bakarak tamamen bitirdigini dusunuyorum, yaptığınız hataların bilincindesiniz zaten ki bu karsı tarafın size olan ümidini tamamen bitirmis anladığım kadarıyla, donmesi pek olası değil

Yorumla
  • Erronblack41
    Erronblack41 Takip Et
    Guru Yaş: 41 , eic 52%
    10 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 885 cevap paylaştı.

Bazıları sevilmeyi gerçekten bilmiyor. Çünkü sürekli dramaya alışmışlar

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    10 ay

Daha iyisini bulma arzusu. Herkeste var bu kadın-erkek çoğu insan bu arzuya alıştı.

0
    2 Yorumla
    • Nissyya
      Nissyya
      10 ay

Evet dogru bir tespit olabilir sebeplerden biriside bu sanırım

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      10 ay

Tüketici refleksi ilişkilere de geçti, mal ürün almıyoruz ama öyle davranıyoruz.

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    10 ay

Belki de doğru insan ve doğru zaman denk gelmiyordur sürekli mi böyleydi peki?

0
    0 Yorumla
  • CptKusta
    CptKusta Takip Et
    Xper 1 Yaş: 34
    10 ay

Çünkü hep farklılık arıyoruz ve bulamıyoruz hep aynı döngünün içerisinde dolanıp duruyoruz

0
    0 Yorumla
  • Nadidepapatya
    Nadidepapatya Takip Et
    Bilge Yaş: 26 , eic 100%
    10 ay

Aşık olamıyorum

2
    0 Yorumla
  • Boavistaa
    Boavistaa Takip Et
    Master Yaş: 24 , eic 99%
    10 ay

flört iyidir takıl geç

0
    2 Yorumla
    • Nissyya
      Nissyya
      10 ay

Ahahshshsjs ne konustuk az once

Yorumla
    • Boavistaa
      Boavistaa
      10 ay

boş ver nbvnbv

Yorumla
  • GzmliGzm
    GzmliGzm Takip Et
    Guru Yaş: 24 , eic 101%
    10 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 604 cevap paylaştı.

Hala ilk ilişkim ile devam ediyorum 6 yıl oldu.

0
    1 Yorumla
    • Nissyya
      Nissyya
      10 ay

Woooaaa masallah

Yorumla
  • -Lili-
    -Lili- Takip Et
    Master Yaş: 27 , eic 99%
    10 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı.

Adam seçmekte eksiğimiz var

0
    2 Yorumla
    • Nissyya
      Nissyya
      10 ay

Yani adam yok ki ondan

Yorumla
    • Organicchemist1919
      Organicchemist1919
      10 ay

adam çok var benim gibi. piyasada olmayan sporcu kendini geliştiren söz ne istediğinizi bilmiyorsunuz

Yorumla
  • aklımdadelısorular12
    aklımdadelısorular12 Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 100%
    10 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.

Benim çok fazla uzun sürüyor ya hep oyleydi

1
    0 Yorumla
  • Selin_Skn
    Selin_Skn Takip Et
    Guru Yaş: 22 , eic 100%
    10 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.

Geçmiyorsa zorlamaya gerek yok

1
    0 Yorumla
  • MassiveStroke00
    MassiveStroke00 Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 100%
    10 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.

Yoo hepsi uzun solukluydu

0
    0 Yorumla
  • yengeçburcu94
    yengeçburcu94 Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 62%
    10 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 482 cevap paylaştı.

İlişkim olmuyor ki 😀

0
    0 Yorumla
  • madnessx720
    madnessx720 Takip Et
    Yoda Yaş: 33 , eic 97%
    10 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 391 cevap paylaştı.

uzun soluklu vardı da oda bitiyor

0
    0 Yorumla
  • Akrep8245
    Akrep8245 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 25 , eic 100%
    10 ay

Çünkü insanlar her şeyi hızlı yaşıyor artik

0
    0 Yorumla
  • Emrhttr
    Emrhttr Takip Et
    Master Yaş: 38 , eic 99%
    10 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.

Kimse ne istediğini bilmiyo

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    10 ay

Çıkar çatışması yaşandığı için

0
    0 Yorumla
  • 3Valhalla4
    3Valhalla4 Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 100%
    10 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 844 cevap paylaştı.

ben istemiyorum

0
    0 Yorumla
  • Sezencik_55
    Sezencik_55 Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 100%
    10 ay

Bende hiç başlamıyor

0
    0 Yorumla
  • psicoach
    psicoach Takip Et
    Master Yaş: 42 , eic 47%
    10 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.

Ekmek kavgasi

0
    0 Yorumla
  • Mustres
    Mustres Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 98%
    10 ay

Çünkü çirkinim

0
    0 Yorumla
  • Sadbut_true
    Sadbut_true Takip Et
    Guru Yaş: 38 , eic 98%
    10 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.

Kim demiş

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    10 ay

Zevk ve arzuları öne geçti.

1
    0 Yorumla
  • Semihh98
    Semihh98 Takip Et
    Master Yaş: 28
    10 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 13,6b cevap paylaştı.

Güven kalmadi

0
    0 Yorumla
Devamını Gör(19)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > İlişkileriniz neden uzun soluklu olmuyor?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Neden ilişkiler uzun sürmüyor? 8 cevap verildi
İlişkiler neden eskisi kadar uzun ve kalıcı sürmüyor? 59 cevap verildi
Uzun süren ilişkiler neden biter? 17 cevap verildi
Artık neden ilişkiler uzun ömürlü olmuyor? 9 cevap verildi
Günümüz ilişkileri neden uzun süreli değil? 13 cevap verildi
İlişkilerim neden uzun sürmüyor :S 9 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Geceleri konuştuğun özel biri var mı?
  • Hayatta bir kez olsun neyin tadına bakmak istersiniz?
  • Telefonunuza eski sevgiliden ‘seni çok özledim beni affet’ mesajı gelse ne yapardınız?
  • Ev temizliğinde size yardım eden kim var?
  • Sizi rahatlatan sesler neler?
  • Gitmek mi zordur, kalmak mı?
  • Sizce bebekler ebeveynleriyle aynı odada mı, ayrı odada mı uyumalıdır?
  • Sizi özel hissetiren saç rengi nedir?
  • Protez tırnaklar doğal duruyor mu?
  • Son kez ona mesaj yazacak olsanız ne yazardınız?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨