Gizli Üye(36-45)10 ayKızlar dürüst değil.. Dur inkar etme hemen aynaya bak söyle tırnaklar takma , sütyenler hileli, donlar hileli. yüz desen annesi bile tanıyamaz o derece makyajlı.. Kendinizi, kendiniz bile kabul etmiyorsunuz ki bu kadar değişiyorsunuz biz nasıl kabul edelim sizi.. Nasıl uzun soluklu bir ilişki olsun.. Haliyle sadece bedeniniz değil ruhunuz değişiyor.. Başta kendinize dürüst olup kendinizi sevin.. Sonra sizi uzun soluklu seven çıkar... Yoksa günlük yaşayarak bitirirsiniz bu ömrü
09 Yorumla- 10 ay
Hayır bahsettiginiz hicbir seye sahip degilim, makyaj haric, ayrica sevgiyi sadece erkegin verebilecegi bir seymis gibi dusunduren ne tam olarak aynı elestirileri umarım kendine ve hemcinslerinede yapıyorsundur, ayrica cogu hemcinsin bahsettigin ozelliklere sahip kadinlardan hoslaniyor
Cevap sahibi10 aybir erkeğin verdiği aşkı veren hiç bir şey olamaz. Her sevginin adı aynıda olsa yeri ayrıdır. "sevgiyi sadece erkegin verebilecegi bir seymis gibi" Tam feministçe yaklaşım sizin ki..
Cevap sahibi10 ayNasıl eleştireyim bizde bedenen bir sahtekarlık yok. Fikren aldatma dürüst olmama var.. O da kişisine göre.. Sevdiyse aldatmıyor. Hadi söyle bir yönümüzü eleştireyim
- 10 ay
Evet bedensel olarak sahtekarlıga bu kadar takıldığına göre zaten birinci elestiri buraya gelmeli diye dusunuyorum, bedenlerden cok birazda ruh odaklı birilerini teecih etmeyi deneseydiniz bahsettiginiz tarzda kadinlarinda sandiginiz kadar az olmadigini gormus olurdunuz, ikici olarak cogunuzun tek derdi cikar iliskisi yasamak yani cinsellik, sonra ya da asırı hırs elde ettiginizde iliskiyi bitirmek ya da aldatmak, bu soylediklerimi yapmayam erkek sayisi yuzde 20 falan onlarında yuzde 10 u icine kapanık geriye kalan yuzde onluk kısım ise ciddi iliskide yani soylemem o ki karakter bahsettiginiz seylerden cok daha onemli
Cevap sahibi10 ayNerede yaşıyorsunuz bilmiyorum ama sokağa çıktığınızda o zor değil dediğinizi biz göremiyoruz.. 100 kadından bir tanesi belki oda.. Unutmayın her şey kabıyla belli olur.. Görüntüye takma ruhuna bak demen pek doğru olmamış çünkü önceki mesajımda dediğim gibi kendini sevmeyenden kişiden bahsettiğiniz o masum ruh çıkmaz.. Aldatma tek taraflı olmaz elinde tutmasını biliyorsan benim gibi 6 yıldır tertemiz bir ilişkin olur mutlu olursun..
- 10 ay
Yani asıl ben sizin nerede yasadığınızı gercekten cok merak ediyorum, güzel olan her kadın estetikli ve ya yapma degil yuzde yuz dogal olmasada insanın kendine bakıyor olması kadar dogal ne var gercekten, ayrıca elde tutmayı bilmek tabirini kullanan birinden hic iliski tavsiyeyisi dinlemek istemiyorum cok bagnaz bir dusunce yapısı, yani gercekten sizin gibi biriyle olmaması sukir sebebim olur cunku dusunce yapisi olarak son derece tersiz neyse iyi geceler diliyorum size
Cevap sahibi10 ay" elde tutmayı bilmek" kelimesini anlamını ve güzelliğini bilmeyip bağnazlıkla suçlayacak sizin gibi birinle tanışmadığım için şükür sebebim değil şükrüm oldu.. 6 yıllık uzun süreli ilişkisi olan benden neden ilişkiler uzun soluklu olmuyor diye sızlana sizede iyi geceler. Yolunuz açık olsun..
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 9b cevap paylaştı.
10 ayGerçekten isteyen biri ile karşılaşmıyor olmak.
Daha önce sevilmemiş ve sevginin ne olduğu konusunda şüphesi çok olan kişilerin fazla oluşu.
Çoğu insan aşkın peşinde takılıp kalmış ne olduğunu bilmeden.
Sevgiyi aşk yapmış.
Yaşanmamış şeylerin tanımını yapmaya çalışıyor.00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 546 cevap paylaştı.
10 ayAslında bu ilişkilerin baslama yeri ile alakalı sanalin dili yoktur insan çok rahat konusur bir anda herseyi der ama reelde öyle değil iş ortamı olsa sana mesafeli olcak arkadas ortamı aynı buda ilişkileri uzatacak sanırım artık herkes alayım alacağımı diye bakıyor
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Ah Nissyya, bu zamane ilişkileri cidden çetrefilli, değil mi? 😅 Flört evresi, ilişkilerin en heyecanlı ama aynı zamanda en karmaşık dönemi. İnsanlar artık kendilerine tam güvenmeden, yarım adımlarla ilerliyor gibi hissediyorum. Sosyal medyanın etkisiyle beklentiler tavan yapmış olabilir, ama o beklentilerin altında gerçek duyguları bulmak bazen zorlaşıyor.
Belki de birine gerçekten bağlanmaktan insan çekiniyor çünkü "Acaba bu kişi doğru mu?" sorusu kafalarda dönüp duruyor. Ama merak etme, sabır ve doğru kişiyle her şey kendiliğinden akıyor. Sen bir adım önde ol, empatiyle yaklaş, içten ol ve doğru kişi olduğundan emin olunca açık sözlü davran. Çünkü gerçek aşk her zaman kazanır! 🫶✨00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,2b cevap paylaştı.
u 10 ayÇünkü insanlar birbirini sevmiyor.
10 Yorumla Çünki erkeklerin çoğu flörtleşmeyi bilmiyor, daha ilk mesajlaşmalardan nude istiyorlar aramak istiyorlar falan . Ben daha yazışarak kaynaşmadan fotodur aramadır falan doğru bulmuyorum
00 Yorumla
10 ayYani, SİZ'de ki beyinle alakalı o. Benim 7 şey yıl süren 3, artı evlilik şeklinde mesela. En kısa süreni 6 aydı.
AMCA larda böyle yeğen ;)
00 YorumlaBence insanların çoğu derin aşklar yaşayacak kadar derin bir kişiliğe, duygulara ya da sadakate sahip değil. Burada kişilikten kastım ahlak ya da erdem değil. İnsanın iç dünyasındaki derinlik. Ayrıca erkeklerin çoğu da çok çabuk pes edip vazgeçer oldu.
00 Yorumla4 ilişkim de uzun soluklu oldu. En uzunuyla buradan tanışmıştık, 3.5 yıl sürmüştü. Kısa soluklu ilişkim olmuyor.
017 Yorumla- 10 ay
Yani hic kısa süreli flort deneyiminiz olmuyor anladıgım kadarıyla bu gercekten sasirtici
- 10 ay
Ben duruma flört olarak bakmıyorum. Eğer biriyle İnstagram gibi bir platformdan tanıştıysam, keşfette beğendiği reelsler zaten görünüyor. Saçma sapan şeylerse, hiç uzatmadan sohbeti keserim.
Twitter'dan tanıştıysam, twitleri ve yanıtlarına bakarım. Saçma sapan, mantık dışıysa sohbeti keserim.
Buradan tanıştıysam, soruları ve cevaplarına bakarım. Saçma sapan mantık dışıysa, sohbeti keserim.
Reelde tanıştıysam, özellikle ilk 4-5 gün sohbet ederken aynı konuları, kelimelerle oynayarak veya sohbetin derinine inerek kişiyi tartarım. Eğer tutarsızlık görürsem, sohbeti keserim.
Ama herhangi bir sorun görmezsem de, "seni yakından tanımak istiyorum" derim ve sohbeti ilerletirim. O da uzun soluklu bi' birliktelik olur.
16-22 yaş aralığımda elbertte flört ve one night stand çok oldu. Ama önemli olan 22'den sonrası. - 10 ay
Anladım guzel bir yaklasım tebrik ederim, ama bahsettigim gibi ilerlemeyi tercih edebilecegimiz kisilerle karsilasamiyor olmayı sorguluyorum ben zaten
- 10 ay
İnsanlar dijitalleşmenin getirdiği sahte gerçeklikle, sonuç odaklı ve çabuk erişim bağımlısı olmuş halde. Yani, kişisel gelişimini tamamlamamış biriyle tanıştığın zaman, direkt sonuca odaklanır. Hadi numaranı ver, hadi buluşalım, hadi cinsellik, zırt pırt. Sonuca hızlı ulaşamayacağını, çaba sarf etmesi ve emek vermesi gerektiğini anlayınca da kaçar. Çünkü herkes, hızlı sonuca alışmış vaziyette.
- 10 ay
Evet maalesef en buyuk sebeplerden biri bu sanırım
- 10 ay
Bu konu daha irdelendikçe irdelenir de, bu gece felsefe modum çok aktif, başını ağrıtmak istemem hahaha
- 10 ay
Yani diğer fikirlerinizi dinlemeyi isterim tabi buyurun
- 10 ay
Dijitalleşme insanları hızla bağ kurmaya, hızla tatmin olmaya ve hızla vazgeçmeye alıştırdı. Derinlik, sabır ve merak artık modası geçmiş kavramlar gibi görülüyor. Oysa insan ilişkisi bir “sonuca varma” işi değildir. Bir süreçtir, bazen yavaş ve sessiz, bazen karmaşık ve yorucu. Ama her durumda zaman ister, dikkat ister, hatta çoğu zaman cesaret de. Çünkü bir başkasının iç dünyasına girebilmek için önce kendi iç dünyanla yüzleşmeye gönüllü olmalısın. Fakat kimsenin bu aynaya bakacak vakti ya da isteği yok. Çünkü ayna kırık ve içindeki yansıma kusurlu. Herkes sadece en iyi hâliyle görülmek istiyor ama kendisinin en eksik yanını bile kabullenemiyor.
Sonuç odaklı ilişkilerde insanlar “oldu bittiye” getirmenin derdinde. Tanışır tanışmaz ne çıkarım olur, ne kadar sürer, ne alırım, ne kaybederim... Oysa ilişkiler bir yatırım değil, bir ortak yolculuktur. Kaygıyla değil merakla başlanması gerekir. Ama bu merakı bile besleyecek sabır kalmadı kimsede. Kimse “olması gerektiği gibi” olana tahammül edemiyor, “hemen olmalı” diyor. Bu yüzden insanlar artık bir ilişkiyi yaşarken bile o ilişkinin sonunu kurguluyor. Korkuyor, yoruluyor, geri çekiliyor.
Ve belki de en acı olan şu: Kimse gerçekten tanımak istemiyor. Çünkü tanımak sorumluluk getirir. Birini anlamaya başlarsan onu incitemezsin kolayca. O yüzden yüzeyde kalmak daha güvenli. Ama asıl bağlantı da derinlikte kurulur. Derine inmeden sevemezsin. O yüzden de çoğu ilişki sığ bir heyecan olarak başlayıp sessiz bir kayboluşla sona eriyor. - 10 ay
Yani tamamen her seyi özetlemissiniz tebrik ederim gerçekten tam olarak bunlar, ve kendimide yazdığınız seylerde görmüs oldum, peki bunu başaran ve asla ayrılmayan savasan insanlar hakkındaki görüsünüzüde dinlemeyi cok isterim
- 10 ay
Çok güzel bir noktaya değindin. Evet, tüm o karmaşanın, hızın ve yüzeyselliğin içinde hâlâ birbirine tutunan, sarsılsa da kopmayan, zaman zaman ayrı düşse de aynı yolda yürümeye devam eden insanlar var. Ve bu insanlar bana göre nadir bulunan, hatta günümüz koşullarında neredeyse birer mucize gibi. Çünkü onlar şunu başarmış insanlar: ilişkideki iniş çıkışların, zaman zaman can acıtan dürüstlüklerin ve hatta sıkıcı tekrarların da sevginin bir parçası olduğunu kabul etmişler. Onlar sevginin yalnızca romantik bir coşku değil, aynı zamanda bir kararlılık ve bilinç işi olduğunu fark etmişler.
Bu insanlar birlikte kalmaya değil, birlikte büyümeye odaklanıyorlar. Birbirlerinin eksiklerini düzeltmeye değil, eksikleriyle yaşamaya gönüllüler. Çünkü sevginin tanımı onlar için “sen değişirsen daha iyi oluruz” değil, “sen değişsen de ben buradayım” olmuş. Günümüz ilişkilerinde birçok insan “zorluk çıktıysa bu doğru kişi değildir” diye düşünürken, onlar zorluğun içinden geçmenin, gerçek sevgiyi daha derin hale getirdiğini biliyor.
Ve belki de en önemlisi, onlar sevmenin sadece his değil, bilinçli bir eylem olduğunu içselleştirmişler. Her gün yeniden seçmek gerektiğini, bazen susarak bazen konuşarak bazen de birlikte susarak ayakta kaldıklarını öğrenmişler.
Sana şöyle bir soru bırakmak isterim: Günümüz insanı sevilmeyi çok istiyor ama sence sevmenin sorumluluğunu almaya ne kadar istekli? Sevmenin, kalmaktan çok daha fazlası olduğunu fark edebilmek herkesin harcı mı? - 10 ay
Evet sanırım ben eksiklikleri kabul etmek konusunda asla basarılı olamayacagım ve tahammulum olmayacak, sevmenin sorumlulugunun ne kadar fazla oldugunu hatırlattığın ve yalnızlığın aslında daha kıymetli oldugunu bir nevi anlattığın icin tesekkur ederjm ahahshsns
- 10 ay
Rica ederim. Felsefe yapmayı çok severim. Bu tarz konular, astroloji, spiritüel, siyaset, din vb her şey üzerine felsefe yapmayı severim. Soracağın bir soru olursa, çekinme
- 10 ay
Kendini bu kadar iyi ifade edebiliyor olmanızın sebebini merak ettim, yani yapay zeka desem degil
- 10 ay
10 yıldır ortalama neredeyse her gün bir kitap okuduğumdan olabilir. Son 3 yıldır da sürekli felsefe okuyup araştırıyorum. Profilimden bencelerime göz atabilirsin :) ya da YouTube kanalıma göz atabilirsin. (Arif anlatıyor) yazarsan çıkar
- 10 ay
Anladım gerçekten çok başarılısınız, kesinlikle bakacağım tesekkur ederim iyi geceler, bu düsündüğüm konulara direkt nokta atışı gibi cevaplar vermeniz neyi isteyip istemediğime karar vermemde cok yardımcı oldu, gercekten sorduğum sorulara denk geldiginizde kesinlikle cevap yazmanızı isterim
- 10 ay
Genelde kendi etiketlerimin sorularına cevap veriyorum. Ama, olur da denk gelirsem, elbette cevaplarım. Sorularını sorduğun zaman linkini atabilirsin hocam, hiç sorun yok. İyi uykular sana
- 10 ay
Denk gelirseniz cevaplamanıza sevinirim gercekten, sizede
Aşk İlişkileri konusunda 765 cevap paylaştı. Erken verdikleri için, uzun olmasına gerek kalmıyor ilişkilerin
🫣
Ver diyene verilirse böyle olur00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 305 cevap paylaştı.
10 ayÇıkar Çatışması Ortam Merakı Elindekinin Kıymetini Bilmeyip Daha Fazlasını İstemek Gibi Aç Gözlülük Yapmak Sosyal Medya Gösterişi
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 644 cevap paylaştı.
10 ayİnsanların birbirine tahamülü kalmarı önceden tamam d3rdik şimdi hep benci olduk ondan
04 Yorumla- 10 ay
Orasıda var şimdi güvende yok arkanı döndün mü anında bir şeyler oluyor benimde vardı sevgilim arkamı bir döndün en yakın arkadaşımla yakaladım
- 10 ay
Yoksa biri beni sevecek onun için her şeyi yaparım sadece o olsun hayatımda isterim ama nerde
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
10 ayHiç ilişkim olmadı ki 1.02 denememde başarısız oldu sebebi de sanırım fazla dürüstüm ve dokunmuyorum
010 Yorumla- 10 ay
Ama bir daha olursa ben de değişeceğim kafaya koydum öyleyse böyle
- 10 ay
Ne gibi değiseceksin mesela
- 10 ay
Kötü olacağım
- 10 ay
İyi olmak dürüst olmak yanındakine her şeyden korumaya çalışmak Kandırmam kadınlara sıkıcı geliyor itici geliyor sanırım
- 10 ay
O yüzden tersini yapmayı deneyeceğim olursa bir gün gerçi ben başkaları gibi günde 100 kişiyle konuşamıyorum ya neyse
- 10 ay
Ayy hep aynı seyler gercekten kotu ol be sorunun aslında bu olmadığını anla o halde
- 10 ay
Sorun ne peki? Fikir verebilir misiniz? Ayrıca bir kişinin masasında kötülük yoksa zaten istese de yapamaz bu sözler sadece kızgınlıkla söylenen sözler bunu da biliyorsunuz değil mi
- 10 ay
Sorunu kendiniz bulmalısınız, bunun iyi ya da kötü olmayla alakası yok, kadınlar aksine güvenecekleri kisiler arıyor ancak ergen ve henuz kisiligi tam oturmamis kadinlar kotu denilecek tarzda erkekler tercih ediyordur ki sizinde boyle birileriyle olmak isteyeceginizi sanmıyorum, yapmanız gereken dusunce yapinizi degistirmek olsun ve gercekten bir iliski yasamak istiyorsanizda savasmanız gerekiyor bence
- 10 ay
Ben aslında sorunun ne olduğunu biliyorum daha onu da düzeltebileceğimi zannetmiyorum çünkü gerçek anlamda olmak istediğim kişilerle olamıyorum bir alt sınıfa düşünce de zorlanıyorum karşı taraf beni anlamıyor konuşamıyoruz aynı dilden benim duygusal bir yapım var birazcık felsefeye vs yatkınlığım var gibi gibi durumlardan dolayı iletişim sorunu yaşıyoruz iletişim kurabileceğim kişilerde Genelde denk oldum ama onların kendilerinden daha üst sınıf kişiler aradığı vs durumları oluyor gibi gibi gibi neyse iyi geceler
- 10 ay
Evet bu konuda size hak veriyorum, ama kesinlikle dogru insan olmalı ve onunla karsilasmanizi dilerim iyi geceler
10 ayBen çok uzun süreli ilişki yapmıyorum, yaptığımda da uzun süreli oluyor
07 Yorumla- 10 ay
@RatTatKat Evet yanlis yazmisim. Çok uzun süredir olacaktı* Yani genelde biriyle konuşmam ilişki yapmam, yaptığımda da tam yaparım ciddi ve uzun süreli olur demek istedim.
- 10 ay
@RatTatKat Çok teşekkür ederim 😊🙏🏻
- 10 ay
@RatTatKat İyi günler dilerim 😊🙏🏻
Gizli Üye(25-29)10 ayBenim 3 sene sürdü, mesele güvendi benim için, hassasım bu konuda. Daha flört aşamasındayken beni yanıltanlar da olmuştu
09 Yorumla
Cevap sahibi10 ayİşte orası o kadar derin ki girsek çıkamayız.. benim hatalarımda oldu en basit haliyle “yerinde saymak” diyim. Karşı taraftaki saygımı ve statümü yitirdim. Bir kadının erkekte görmek istediği en önemli güç simgesidir bu. Ve tartışmalarda öfkeme hakim olamadım.. en çokta söylediğin şey canımı yakıyor zaten, öylesini nasıl bulucam
- 10 ay
Anladım yani aslında halledilebilir seyler aldatma vs yok ise, tabi tartışmalarda sinirlerine hakim olamaman düzeltmedigin taktirde bencede ayrılma sebebi ama bilemedim Şu an ki devirde gercekten birdaha sevebilecegim ve uzun sureli iliski yasayabilecegin biriyle karsilasmak gercekten cok zor
Cevap sahibi10 ayAldatma vs söz konusu bile olamaz ben hala kabullenebilmiş değilim zaten dün gibi aklımda her şey. Umarım düzelir diyorum
Cevap sahibi10 ayBir kaç ay oldu, birbirimizin ilki olarak yaşadığımız çok şey var, onun ilk sevgilisiydim zaten. Ama yıpranmışlıktan sonra geri döner mi bilmiyorum
- 10 ay
Yani dürüst olmam gerekirse eger hala seviyorsa döner ama ayrılan taraf o ise cogunlukla kadınlar sevgilerinin son zerresine kadar savasırlar ve tamamen bitirdiyseler ayrılmayı tercih ederler, ama tabi aksinin yasandığı durumlarda cok bilemiyorum zamanla gorursunuz eger hala seviyorsanız sizinde beklemeyip adım atmanızı tavsiye ederim
Cevap sahibi10 ayBeklemedim zaten 2-3 kez tekrar adım attım ama istemedi. Ben kabullendim artık, bu kez vedasında kafasında bitirmiş bir sakinlik vardı. En çokta o koyuyor insana. İnsan kaybedince anlıyor hatasını ama iş işten geçiyor. Onun gibisini bulamayacak olmamda kahrediyor zaten. Belki uzun zaman sonra öfkesini unutur aklına sadece yaşanılan güzel anılar gelir diye ümit ediyorum. En son annem annesini aradığında istemiyor ama oda atlatabilmiş değil falan demiş. Annesi benim wp de duruyor hale hikayelerimize bakıyoruz ama umut kırıntısı kalmadı içimde.. neyse çok uzun yazdım
- Aşk İlişkileri konusunda 885 cevap paylaştı.
10 ayBazıları sevilmeyi gerçekten bilmiyor. Çünkü sürekli dramaya alışmışlar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 ayDaha iyisini bulma arzusu. Herkeste var bu kadın-erkek çoğu insan bu arzuya alıştı.
02 Yorumla
Cevap sahibi10 ayTüketici refleksi ilişkilere de geçti, mal ürün almıyoruz ama öyle davranıyoruz.
Gizli Üye(36-45)10 ayBelki de doğru insan ve doğru zaman denk gelmiyordur sürekli mi böyleydi peki?
00 YorumlaÇünkü hep farklılık arıyoruz ve bulamıyoruz hep aynı döngünün içerisinde dolanıp duruyoruz
00 Yorumla
10 ayAşık olamıyorum
20 Yorumlaflört iyidir takıl geç
02 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 604 cevap paylaştı. Hala ilk ilişkim ile devam ediyorum 6 yıl oldu.
01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Adam seçmekte eksiğimiz var
02 Yorumla- 10 ay
adam çok var benim gibi. piyasada olmayan sporcu kendini geliştiren söz ne istediğinizi bilmiyorsunuz
- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
10 ayBenim çok fazla uzun sürüyor ya hep oyleydi
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Geçmiyorsa zorlamaya gerek yok
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
10 ayYoo hepsi uzun solukluydu
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 482 cevap paylaştı.
10 ayİlişkim olmuyor ki 😀
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 391 cevap paylaştı.
10 ayuzun soluklu vardı da oda bitiyor
00 Yorumla Çünkü insanlar her şeyi hızlı yaşıyor artik
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Kimse ne istediğini bilmiyo
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)10 ayÇıkar çatışması yaşandığı için
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 844 cevap paylaştı.
10 ayben istemiyorum
00 Yorumla
10 ayBende hiç başlamıyor
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Ekmek kavgasi
00 YorumlaÇünkü çirkinim
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
10 ayKim demiş
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayZevk ve arzuları öne geçti.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 13,6b cevap paylaştı. Güven kalmadi
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne